#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Baris bence cok iyi bir oyuncu.

Mucadelesine sapka cikartmak lazim.

Refleks'le yaptigi bir hata icin onu takimdan dislamam, cunku hata yapti, bunu kendisi de biliyor, ve øzur diledi adam gibi.

Baris, sen dinleme bunlari:D Bøyle devam:D yani kirmizi kartsiz:D:D

keşke takımdaki bazı yabancılarda kırmızı karttan sonra özür dilese bu adam gibi

keşke takımdaki bazı yabancılarda kırmızı karttan sonra özür dilese bu adam gibi

Evet, kimse Barış gibi özür dilemez. Barış'ınki çünkü özür değil, savunma. "Kariyerinin ilk kırmızı kartı"ymış falan filan. Geçiniz bunları. Özür diliyorsan Keita gibi dileyeceksin. Dilediğin özür kendi ağzında değil, başkalarının ağzında olacak!

Topal: "Keita özür diledi"

Galatasaraylı futbolcu Mehmet Topal Bucaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Hocam görev verdikten sonra mevki ayrımı yapmam. Sadece elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele veririm. Oynadıkça performansım da artacaktır" diye konuştu.

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın, derbi maçta Fenerbahçe'nin kendilerini provoke ettiği yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Mehmet Topal, "Hocamız bir şey söylemişse doğrudur. Fenerbahçeli taraftarların ve futbolcuların istenmeyen hareketleri oldu. Biz bunlara uymamalıydık. Büyük futbolcular, profesyonel futbolcular böyle zamanlarda belli oluyor. Yapılanlara kapılmamalıydık" derken, "Hiçbir şey bitmiş değil. Lig daha çok uzun. Bu maçı artık unutmalıyız. Hatalarımızdan da dersler almalıyız. Takım şu an iyi durumda. Bir kaç gündür moraller bozuktu ama şimdi iyi" dedi.

Mehmet Topal son olarak, Fenerbahçe maçında kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan Keita'nın kendilerinden özür dilediğini söyledi.

29.10.2009

Kaynak : DHA

S.S Türkel'in : Barış Özbek topağına post bırakmasının engellenmesini öneriyorum :o

Bazen sapıtıyor ama çok iyi bu adam enerjisi bitmek bilmiyor ( Bazen boşa harcasada olsun :D )

Evet, kimse Barış gibi özür dilemez. Barış'ınki çünkü özür değil, savunma. "Kariyerinin ilk kırmızı kartı"ymış falan filan. Geçiniz bunları. Özür diliyorsan Keita gibi dileyeceksin. Dilediğin özür kendi ağzında değil, başkalarının ağzında olacak!

Aynen katılıyorum.Adam resmen savundu kendini Kariyeri'nin ilk kırmızı kartı bizim 5 puan geriye düşmemize sebep oluyordu.O zaman kimse demeyecekti burda ne biçim taraftarsınız siz sürekli gözünüz Barışta diye.

Bu takım da hakeme laf söylemedir,gereksiz yere elle oynamadır,gereksiz yere faul yapmadır senin elle oynaman bizim 26 dk çile çekmemize neden oldu.Yönetim para cezası verse bu takım daha derli toplu oynayacak rakibi,hakemi bırakıp futbolu oynayacak ama yönetim nedense hala yerinde sayıyor geçen sene de bu olaylar oldu gene tık yok.

Baros her maçta kafasına göre elle oynuyor,kendini yere atıyor ve her maç aynı sebepten maç sonu hiçbir açıklama yok hata yaptım bir daha olmayacak diye birşey yok yönetim gene es geçiyor.Sabri aynı her maç rakiple dalaşıyor ya bir oyuncuyla ağız dalaşı yada hakeme tepki sarı kart itiraz

Artık bu takımda bazı şeylerin değişmesi lazım amaç özür falan da değil hiç yapmamak Şimdi ben düşünüyorum acaba bu para cezaları daha önceden uygulansaydı bu kartlar olurmuydu diye.

Biraz daha kendilerine gelsinler yarın kırmızı karttan eleniriz Avrupa'dan yada ligte eksik kalıp malup oluruz sonra üzülmeyin:mad::mad::mad:

S. Serhat Turkel'in Baris'a duydugu anti-pati'ye, tavira herkez sahit olsun. Bunun Baris'in futbolu ile zerre alakasi olmadigini da herkez bilsin. Bu nedir biliyomusunuz? Futbol oynayipta birilerinin yerinde olamamanin verdigi eziklik duygusunun yan etkisidir.

S. Serhat Turkel'in Baris'a duydugu anti-pati'ye, tavira herkez sahit olsun. Bunun Baris'in futbolu ile zerre alakasi olmadigini da herkez bilsin. Bu nedir biliyomusunuz? Futbol oynayipta birilerinin yerinde olamamanin verdigi eziklik duygusunun yan etkisidir.

Baris Özbek,ne bir defansif orta saha ne de çok potansiyelli bir MC,ama bu takımda olmayan enerji onda var.Belki Kayseri,Gencler,Bursa,Antep gibi takımda oynasa çok çok basarılı olup herkes 3 büyük takıma transfer etmek ister.Çünkü mücadele var,hırs var,azim var,yetenek vasat,pas kabiliyeti vasat,oyun okuma vasat altı,ama bizim gibi takımlarda bu kadro yapısı içinde oynamazsa Sarp--Ayhan--Topal gibi enerjisi az olan sadece tek adam kıvamında bir 3 lü yada 1 li ile orta sahayı kapatmaya çalısırız.Barıs'in eksik yönleri fazla diyip onu basta ''Serhat'' gibi istemiyorsak takımda Topal---Linderoth---Elano(ama EPL'DEKİ KOSAN MÜCADELE EDEN OLANINDAN),orta sahaya çakıp Kewell,Arda,Keita 3 lüsünü rotasyon ederek 2 li kanat olarak kullanmalıyız.Barıs o zaman yedek güc olarak oyuna alınabilir.Benim hep dediğim gibi artık sakatlık kabusu yasamayacaksak LİNDEROTH,bu takımın sahaya yazılacak ilk oyuncusudur.Çünkü onda kimsede olmayan aklı selimlik,iyi pas becerisi,ve top çalma becerisi var.

Hep sene basından beri arzuladığım 11

-------------------------Leo Franco-----------------------------------

---Ugur(Sabri)------Servet------Emre G.-------Hakan------------------

----------------------Mehmet Topal-----------------------------------

--------------Linderoth----------Elano---------------------------------

---Keita---------------------------------------Arda(Kewell)------------

-------------------Baros-----------------------------------------------

11 dir.Ama bu kadronun açmazı daha defansif yönün olan(canı istedğinde tabi),Arda'mı yoksa ona göre daha aklıyla oynayan bitiriciliği çok daha yüksek ama asister özelliği az olan Kewell'mı.Ben olsam burada bir tek zorlanırdım,ama 1 maç birini 1 maç birini oynatıp,diğerini 60-70 ten sonra oyuna alırdım.Bu arada Emre Güngör bu ölçüde sakatlanmaya devam edecekse onu takasla gönderip yerine Eren Güngör bu takıma kazandırılmalıdır bir sekilde.

Ara transfer döneminde takasta kullanılabilir başka da olmaz zaten bu kadroda yeri yok bana göre öyle de olacak gibi.

Ara transfer döneminde takasta kullanılabilir başka da olmaz zaten bu kadroda yeri yok bana göre öyle de olacak gibi.

Nasıl yeri yok sen Ayhan ı kastettin galiba :allaalla6vr::allaalla6vr:

Barış kadrodan asla gönderilmemesi gereken ve zaten gönderilmeyecek oyuncu..

Bunu da söyledin ya tamam artık....

Dün bana Ahmet-Mehmet geldi arkadaşlar " Serhat Türkel Barış Özbek'ten özür diledi ve futbolu bilmediğini,Barış Özbek'ten kendisine futbol öğretmesini istediğini " belirtti "

Bak Serhat dilediğin özür başkalarının ağzından...napsak inansak demi ne de olsa kendi ağzından özür dilemedin....dilediğin özür kendi ağzından değil başkasının ağzından

Bunu da söyledin ya tamam artık....

Dün bana Ahmet-Mehmet geldi arkadaşlar " Serhat Türkel Barış Özbek'ten özür diledi ve futbolu bilmediğini,Barış Özbek'ten kendisine futbol öğretmesini istediğini " belirtti "

Bak Serhat dilediğin özür başkalarının ağzından...napsak inansak demi ne de olsa kendi ağzından özür dilemedin....dilediğin özür kendi ağzından değil başkasının ağzından

Gösteriş budalalığıyla web sitesine koymak farklı bir şey, takım arkadaşlarına karşı mahçup bir şekilde özür dilemek farklı. Keita'yla Barış'ın farkı da budur işte. ;)

Bu arada "kendi ağzından özür dilememek" değil bahsettiğim. O kadar gözün dönmüş ki Barış'ı savunmak için onu bile yanlış anlamışsın. Keita da sonuçta araya aracı sokmamış özür dilerken. Antremanda herkesten özür dilemiş takımını 10 kişi bıraktığı için ve bunu Mehmet Topal söylüyor basına. Barış gibi web sitesinden duyurmuyor. Onu geçtim, "kariyerimin ilk kırmızı kartı"; "kırmızı kartı fırsat bilerek bana saldırıyorlar" gibi laflarla savunmaya geçmiş. Özürünü dile, konuyu kapat. Gösterişe gerek yok, demagojiye gerek yok.

Bu konuya en çok yorum yapanlar

S. Serhat Türkel 152

Sinan Arslan 127

Onur Albakar 123

Doruk Özyer 102

Caner Akdemirci 79

Ahmet Özgün Güven 72

Gösteriş budalalığıyla web sitesine koymak farklı bir şey, takım arkadaşlarına karşı mahçup bir şekilde özür dilemek farklı. Keita'yla Barış'ın farkı da budur işte. ;)

Bu arada "kendi ağzından özür dilememek" değil bahsettiğim. O kadar gözün dönmüş ki Barış'ı savunmak için onu bile yanlış anlamışsın. Keita da sonuçta araya aracı sokmamış özür dilerken. Antremanda herkesten özür dilemiş takımını 10 kişi bıraktığı için ve bunu Mehmet Topal söylüyor basına. Barış gibi web sitesinden duyurmuyor. Onu geçtim, "kariyerimin ilk kırmızı kartı"; "kırmızı kartı fırsat bilerek bana saldırıyorlar" gibi laflarla savunmaya geçmiş. Özürünü dile, konuyu kapat. Gösterişe gerek yok, demagojiye gerek yok.

E adam haklı canım...Barış'ın söyledikleri o kadar koymuş ki hazmedememişsin çok belli...siz leş kargaları gibi adama demediğinizi bırakmazsanız adam tabi kendi savunmasını yapacak özürünü dileyecek tabi.Gösteriş budalalığı derken...terbiyeni takın yahu her futbolcunun web sitesinin olması kadar doğal birşey yok

bahsettiğini adam gibi kelimelerle bahset ki biz de doğrusunu anlayalım be adam...o kadar gözün dönmüş ki barış nefretinden adam gibi kelimeler kullanmayıp ucu açık kelimeler...çarpıtıcı kelimeler kullanıyorsun...kendi ağzından özür dilememek ne demek yahu...ben susacam sen benim ağzımdan özür dileyecen...niye ben konuşamıyormuyum ? benim ağzım dilim yok mu ? ben kendimi savunamıyormuyum ?

Bu konuya en çok yorum yapanlar

S. Serhat Türkel 152

Sinan Arslan 127

Onur Albakar 123

Doruk Özyer 102

Caner Akdemirci 79

Ahmet Özgün Güven 72

Serhat malum içindeki barış nefretini başka yerlerde kusamıyor gelip burda laf salatası yapıyor her gün

Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt