#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış güzel oynadı. Sarp ı keser. Linderothla 2 si oynasın ortada.

bu aralar ihtiyacimiz var takim tekrar guven kazanana oturana dek

Ayhan ile Mustafa yerine Barış oynasa çok daha iyi olacak.

Az forma şansı bulduğundan bu maçta daha iyi ve hırslı bir Barış beklerdim.

Kaptığı topu olumlu kullansa Chelsea bile havada kapar ama öyle olsaydı Türkiye'de işi yoktu.

Barış kendini bulacaktır. Tek pasta yapması gereken zaten. Biz alışık değiliz kanımca ondan böyle garip geliyor ama futbol basittir sonuçta, söz vardı zaten önemli olan basiti oynamaktır gibiydi doğru bi söz.

Bence ideal orta sahamız ve ileri uç elemanları böyle olmalıdır artık tabi sakatsız cartsız curtsuz....;

_________Barış_________

_____Elano__Linderoth___

Keita____Baros_____Kewell

Arda'yı yazmadım, takım oyunu oynamaya başlarsa onuda direkt yazarım....... Ama şuanlık bunlar daha ideal.

Barış kendini bulacaktır. Tek pasta yapması gereken zaten. Biz alışık değiliz kanımca ondan böyle garip geliyor ama futbol basittir sonuçta, söz vardı zaten önemli olan basiti oynamaktır gibiydi doğru bi söz.

Bence ideal orta sahamız ve ileri uç elemanları böyle olmalıdır artık tabi sakatsız cartsız curtsuz....;

_________Barış_________

_____Elano__Linderoth___

Arda'yı yazmadım, takım oyunu oynamaya başlarsa onuda direkt yazarım....... Ama şuanlık bunlar daha ideal.

:005::005::005::2_thumbs_up_-_anima

_________Barış_________

_____Elano__Linderoth___

Baros'un dönüşü 2 ay,Linderoth'un durumu belirsiz bu kadroyu bende izlemek isterdim ama sanmıyorum :D

----------------------AYKUT-------------------------------

--- uğur uçar------emre güngör------servet--------hakan balta

-----sabri-------------m.sarp -----------tobias linderoth-------herry kewell

----------------------------------------arda turan---------------------,

-----------------------------------------cem sultan ---------------

KESKE BÖYLE OLSA KADRO CEM SULTAN NONDAYA BİN ÇEKERR

Baris mutlaka oynamali. Ayhan-Topal-Sarp-Baris dortlusu icerisinde kosan, mucadele eden tek adam Baris.

Dün Elano kızarana dek, Arsénal gibi tam total futbol oynuyorduk.:)

barış bu takımda rahat oynar bana göre savaşacak tek adam dünde takımın en iyisiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt