#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Orta sahada general çok. Barış gibi asker gerek orta sahaya. Bir zamanların fb'sini hatırladım. Takımlarında 11 general vardı her sefer rezilbahçeyi oynuyorlardı. Ama akıllandılar Emre Belözoğlu gibi üç kişilik koşan bir futbolcuyu takımlarına kattılar. onun yanına Sabri gibi tekniker ve zıpkın bir kaç isim daha alırlar ise başarılı olabilirler.

Sercan takasında kullanılabilir

Gerçi Bursada bile oynayamaz bu ama neyse

Orta sahada general çok. Barış gibi asker gerek orta sahaya. Bir zamanların fb'sini hatırladım. Takımlarında 11 general vardı her sefer rezilbahçeyi oynuyorlardı. Ama akıllandılar Emre Belözoğlu gibi üç kişilik koşan bir futbolcuyu takımlarına kattılar. onun yanına Sabri gibi tekniker ve zıpkın bir kaç isim daha alırlar ise başarılı olabilirler.

Barış iyi bir asker değil. Kazandığı topları geri rakibe veriyor. Boşa çalışmış oluyor. Sadece koşmuş oluyor. Dünkü maçta en az üç tane böyle pozisyon var.

Barış'ı öne geçtiğimizde oyuna almak en mantıklısı.Çünkü hep geriye oynadığı için top bizde kalıyor.

Bu arada bence o annesi.Çünkü çok benziyor Barış'a

Barıs'ta yetenek olsa tam aradığımız topçu olacak,ama Okan kadar bile yetenek yok maalesef,çok acemi duruyor sahada,bir türlü üzerine koyamadı.

Barış Özbek'in pas tekniği ve oyun zekası iyi olsa ne güzel olurdu ama bu ikisi de yerlerde iyi niyetli oynuyor mücadele ediyor ama teknik yok adamda.

Bunu sahada görünce,Cihanin,Orhanin,Inamotonun,Carruscanin,Ilicin sucu neydi diyorum, hele cihan adamin nou campta barcaya golü bile var :D

Galatasarayımız da futbolu bilmeyen tek insan diyebilirim M.Guven bile daha iyi pas yapıyordu :D

Mehmet Güven çok iyi futbolcuydu. Yapmaıyn. Barış nereye Mehmet nereye..

Mehmet yerinde oynatılmadı. Lincoln'ün kurbanı oldu diyebiliriz. Neyse Manisaspor'da umarım çok iyi işler yapar..

Mehmet yerinde oynatılmadı. Lincoln'ün kurbanı oldu diyebiliriz. Neyse Manisaspor'da umarım çok iyi işler yapar..

He he anlaştık ilk defa:) Mehmet Güven iyi topçuydu. Şans da verildi aslında. Ama olmadı. Kimseye kızmamak lazım.

Mehmet Guven gercekten iyiydi lafim yok burda biraz ironi yapayim dedim :D Bariş Pas atamiyor attigi pas hep tehlike sonun da bizden birini sakatlayacak

Bugün baya iyiydi ben beğendim. Paslarınıda bir miktar düzeltmiş gördüm zaten mücadelesi her zaman üst düzey.

Bugün de berbattı bence. Adam sağ köşede tek başına hareket çekiyo. Karşısında rakip var , hareketi yapıyo, çalım atmıyor..

Linderoht girdikten sonra sağ açık olsa adam gibi , gol de atardık.

Barış Özbek doğarken kulağına,

''Birgün Galatasaray'da oynayacaksın, sağ kanatta aldığın her topu biraz ilerlettikten sonra durup rakiple karşı karşıya 3-4 saniye bekleyip, geriye dönüp zaman kaybından başka bir işe yaramayacaksın'' diye fısıldanmış sanırım.

eskiden savaşçı mavaşçı diye seviyordum ama batsın savaşçılığı birtane olumlu hareket yapsın artık.

Çok kötü oynadı zaten ne diye sağ kanatta oynatıldı sanki çok yeteneklide önce pas atmayı öğrensin zaten bi pozisyonda Sabri bile çok kızdı ona.

Yahu bu Barış kime özeniyo anlamadım ki. Topu ayagında 5 sn tutmadan, pas atmamaya yemin etmiş sanki.. Hoş, iş işten gecip rakip defans yerine döndügünde attığı paslarda adamı bulmuyor. Bizim bi arkadaşın lafı vardı, ''pas mı veriyon gavura güllemi atıyon'' diye o geldi aklıma bugun. Zaten gönderilsin diye bi duaya cıkmadıgım kaldı. Sabriyle tartıştığı pozisyon da, daha bi sinir oldum kendisine. Bi de dikkat ettiniz mi bi pozisyon da sırtı dönük top alıp havaya dikti. O pozisyonda ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı?

Herkesten özür diliyorum renkdaşlar ama bu Barış tabiri caizse tam bir ''mal'' bugün sahada resmen 10 kişi oynadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt