S. Serhat Türkel
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.654
- 1
- 1.333
Cevap: #8 Barış Özbek
AZ'deki sözde başarısından sonra zaten "adam değil" diyordum ben zaten Van Gaal için. Merak etme en az senin kadar tanıyorum Van Gaal'ı.
Bak araştır, neler demişim, neler olmuş. Şimdi kendimi övüyor gibi gözükmek istemiyorum. Her dediğim tutuyor, Barış hakkındaki düşüncelerim de doğru olacak.
Van Gaal'e adam değil mi demişsin ? gözümden kaçmış valla
Bak arkadaşım Van Gaal'den bir sezonda başarı bekliyorsan futbol cahilisin.
Sene 1991...Leo Beenhakker Ajax'tan istifa eder ve takımın başına Louis gelir ve işine başlar..bu ayrıca kendisinin ilk teknik direktörlük deneyimidir..91 yılı tipik Ajax yılı olarak geçer ve bu süreçte Van Gaal takımını kurma çalışmaları yapar...sene 92...Van Gaal takımını kurmuş altyapıdan harika gençleri takıma adapte etmiştir...bu genç takım 92 UEFA finalinde İtalyan Torino takımını yener ve kupayı müzesine götürür...Varan 1
aynı takım 94/95/96'da Hollanda'da almadık kupa bırakmamıştır...bu sezonların ikisinde hocamız Rijkaard'da bulunmuştur..varan 2
95 ve 96 yıllarında Van Gaal'in kurduğu müthiş Ajax 95'te kupanın bir önceki şampiyonu Capello'lu Milan'ı yener ve kupayı müzesine götürür..yine sene 95 Ajax UEFA Süper Kupayı da kazanır...sene 96 Yine Şampiyonlar ligi finali rakip Lippi'li Juventus...Ajax penaltılarda kaybeder maçı...varan 3
Barca macerasını biliyoruz...klübün efsane teknik direktörleri arasına girmiştir
Sene 2005...Van Gaal AZ Alkmaar'ın başına geçer...ve yeniden takımını kurmaya başlar...2007/2008 sezonu sonunda görevden ayrılmaya karar verir sonradan vazgeçer kurduğu takımla yoluna devam eder..aynı sezon AZ Hollanda şampiyonu olur ve buda varan 4 !
ve sen böyle bi adama " adam değil " diyorsun...hocam sen futbol cahilisin...
Sabri'yi bir-iki maç kötü diye eleştirirler ama sezonu genelde iyi geçirmiştir...sen 1-2 kişinin yorumuna bakıp herkes tabirini kullanabiliyorsun...
AZ'deki sözde başarısından sonra zaten "adam değil" diyordum ben zaten Van Gaal için. Merak etme en az senin kadar tanıyorum Van Gaal'ı.
Bak araştır, neler demişim, neler olmuş. Şimdi kendimi övüyor gibi gözükmek istemiyorum. Her dediğim tutuyor, Barış hakkındaki düşüncelerim de doğru olacak.