#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Maçı kaybetmemize ve elenmemize üzülmedim o kadar ama Barış'ın sakatlığı cok sıktı canımı... Umarım çabuk döner

İnşallah ciddi birşeyi yoktur,en kısa sürede döner aramıza.

Geçmiş olsun Barış.;)

Bu adamdan sag acık olmaz o-la-maz ortasahanın göbegine monte edilmelidir ve ustunde durulmalı cok iyi bir gattuso kazanabilriz sag acıkta hem takıma zararlı hemde kendisine bu arada gecmiş olsun rol yapıosun zannettim ama degilmiş üzüldüm neden öle zannetime gelirse cunku her posizyon yerde yurumeyi yeni ögrenen cocuk misali

Darbeye bağlı bir sakatlık degil sanırım ayagı döndü :(

Umarım çabuk iyileşir

Ona çok ihtiyacımız olabilir en azından birçok mevkide oynayabilirdu. :(

İlk yarının başında da sakatlanmıştı.Adamın kaderi bu heralde.

İlk sakatlıgı kırıktı burda kırık yok daha cabuk iyileşir diye düşünüyorum :o

dizi döndü bence, bana öyle geldi.

en az 2,5 hafta yok :D

Barış'ta futbol zekası pas gibi seyler yok sabrinin biraz daha uzun ve ince hali bu adamları koyucan piste yarıştırıcan baska hicbir işe yaramazlar

ancak

günümüzde fizik cok önemli de bu adamlardada hic teknik yok hakkaten

Barış'ta futbol zekası pas gibi seyler yok sabrinin biraz daha uzun ve ince hali bu adamları koyucan piste yarıştırıcan baska hicbir işe yaramazlar

ancak

günümüzde fizik cok önemli de bu adamlardada hic teknik yok hakkaten

EVET HAKLISIN BARIS sabriden hiç bir farki yok serkan balci gibiler bi tek kosarlar baska bi sey yok

Maç kaybından ziyade Barış gibi birçok mevkide oynayabilen bir futbolcunun sakatlanması çok üzücü. Hele de bu kadar çok sakat varken.... Tez iyileşir inşallah.

Barış bugün takımın en iyilerinden top hakimiyetinide hergeçen gün geliştiriyor..Bakın barış olmasa bizim orta sahada top kapan dirençli adam olmayacak oynamasında görün bakalım neler olucak..Belki o zaman anlarsınız..

Hertha maçında maçın adamı %99 unuz Lincoln der..Ancak o maçın yıldızı Barıştı tabi herkes bunu anlayamaz..

Barış bugün takımın en iyilerinden top hakimiyetinide hergeçen gün geliştiriyor..Bakın barış olmasa bizim orta sahada top kapan dirençli adam olmayacak oynamasında görün bakalım neler olucak..Belki o zaman anlarsınız..

Hertha maçında maçın adamı %99 unuz Lincoln der..Ancak o maçın yıldızı Barıştı tabi herkes bunu anlayamaz..

Katılıyorum.Barış her gün geliştiriyor kendini.Gayette iyi oynuyor.

Edep yahu! 1 maç kötü oynadı diye adama söylenenlere bakın. Geçmiş olsun dileyeceğinize tabelacılık yapıyorsunuz. Gerçekten çok ayıp.

Mücadele eyvAllah tamam da 2 metreye pas atamıyor bu çok büyük bir problem.

Mücadele eyvAllah tamam da 2 metreye pas atamıyor bu çok büyük bir problem.

Nasıl atamıyor yahu...Benim bugünde dahil omak üzere takıma göre anormal biir pas hatası yaptığını görmedim..Neden bu kadar çok batıyor barış size anlamak imkansız..Ayhan gibi geriye dönse oda pas hatası yapmaz hiç merak etme..

Mesela bugün en çok pas hatasını topal yaptı neden gidip yazmıyorsunuz..??

Bende anlamıyorum bu anti-barış anlayışı nedir ya..bence orta sahada canını dişine takan en çok koşan oyuncumuz onu sahada görünce bana güven veriyor. Ya sadece koşuyor pas atamıyor diyorsunuz zaten pası atacak adamlar var buda koşsun yeterki top çalsın. Hiç bişey yapmasa rakibi bozuyor. Bence uefa maçlarında onun direncine ihtiyacımız olacak...İnşallah çabuk döner...

Bizim ortasahamız Lincoln,Kewell,Arda gibi oyuncularla kuruluyken defansif anlamda Barış gibi oyunculara her zaman ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt