#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Sonradan sahaya almasını bekledim aslında ama maç başında hoca olsam bende koymam aylardır 1-2 kere oynattığım adamı.

Bize dun boyle bir oyuncu lazimdi;

610x.jpg

610x.jpg

bar%FD%FE+%F6zbek

Boyle degil;

qoypua.jpg

Orta sahada Barış gibi rakibi ısıran adam şart. Tamam teknik özellikleri çok iyi değil ama ne Ayhan ne Mustafa Sarp istediğimiz kadar pres yapmıyor. Koy Barış'ı ortasahada ne biçim pres yapar. En azından rakibi oynatmaz, bozar. Orta sahada Barış gibi iki adam olsun. O zaman görün Elano nasıl rahat top çıkartır oyun kurar.

Barış'a biraz teknik yükleyip ayağından top çıkarışları yumuşak yaparsak süper oyuncu olur.

Ayhan akman yerine artık barışa şans verilmeli yazıktır günahtır!

Tekniği olsa Elimizde tutamayız zaten böyle adamı.Paslarını biraz geliştirirse ortasahanın vazgecilmezi olur.

Barış'ı artık ilk onbirde göreceğiz. Yani umarım öyle olur.

Baris kesinlikle oynamali bu takimda. Hucum yonu kotu olsa da, hizli oldugu icin en azindan rakip oyunculari kovalayabilir. Son mac Ayhan ve Sarp kaplumbaga gibiydi.

Baris-Topal

--Lincoln--

Berlin macini iyi hatirlayiin. 3.2L I6 343hp@7900rpm E46 M3 motoru gibi isleyen orta sahayi.

Peki bu sene fark ne? Lincoln cikti Elano girdi. Bu ne demek? Daha fazla direnc ve asagi yukari 3 mac sonra yine makine gibi isleyen bir orta saha, bir takim. Zira bu sefer maya tutarsa birakin 3.2L E46 M3 motorunu, 4.0L V8 420hp@8300rpm E92 M3 motoru gibi isler bu takim.

Hep diyorum; Linderoth yoksa bu takimin alternatifsiz tek orta saha oyuncusu Baris'tir.

Bir maçta oyundan çıkarken Rijkaard'ın elini sıkmadığından Rijkaard onu oynatmıyor deniyor.Eğer öyleyse gerçi hoca daha iyisini bilir ama anlamıştır hatasını artık.Barış Özbek yeteneği kısıtlı ama hakikaten çok ihtiyacımız var.

Kendini göstermenin tam zamanı Barış. Sendeki kondüsyon kimsede yok, göster artık kendini. Barış oynarsa 9000'den az koşmaz.

Bir maçta oyundan çıkarken Rijkaard'ın elini sıkmadığından Rijkaard onu oynatmıyor deniyor.Eğer öyleyse gerçi hoca daha iyisini bilir ama anlamıştır hatasını artık.Barış Özbek yeteneği kısıtlı ama hakikaten çok ihtiyacımız var.

Bak adasim; eger Rijkaard Baris'i oyundan cikarken elini sikmadigi icin oynatmiyorsa, bunun sonuna kadar arkasindayim. Zira yillar yili futbocularin laubaliliginden ve kendilerini hocalarindan ustun gormelerinden cok cektik. Ama futbolu icin oynatmiyosa ve bu takimda mevkisinde bu oyuncadan daha iyi olan saglam bir oyuncun yoksa, sonuna kadar karsisindayim.

Linderoth>Baris>Topal>Sarp>Ayhan(.)

geçen sene linderoth yokken topal-barış orta sahada duvar gibiydiler bir herta berlin maçını hatırlıyorum gerçekten süperlerdi 2-3 maç beraber oynasalar bence birbirlerini bulurlar

Bak adasim; eger Rijkaard Baris'i oyundan cikarken elini sikmadigi icin oynatmiyorsa, bunun sonuna kadar arkasindayim. Zira yillar yili futbocularin laubaliliginden ve kendilerini hocalarindan ustun gormelerinden cok cektik. Ama futbolu icin oynatmiyosa ve bu takimda mevkisinde bu oyuncadan daha iyi olan saglam bir oyuncun yoksa, sonuna kadar karsisindayim.

Linderoth>Baris>Topal>Sarp>Ayhan(.)

Hocam katılıyorum sana bence Barış Özbek bu takımdaki en tempolu oyuncu ben bu el sıkmama olayını iki üç yerden duydum böyledir diye yazdım yoksa bir hocanın her oyuncusuna sürekli şans verip sadece bunu dışlaması başka birşeyle açıklanamaz.Zaten bir hata olmuşsa Barış Özbek'te anlamıştır.

Tek pas olayını biraz abarttı, her topu tek oynuyor:) Onun dışında yine bir sürü top çaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt