#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Her ne yapıyorsa yapsın yinede kendisini " bazılarına " beğendiremeyecek...

anlamıyorum Barış'tan ne bekliyorsunuz ? Fabregas olmasını mı ?

Her ne yapıyorsa yapsın yinede kendisini " bazılarına " beğendiremeyecek...

anlamıyorum Barış'tan ne bekliyorsunuz ? Fabregas olmasını mı ?

Barış gibi çok topçu var hakkaten. Bu Barış'ın yaptığını daha iyi yapacak olan adamlar da var bu ülkede.Umuyorum ki devre arasında bir orta saha alınır.

Ardanın pasında şut çekti onun dışında yoktu sanki maçta. ..çok geriye oynuyor...

Mustafa Sarp var yanında, baksın biraz ders alsın. Basit oynayacak diye her topu geriye döndü. Bugün yine bir kere daha gördük ki pozisyon da alamıyor. Nerede duracağından bihaber. Mustafa Sarp kadar da koşmadı yine.

He tamam he

bkz : Hepimiz Teknik Direktörüz

bkz : hepimiz futbolu biliyoruz

İnsanları bu kadar kücümseme futbolu biliyorlarki izliyorlar bu forumdalar forma alıyorlar yorum yapıyorlar

Total oyunun futbolcusu olmasa da görev adamı.

yapışsın ortasahada birine nefes aldırmaz,öyle bir ciğer vardır ki 90 dakika koşabilir rotasyonda kesinlikle olması gereken bir adam Barış.

Kısa ve net Barış'a diyecen ki şu 7 numarayı hastanelik et çift dal uç kafa at şpagat birşeyler yap ancak onu yapar.

He tamam he

bkz : Hepimiz Teknik Direktörüz

bkz : hepimiz futbolu biliyoruz

Teknik direktör değiliz de futbolu biliyoruz.İçin rahat olsun..

Birilerini eleştirmek için teknik direktör olmak gerekiyorsa çıkalım hemen şimdi. Antrenörlük kurslarına yazılalım topluca.

Teknik direktör değiliz de futbolu biliyoruz.İçin rahat olsun..

Birilerini eleştirmek için teknik direktör olmak gerekiyorsa çıkalım hemen şimdi. Antrenörlük kurslarına yazılalım topluca.

Yok benim için gayet rahat.Beni düşündüğün için sağol.Ben orda genelleme yaptım hani futbolu çok iyi biliyoruz ya...

Neyse konu sapmasın

Konu sapmasın diyorum ısrarla sapıyor.Tartışmayı devam ettirmek isteyen -ki çok istiyorsa- özel mesaj atabilir.

Galatasaray kalitesinde futbolcu degil geriye oynuyor

Barış ilk 11'de oynamamalı. Mücadelesinden başka ekstra birşey yapmıyor çünkü.

Galatasaray kalitesinde futbolcu degil geriye oynuyor

Bugun bende fazla geriye oynadigini gordum. Zira genelleme yaptigimizda Sarp, Topal ve Ayhan'dan cok daha fazla dikine oynayip hucumu dusunen bir oyuncu. Yedigi kirmizi kartin cekingenligiydi, bir mac sonra kendine gelir.

Serhat ve Meric kardeslere selam olsun :boohoo:

Bugun bende fazla geriye oynadigini gordum. Zira genelleme yaptigimizda Sarp, Topal ve Ayhan'dan cok daha fazla dikine oynayip hucumu dusunen bir oyuncu. Yedigi kirmizi kartin cekingenligiydi, bir mac sonra kendine gelir.

Serhat ve Meric kardeslere selam olsun :boohoo:

Elano'nun o fiziğiyle daha iyi defans yaptığını da gormussundur umarım. Barış gibi adam dolu var dünyada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt