#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Van Gaal'e adam değil mi demişsin ? gözümden kaçmış valla :)

Bak arkadaşım Van Gaal'den bir sezonda başarı bekliyorsan futbol cahilisin.

Sene 1991...Leo Beenhakker Ajax'tan istifa eder ve takımın başına Louis gelir ve işine başlar..bu ayrıca kendisinin ilk teknik direktörlük deneyimidir..91 yılı tipik Ajax yılı olarak geçer ve bu süreçte Van Gaal takımını kurma çalışmaları yapar...sene 92...Van Gaal takımını kurmuş altyapıdan harika gençleri takıma adapte etmiştir...bu genç takım 92 UEFA finalinde İtalyan Torino takımını yener ve kupayı müzesine götürür...Varan 1

aynı takım 94/95/96'da Hollanda'da almadık kupa bırakmamıştır...bu sezonların ikisinde hocamız Rijkaard'da bulunmuştur..varan 2

95 ve 96 yıllarında Van Gaal'in kurduğu müthiş Ajax 95'te kupanın bir önceki şampiyonu Capello'lu Milan'ı yener ve kupayı müzesine götürür..yine sene 95 Ajax UEFA Süper Kupayı da kazanır...sene 96 Yine Şampiyonlar ligi finali rakip Lippi'li Juventus...Ajax penaltılarda kaybeder maçı...varan 3

Barca macerasını biliyoruz...klübün efsane teknik direktörleri arasına girmiştir

Sene 2005...Van Gaal AZ Alkmaar'ın başına geçer...ve yeniden takımını kurmaya başlar...2007/2008 sezonu sonunda görevden ayrılmaya karar verir sonradan vazgeçer kurduğu takımla yoluna devam eder..aynı sezon AZ Hollanda şampiyonu olur ve buda varan 4 !

ve sen böyle bi adama " adam değil " diyorsun...hocam sen futbol cahilisin...

Sabri'yi bir-iki maç kötü diye eleştirirler ama sezonu genelde iyi geçirmiştir...sen 1-2 kişinin yorumuna bakıp herkes tabirini kullanabiliyorsun...

AZ'deki sözde başarısından sonra zaten "adam değil" diyordum ben zaten Van Gaal için. Merak etme en az senin kadar tanıyorum Van Gaal'ı.

Bak araştır, neler demişim, neler olmuş. Şimdi kendimi övüyor gibi gözükmek istemiyorum. Her dediğim tutuyor, Barış hakkındaki düşüncelerim de doğru olacak.

3 saatden beri halen barisimi tartisiyorsunuz siz, bikmadinizmi :D

AZ'deki sözde başarısından sonra zaten "adam değil" diyordum ben zaten Van Gaal için. Merak etme en az senin kadar tanıyorum Van Gaal'ı.

Bak araştır, neler demişim, neler olmuş. Şimdi kendimi övüyor gibi gözükmek istemiyorum. Her dediğim tutuyor, Barış hakkındaki düşüncelerim de doğru olacak.

Sözde başarısından sonra mı ? :D Yahu adam Ajax'lı Feyenoord'lu PSV'li hadi bide Twente'li ligde sıradan bir takımı emek harcayarak şampiyon etti :)

Sonrasına gelirsek ? Daha Bayern'de ne yaptı ki hele dur ondan sonra eleştirirsin...ama bu böyle bir futbol adamına " adam değil " demeni hiç gerektirmez...ve senin de haddin değil..eleştirirsin tamam derim ama kişiliğine hakaret edemezsin

Serhat la niye tartışıyorsunuz ki anlamadım? Grip oldum hastayım deseniz,ben demiştim mesajlarıma bakabilirsiniz der.

Yahu arkadaş öyle saçma tartışma ve yorumlar yapılmış ki içim bayıldı okurken. Barış Özbek sayfasında Barış dışında herşey tartışılmış. Neyse... Dün atılacağı çok belliydi. Oyundan almadığı için Rijkaard benden eksi puan aldı. Ayrıca böyle saçma sapan ikinci sarı kart olmaz. Barış benden çok eksi puan aldı. Bir penaltısı da verilmedi belirtmeden geçemeyeceğim.

Dün resmen deli etti beni

Bu takımda şans bulamıyordun sana bir şans tanındı dakka 64 sarı kartın var sen o topa ne diye el uzatırsın be Barış çok sorumsuzca davrandı takımı yanlız bıraktı

toplanmış yine kötü bir maçtan sonra. Doğaldır aslında ama iyi oynadığı maçlardan sonra hiç uğramayanlar şimdi mesaj rekoru kırmışlar. Yine de iyi oldu sana Barış, saçma sapan hareket ettin, sana iyi oldu.

toplanmış yine kötü bir maçtan sonra. Doğaldır aslında ama iyi oynadığı maçlardan sonra hiç uğramayanlar şimdi mesaj rekoru kırmışlar. Ama iyi oldu sana Barış, saçma sapan hareket ettin, sana iyi oldu.

Sen ne hakla buraya yazanlara leş kargaları diyorsun herkes hakaret etmedikçe art niyetli olmadıkça istediğini yazar

ben düşüncemi yazdım benden hemen sonra bunu dediğin için bende alındım

Sen ne hakla buraya yazanlara leş kargaları diyorsun herkes hakaret etmedikçe art niyetli olmadıkça istediğini yazar

ben düşüncemi yazdım benden hemen sonra bunu dediğin için bende alındım

Seninle alakası yok. Ayrıca leş kargası deyim olarak kullanılır, illa ki hayvan manasına gelmez.

Mücadeleci, güçlü, hırslı.

- Hangi sporla meşguluz acaba?

- Rugby.

Futbolu futbol yapan değerler vardır. Geri kalanlara sporcu dediğimiz adamlar sahiptir zaten. Barış'ta futbolu futbol yapan özellikler yok. O yüzden iyi bir futbolcu değildir! Afrika'da futbol oynayan fizik olarak iyi bir adamı getirin, en kötü Barış kadar övgü toplamazsa "futbol cahiliyim" diye bağıra bağıra inleteceğim forumu. Ama bu sizin kafanızdaki o küçük futbol klübüne uygun bir davranış olur. Galatasaray sizin o ufak zihinlerinizden daha büyük bir futbol klübüdür.

2 golde kewellın kafasına uzun pası atan senin afrikalı adammıydı?

1 de penaltısı verilmedi yani bir kırmızı gördü ve 1 golün oluşumunda ve 1 penaltıda katkısı var.En kötü maçta bunu yaptıysa büyük futbolcu barış . :)

Sen çatlasanda ,patlasanda amuda kalksanda oynayacak barış.Ve sen gün güne kahrolacaksın.

Barışın Ayhandan her bakımdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayhanın olmadığı her türlü üçlüyü tercih ederim. Benim favorim Tobi Elano Sarp üçlüsü. Tabiki Tobi ve Elano şuanki performanslarıyla tercih edilmez ancak devre arasından sonra bu üçlünün formayı kapacağından eminim.

isterse 5 gol 10 asist yapmış olsun, sarı kartı olan bir adamın o hareketi yapması bir daha o formayı rüyasında görmesi demektir...

halısaha mı burası topu elle sonra ben bişey yapmadım pardon de... o kadar kolay ve basitse ne güzel her maç 8 kişi kalalım o zaman...

ne teknik var ne bişey Allah sadece koşu vermiş koşuyo o kadar, yanındaki adama pas veremeyen bir adam hakkında konuşuyoruz neymiş koşuyomuş...

Formayı kapmışken bu hatayı yapmamalıydı.

Barış Özbek hala bu takımda oynarmı oynamaz mı tartışılıyorsa yazık...

Barış Özbek Transferi bu klüp adına tam bir fiyaskodur.Onu getirenlerde hala klüpte görev alan, Başkanın futbol bilgisine en güvendiği adamlar olmasıda işin acı tarafı..

Artık rakip takım oyuncuların barışı tartaklamasından utanıyorum.Tabiki bu konuda diğer tüm oyuncularada yazıklar olsun diyorum.Bu takımın en önemli özelliği olan takımdaşlık son senelerde dibe vurdu.Her oyuncu çok rahat kendi halinde takılıyor...Bakınız o ruhsuz takımın Kadıköyde şerefsiz brazilyalı yüzünden ardaya yaptıklarına..

Barış Özbek hala bu takımda oynarmı oynamaz mı tartışılıyorsa yazık...

Barış Özbek Transferi bu klüp adına tam bir fiyaskodur.Onu getirenlerde hala klüpte görev alan, Başkanın futbol bilgisine en güvendiği adamlar olmasıda işin acı tarafı..

Artık rakip takım oyuncuların barışı tartaklamasından utanıyorum.Tabiki bu konuda diğer tüm oyuncularada yazıklar olsun diyorum.Bu takımın en önemli özelliği olan takımdaşlık son senelerde dibe vurdu.Her oyuncu çok rahat kendi halinde takılıyor...Bakınız o ruhsuz takımın Kadıköyde şerefsiz brazilyalı yüzünden ardaya yaptıklarına..

Sonuna kadar katılıyorum, barış gönderilip yerine maldonado yada hüseyin çimşir monte edilmeli bence. Baki Mercimek de denenebilir orda, yok bence en iyisi müjdat futbola geri dönsün Barışın yerinde oynasın

isterse 5 gol 10 asist yapmış olsun, sarı kartı olan bir adamın o hareketi yapması bir daha o formayı rüyasında görmesi demektir...

halısaha mı burası topu elle sonra ben bişey yapmadım pardon de... o kadar kolay ve basitse ne güzel her maç 8 kişi kalalım o zaman...

ne teknik var ne bişey Allah sadece koşu vermiş koşuyo o kadar, yanındaki adama pas veremeyen bir adam hakkında konuşuyoruz neymiş koşuyomuş...

2.golde kewella 60 metrelik topu atan kimdi?

Galatasaray futbolcusunun böyle acemice bir harekette bulunma hakkı ve takımını yanlız bırakma hakkı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt