#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Öyle gereksiz bir hareket yaptı ki... Yalnız son maçlarda bunlar arttı. Önce keita'nın yumruğu sonra elanonun gereksiz hareketi, burada barışın saçmalığı...

isterse 5 gol 10 asist yapmış olsun, sarı kartı olan bir adamın o hareketi yapması bir daha o formayı rüyasında görmesi demektir...

halısaha mı burası topu elle sonra ben bişey yapmadım pardon de... o kadar kolay ve basitse ne güzel her maç 8 kişi kalalım o zaman...

ne teknik var ne bişey Allah sadece koşu vermiş koşuyo o kadar, yanındaki adama pas veremeyen bir adam hakkında konuşuyoruz neymiş koşuyomuş...

Keita ile Elano'nun da formayı rüyasında görmesi lazım o zaman.

böle hemen bi olumsuz harekettte kötü performansta bu tip adamlar çıkıyo adamı zorla dellendiriyolar geçen hafta niye böle konuşmuyodunuz? ortamı germekten başka yaptıkları bişey yok bu tiplerin

yaşının genç olması nedeniyle bence çok üstüne gidilmemeli barışın. sonuçta sahada varını yoğunu ortaya koyan sonuna kadar mücadele eden bir isim.. gs'nin bir bakıma oksijeni bence.. bir anlık dalgınlığına geldi topa el kaldırması.. refleksti.. hemen harcamayalım biz galatasarayız...

ulan yuh olsun size ya.sizin gibi taraftarlar olmaz olsun.yüzkara herifler.ayıp be.kötü olsada bir kere sahip çıkın be.iyi gün taraftarları sizi.çok bilmiş filozof ahmet çakar lar.çok biliyonuz ya futbolu.BARIŞ a atıp tutanlar eminim halı sahad pas vermey bile bilmiyodur.ayıp ayıp.sizi inamotolara layık taraftarlarsınız!!

BARIŞ a çamur atanlar,geçen hafta neden elano ya atmadı o çamuru.tabi onun yeri ayrı demi.o yabancı.o adamın yüzünen tr kupasına katılamıcaktık ama bunu konuşan yok.dün 25 dk 10 kişi oynadk ana avrat sövmediğiniz kaldı adama.giyiniş tarzına bile bok attınızama elano beyin sayesinden tr kupasından eleniyoduk 60 dk 10 kişi oynadık hiçç ses yok ona.elanonun yediğini kırmızıyı 3.lig topçusu yemez.romanyada arkadaşları o soğukta top koştururken uyuyan adamın değeri lincolnle aynıdır!!

Tamam Brais iyi guzel futbolcu, hep kosuyo kosuyo.

Acemilik iste ne yapsin. Refleks'le elini ativerdi. Herkes yapabilir bunu.

Bir daha olmaz herhalde.

Zaten kirmizi yiyecegi belliydi.

Barış'ın Diyarbakır maçında 2. yarıya çıkması koskocaman bir HATA'dır.

Bu Rijkaard'ın 2. hatasıdır.

Keita'yı Fenerbahçe maçında ikinci yarıda oyunda tutması 1.dir.

Bu da ikinci oldu.

Umarım 3.sü olmaz, olursa daha kötü bir sonuç doğurmaz.

Barış'ın Diyarbakır maçında 2. yarıya çıkması koskocaman bir HATA'dır.

Bu Rijkaard'ın 2. hatasıdır.

Keita'yı Fenerbahçe maçında ikinci yarıda oyunda tutması 1.dir.

Bu da ikinci oldu.

Umarım 3.sü olmaz, olursa daha kötü bir sonuç doğurmaz.

Söylediklerine katılıyorum, ama Rijkaard devre arasında konuşmuştur muhtemelen ikisiyle de. Ve güvenmiş belli ki. Tabii onlar bu güveni boşa çıkarttı, hayal kırıklığına uğrattılar adamı...

Rijkaardda bunun farkında zaten açıklamalarında da bir dakika önce Barışı çıkartmayı düşündüğünü ancak geç kaldığını söylüyor. Ancak bundan sonra geç kalmamalı.

Söylediklerine katılıyorum, ama Rijkaard devre arasında konuşmuştur muhtemelen ikisiyle de. Ve güvenmiş belli ki. Tabii onlar bu güveni boşa çıkarttı, hayal kırıklığına uğrattılar adamı...

Rijkaard'ın bu konuda oyuncularına olan güveninin kırıldığına inanıyorum.

Eminim Rijkaard hepimizden daha iyi biliyordur. Zaten biz daha iyi biliyor olsaydık: Galatasaray dünyanın parasını verip Rijkaard'ı getirmek yerine; forumlardan 5-10 tane üye toplayıp maaşa bağlar, taktik, teknik ve takım yönetimini onlara yaptırırdı.

Pazar geceleri her kanalda bir sürü adam çıkıp önüne gelene giydirip, ahkam kesiyor. Bunlar daha iyi biliyor olsaydı; Daum'un, Rijkaard'ın, Denizli'nin ve diğerlerinin yerine bunlar teknik direktör olurdu.

Futbol bu: hatalar ve tesadüfler oyunu. Barış kart görmese belki başkası görecekti. Olan bir şeyi eleştirmek kolaydır. Önemli olan geleceği sağlam inşaa etmektir. Daha az hata yapılması ve tesadüflerin bizden yana olması için.

Dün birkez daha futbolcuda yalnızca hırsın ve mücadeleciliğin yetersiz olduğunu anladım.

En azından Galatasaray gibi büyük bir takımda yetersiz.

isterse 5 gol 10 asist yapmış olsun, sarı kartı olan bir adamın o hareketi yapması bir daha o formayı rüyasında görmesi demektir...

halısaha mı burası topu elle sonra ben bişey yapmadım pardon de... o kadar kolay ve basitse ne güzel her maç 8 kişi kalalım o zaman...

ne teknik var ne bişey Allah sadece koşu vermiş koşuyo o kadar, yanındaki adama pas veremeyen bir adam hakkında konuşuyoruz neymiş koşuyomuş...

Ne konustugunun farkinda bile degilsin. Dun kapali defansta 2 oyuncunun belini kirip yanindakine pas veren kimdi zannediyosun, Arda mi?

Gecen sezon Kayserispor macinda sakatlandiktan sonra takim iflah olmadi. Baris geri geldi, sezonun en iyi topunu oynadik. Hertha Berlin, Ankara takimlar vs. Bunlar tesaduf mu? Sezon sonlarina dogru kendini yeni METIN OKTAY zanneden Arda efendi elini kolunu sallayarak sahada gezerken Baris istisnasiz her mac canini disine takip oynadi. Kimsenin umudu yokken bile o adam sampiyonluk icin savasiyodu. Onun gibi 4 oyuncu daha olsaydi takimda, suan UEFA'da degil, Sampiyonlar liginde mucadele ediyor olucaktik.

Keita sezonun 2 nam macindan birinde takimini 10 kisi birakiyo, taraftarin %95'nin giki cikmiyo. Bir oyuncuyu sevmeyebilirsiniz, ama cifte standart yapmayin.

Ne konustugunun farkinda bile degilsin. Dun kapali defansta 2 oyuncunun belini kirip yanindakine pas veren kimdi zannediyosun, Arda mi?

Gecen sezon Kayserispor macinda sakatlandiktan sonra takim iflah olmadi. Baris geri geldi, sezonun en iyi topunu oynadik. Hertha Berlin, Ankara takimlar vs. Bunlar tesaduf mu? Sezon sonlarina dogru kendini yeni METIN OKTAY zanneden Arda efendi elini kolunu sallayarak sahada gezerken Baris istisnasiz her mac canini disine takip oynadi. Kimsenin umudu yokken bile o adam sampiyonluk icin savasiyodu. Onun gibi 4 oyuncu daha olsaydi takimda, suan UEFA'da degil, Sampiyonlar liginde mucadele ediyor olucaktik.

Keita sezonun 2 nam macindan birinde takimini 10 kisi birakiyo, taraftarin %95'nin giki cikmiyo. Bir oyuncuyu sevmeyebilirsiniz, ama cifte standart yapmayin.

Arda dışındakilere katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt