#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış bugün takımın en iyisiydi...

Kutluyorum.

Fizik olarak en üst seviyede denilebilir, teknik olarak da kendine sürekli birşeyler katıyor.

Barış'ı çıkartıyor Skibbe efendi sanki 2-0 öndeyiz alkışlatıyor :D

Barış'ı çıkartıyor Skibbe efendi sanki 2-0 öndeyiz alkışlatıyor :D

Barış'ın çıkması oyuna katkı anlamında yapılan bir hamle olarak yanlıştı elbet.

Ancak Barıs takımın en çok koşan en fazla çabalayan ve haliyle de en fazla yorulan oyuncusu...

Yoruldugunu düşünerek çıkarmış olabilir. Sonucta Barıs da senin benim gibi insan.

Giren oyuncuda aydın... o zeminde.. :D

Öyle yumuşakki rica edicek neredeyse rakipten topu verirmisin diye.. :D

Bugün bende Aydın'lık bir ortam olmadığını düşünüyorum Barış gibi çalışkan her yere basan adamı bir çıkarttın üstüne Baros'da yok hocam bu takım nasıl puan alsın sanki puan almamak için uğraştı!

Barış'ın çıkması oyuna katkı anlamında yapılan bir hamle olarak yanlıştı elbet.

Ancak Barıs takımın en çok koşan en fazla çabalayan ve haliyle de en fazla yorulan oyuncusu...

Yoruldugunu düşünerek çıkarmış olabilir. Sonucta Barıs da senin benim gibi insan.

Hocam Barış 2 tane 90 dakikayı arka arkaya oynar!

Hocam Barış 2 tane 90 dakikayı arka arkaya oynar!

Oynatırsan ben de oynarım Hoca :)

...

Oynuyor diye, neden insan gibi davranlamayalım...

Artık sorgulamayalım bu tip konuları pek. Destek çıkalım, kenetlenelim.

Skißße'nin de o vakitten sonra yapcağı fazla birşey yoktu. Herşey açık, meydandaydı.

Oynatırsan ben de oynarım Hoca :)

...

Oynuyor diye, neden insan gibi davranlamayalım...

Artık sorgulamayalım bu tip konuları pek. Destek çıkalım, kenetlenelim.

Skißße'nin de o vakitten sonra yapcağı fazla birşey yoktu. Herşey açık, meydandaydı.

Yok ben köstek olmuyorum yanlışlarını söyledim sadece tabiki telafisi var Barış'da bizim gibi insan ama fizik gücü olarak çok daha fit bir oyuncu önümüzde maçlara bakalım artık!

Aydın'ı oyuna alma hamlesi tamamen çaresizlikten. Barış çıkmamalıydı bence de ama Skibbe'nin de birşeyler yapması gerekiyordu...

Oyundan Çıkması Hata Oldu Takımın En iyilerindendi

Orta Saha iyicene Boşaldı O çıkınca

Topal Çok yalnız Kaldı

Aydın'ı oyuna alma hamlesi tamamen çaresizlikten. Barış çıkmamalıydı bence de ama Skibbe'nin de birşeyler yapması gerekiyordu...

Ayhanı çıkarıp, Barışı ortasahaya çekerek Aydını almalıydı maça. Sahadaki en dirençli adamı çıkarması benim garibime gitti. Yanlış olan Aydın ın oyuna giresi değil, Barış ın çıkması oldu.

Bir de Barosu çıkarıp, Yaseri kurtarıcı pozisyonunda sokmamalıydı. Bugün Yaserdi, Bükreş maçında Erhan. Bu adamlar henüz toy, kurtarıcı olacak adamlar değil.

10 kişi kalmış takım 2-0 geridesin top oynama gibi bir şansın yok

Skibbede laf olsun torba dolsun diye Barışı çıkarttı Aydını soktu,bundan bir anlam çıkartmanız gerekmiyor.

Ayhanı çıkarıp, Barışı ortasahaya çekerek Aydını almalıydı maça. Sahadaki en dirençli adamı çıkarması benim garibime gitti. Yanlış olan Aydın ın oyuna giresi değil, Barış ın çıkması oldu.

Bir de Barosu çıkarıp, Yaseri kurtarıcı pozisyonunda sokmamalıydı. Bugün Yaserdi, Bükreş maçında Erhan. Bu adamlar henüz toy, kurtarıcı olacak adamlar değil.

katılıyorum, dediklerini de yapabilirdi. ancak bu şartlarda skoru değiştirmek oldukça zordu zaten. Baros'u da erken çıkardı bence. ama o çaresiz durumda bu hamleleri uygun görmüş Skibbe...

O sahada o dakkadan sonra 2-0 gerideyken Aydın'ı değil Ronaldinho'yu al fayda etmez.Skibbe bişi yapması gerekiyodu yaptı.Bi işe yarıycağından değil.

çok çalım deniyo 1-2 iyi gidiyo ama sonunda doğru pası veremiyo..

daha akıllı oynaması lazım..

O sahada o dakkadan sonra 2-0 gerideyken Aydın'ı değil Ronaldinho'yu al fayda etmez.Skibbe bişi yapması gerekiyodu yaptı.Bi işe yarıycağından değil.

10 kişi kalmış takım 2-0 geridesin top oynama gibi bir şansın yok

Skibbede laf olsun torba dolsun diye Barışı çıkarttı Aydını soktu,bundan bir anlam çıkartmanız gerekmiyor.

Şaka mısınız? Anladığım kadarıyla Skibbe nin bir yanlışı olmadığını ima etmeye çalışıyorsunuz ama bunu yaparken laf olsun diye iş yaptığını söylüyorsunuz. yok gerçekten GS teknik direktörü laf olsun diye oyuncu değiştiriyorsa yazık.

Şaka mısınız? Anladığım kadarıyla Skibbe nin bir yanlışı olmadığını ima etmeye çalışıyorsunuz ama bunu yaparken laf olsun diye iş yaptığını söylüyorsunuz. yok gerçekten GS teknik direktörü laf olsun diye oyuncu değiştiriyorsa yazık.

Mesele o değil.O saatten sonra Aydın'ı soksan ne sokmasan ne.Ama hangi teknik direktör olsa oyuna alır.Çünkü o an onu yapması gerekiyodur.Büyük oranda işe yaramayacağını düşünsede.Evet Skibbe'nin bir yanlışı yok.

Baris sen Süpersin..Devam et böyle Kocum aynen Devam....Mehmet Yildizin degeri 5 Milyonsa senin degerin 10 Milyon....

Mesele o değil.O saatten sonra Aydın'ı soksan ne sokmasan ne.Ama hangi teknik direktör olsa oyuna alır.Çünkü o an onu yapması gerekiyodur.Büyük oranda işe yaramayacağını düşünsede.Evet Skibbe'nin bir yanlışı yok.

Teknik direktörler işe yaramıyacağını düşünerek oyuncu değişikliği yapmaz, oyuncu değişikliği ya maçı çevirebilmek içindir, ya süreden çalmak içindir, veya oyunu soğutmak içindir. Yaptığı hamle yanlış olabilir ama yine de bir sebebi vardır o hamlenin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt