#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

.... sen kaç kere 35m den sol ayagınla gol attın !!

elinizi vicdanınıza koyun. dün beni maçta izleyenler söylesin özellikle. kim daha iyi ön libero? şu anda beni Galatasaray'a alsınlar. 2 ay güç ve kondisyon yüklesinler. Barış'tan daha iyi oynarım. sadece kendimden de bahsetmek istemiyorum, sokaktan çevirecekleri 10 adamdan 5'i, Barış'tan iyi oynar.

Normalde almanlarda Mental degerler ust seviyede olur ama barısın beynıne arada o2 gitmiyor.

Geçenlerde hepiniz överdiniz Barış'ı(serhat dışında) şimdi söylediğiniz laflara bir dönün de bakın.(herkes üstüne alınmasın kimlere söylediğim belli).Tabelacılık en kolayıdır dimi?Yenseydik çocuk girdi enerji kattı takıma falan derdiniz.35 mt'den şut çekmiş laf ediyorsunuz o zaman Sabri yaşamasın.Vasıfsızmış?Gol atsaydı 2-1 bitirseydik helal olsun Barış yazan 70 kişi olurdu en azBiraz bakın şu yorumlarınıza ya gençleri bu kadar kolay harcamayın!!

Sanki Barış katletti maçı bu kadar embesilce yazılan yorumlar görmedim..Barış değil ama bazılarınıza o2 gitmiyor sanırım..Yani nedir bu anlamak ,mkansız barış yoktu top kapamadık orta sahada s,ze Barışın oynadığı her maç galatasarayın top kapma istatitiklerini gösterebilirim takımda en çok top kapan oyuncu..

Hem defans hem ofans olarak dönen topları almada Galatasarayda 1.ci..

elinizi vicdanınıza koyun. dün beni maçta izleyenler söylesin özellikle. kim daha iyi ön libero? şu anda beni Galatasaray'a alsınlar. 2 ay güç ve kondisyon yüklesinler. Barış'tan daha iyi oynarım. sadece kendimden de bahsetmek istemiyorum, sokaktan çevirecekleri 10 adamdan 5'i, Barış'tan iyi oynar.

Oyna o zaman git alt yapıya de bunu denesinler seni..

Gerçek maçta oynamak halı sahada göbekli adamlarla oynadığın maça benzemez..

Ya arkadaşlar Barış ne yapsın ya?Sanki o verdi maçı.Bariz hatası mı var?Ne yaptı adam ya?O şut girseydi Barış şimdi kral ilan edilmişti.Yapmayın Allah aşkına ya.

Ben Barış'a 90+3de bağırdım o kadar orda şut atmaması lazımdı ama zaten iş çoktan bitmişti!

Barış formsuz oyunu tat vermiyor ama sakatlıklar yüzünden kadroda gerçi bizim skibbe hic sakat olmazsa bile yine formlu formsuz demeden oynatabilir bellimi olur

Barış da ne yapsın hafta içi hiç antreman yapmadı nerdeyse goldede hatası yok. Şut çekilmeden koştu ama yetişemedi zaten iyi şut değildi ama şansızlık işte yere sekti girdi. Bi tek son dakikadaki şutuna kızmıştım ama oda kendince bir şeyler yapmaya çalıştı yinede olumlu bir harekeretti çünkü maçta başka şut çeken yok sayılırdı...

Bugün futbol adına hiçbir şey yapmadı, aldığı her topu kötü kullandı gereksiz kaybettiği top dönüp gol oldu umarım bu hataları tekrarlamaz..

Koşmaktan başka hiç bir şey yapmadı ki koşmasıda hiç bir işe yaramadı :o

2-3 maçtır hiç birşey yok umarım Bordeaux maçında biraz daha iyi olur :o

Zaten Kewell geldikten sonra oynaması zor...

Onu bunu bilmem giydiği formanın hakkını veren tek futbolcuydu sahada..!!!

değişen ve gelişen bir şey yok Barış'ta. sakatlıktan çıkmanın gazıyla Hertha Berlin maçında coştu, sonra eski haline döndü.

koştuğunun yararı kendine -çünkü kendini gösterebiliyor-, ancak ataktayken sürekli pas hatası yapması sebebiyle takım mahvoluyor. onun haricinde koşan oyuncularda moral çöküntüsü. halı saha maçlarında bunu çok yaşarım ben. "boşuna mı koştuk lan" tepkisi bazen dışa yansır. maç içinde bu sebeple kendi takımımdan çok adamla kavga etmişliğim var.

Barısın 1.görevi o değil diye biliyorum.. :) Onu yapamanları suçlayacağınıza Barısa laf atıyorsunuz..Sanki 10 mn euro verip aldınız adamı..

parasına göre oynayacaksa madem, kadro dışı bırakalım. ;) nasıl gözün kör olmuşsa artık, şu adamın zararını geçtim, katkısızlığını bile göremiyorsun!

3 Tane Ön Liberoyla Sahaya Çıkarsan Ne Barıştan,Ne Mehmet Topaldan Nede Ayhandan Verim Alabilirsin

Zaten Maçlara Bakıldığı Zaman Ne Mehmet Topal Geçen Seneki Gibi Oynuyor Nede Barış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt