#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Zaten düzenli oynayamıyor, moral olarak da çökmüş gibi görünüyor. Şutundan sonraki surat ifadesi de bunu gösteriyor. Klubenin hareketine anlam veremedim, şakaysa bile doğru değildi bence. 20 dakika da çok fazla bahsedilecek bir iş yapmadı.

Bunu yeni gördüm. Ajax maçını izlemiştim bu maçın yerine. Barış için iyi bir şut sayılır, o yüzden herkes alkışlıyor.

Orada koğuşun ağası Keita o gülmese kimse gülmeyecekti ama gülünmeyecek gibi değil ki kardeşim,oyuncu rezil olmuş banane vurmasın o zaman şut üstelik sol ayağınla,Elano bile bu kadar özgüvenli değil bunda ki kral olma çabası neden anlamış değilim işini yap basit oyna be oğlum bir kavrayamadın ilerde ki yıldızlar zaten golü atıyor senin görevin gol atmak değil ki önce müdafa.

Orada koğuşun ağası Keita o gülmese kimse gülmeyecekti ama gülünmeyecek gibi değil ki kardeşim,oyuncu rezil olmuş banane vurmasın o zaman şut üstelik sol ayağınla,Elano bile bu kadar özgüvenli değil bunda ki kral olma çabası neden anlamış değilim işini yap basit oyna be oğlum bir kavrayamadın ilerde ki yıldızlar zaten golü atıyor senin görevin gol atmak değil ki önce müdafa.

Oraya kadar gelmişken ne müdafası, topu arkadaşına verip geriye mi koşşun. Geldi vurdu işte. Bu kadar abartılacak şey nedir? Bu arada yazdıklarının sonuna "!" koymayı niye bıraktın Sinan?:D Güzel oluyordu.

Sinancim yaslanmis artik bir ! koymaya eriniyor:D

Kral olma çabası falan değil. Futboldan anlamayan taraftar zaten onu çoktan kral ilan etmişti. O da kral gibi davranıyor. Zaten egoizm var, kibir var. Taraftar da bu duyguları besleyince ortaya böyle birşey çıkabilir. 3 gün önce asist yaptı diye, dünyanın en iyi futbolcusu ilan edilen adam sonuçta Barış. Dün, "Barış girdikten sonra Elano daha iyi oynuyor." diyenini bile gördüm. 3. lig topçusuna, Premier Lig futbolcusu değeri verriseniz, bunlara da katlanmak zorundasınız.

Oraya kadar gelmişken ne müdafası, topu arkadaşına verip geriye mi koşşun. Geldi vurdu işte. Bu kadar abartılacak şey nedir? Bu arada yazdıklarının sonuna "!" koymayı niye bıraktın Sinan?:D Güzel oluyordu.

107 gol yiyen takımın teknik direktörü şöyle der:

"Vuruyosun, auta gidiyor benim içim eriyor. 100 gol kaçırıyosun. Vurmazsan gol de kaçırma olmuyor."

YouTube - 107 Gol Nasil Yenilir (Kime Diyorum Ben)Å￾ahan 107 Gol Yiyen

3. dakikadan itibaren izleyin.

107 gol yiyen takımın teknik direktörü şöyle der:

"Vuruyosun, auta gidiyor benim içim eriyor. 100 gol kaçırıyosun. Vurmazsan gol de kaçırma olmuyor."

YouTube - 107 Gol Nasil Yenilir (Kime Diyorum Ben)Å￾ahan 107 Gol Yiyen

3. dakikadan itibaren izleyin.

Sen benim yerime bir daha izle. Gül. Sonra Barış'ın şutunu izler izler bir daha gülersin. İnsanların basit zevklerinin olması güzel tabii. Bu arada benim de her zaman savunmama rağmen Sabri'nin de inanılmaz bir performansı vardır bu alanda. Sen onu göremezsin ama boşver, bunu izle daha komik.

Sen benim yerime bir daha izle. Gül. Sonra Barış'ın şutunu izler izler bir daha gülersin. İnsanların basit zevklerinin olması güzel tabii. Bu arada benim de her zaman savunmama rağmen Sabri'nin de inanılmaz bir performansı vardır bu alanda. Sen onu göremezsin ama boşver, bunu izle daha komik.

Sabri'nin attığı goller de var. ;)

Barış'ın uzaktan attığı gol var mı? Ben hatırlamıyorum. En azından resmi maçlarda yoktur.

Sen bana uzaktan kastını söyle de ben sana bulayım olur mu?

Mesela 2 sene önce Sivasspor maçında - 2-0 kazandığımız maçta- ceza alanı dışında gelişine bir şutu vardı. İstersen ona bakıver bi. Uzaktan kastın ceza sahasınırı dışındansa ben bulurum sana, hiç mi hiç dert etme sen.

Birde bir hazırlık turnuvasında Özgürcan'la beraber Young Boys'a bir gol atmıştı. Eğer ki maçı yanlış hatırlamıyorsam. Zaten Gs kariyerindeki ilk golüydü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt