#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Bugün kızamadım ona.En azından koştu.Kimileri onu bile yapmadı.

Barış olimpiyatlara hazırlanmalı adamın en iyi bildiği iş koşması 5 bin metre uzun mesafede iş yapabilir.

koskoca bir yeteneksiz ve ilk 11 oynuyor...

kusura bakmayın ama halısaha maçlarına çağırmam...

bu akşam tam 4 kere yanındaki 2 metre yanında adamlara topu atmak yerine ya taca yada rakibe attı topu... bu kadar kapasitesiz ve yeteneksiz...

aaa ama bi dakka bi dakka... barış koşuyor.... :D:D:D

A2 liginde başarılar dilerim kendisine...

Altyapıdayken bu adama ne öğrettiler çok merak ediyorum :D

Kafasını kullansa, biraz da tekniğini geliştirse dünyanın en iyi takımlarında banko oynar...

Barıs Barıs ...... kac karıs:o

Kolpa Gattusodan bu kadar hocam mücadele hırsı alkışa şayan

Bu adam çok iyi niyetli.Her zaman elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor fakat pas atarken belli çok heyecanlanıyor.Biraz da çok üstüne gidiliyor.Takımın tartışmasız en mücadeleci,en çok koşa oyuncusu.O yaptığı hataları da biraz hoş karşılayın.O yorgunlukla o kadar hata olur.Adam bugün bile,gazozuna maçta,kendini yere atıyodu topu almak için...

Yani bi adam bu kadar takım dışı oynayabilir. Bir tane olumlu uyumu yok takımdaki herhangi bi oyuncuyla. Pas hataları , pozisyon hataları gırla. Adamın nerede oynadığını bilmiyorum. Bi sağ taç çizgisinde , bi forvette. Bi orda bi burda.. Futbol beyni sı-fır.

Hakikaten adam gibi bi orta saha olsa , Barış marış ne arar bu kadroda.. Linderoth bitmiş , Ayhan bitiyor. İş Barış'a kalıyor.. Kalmasın.

Hayır çalım atmaya çalışıyor. Atamıyor kendini yere atıyor. Emek de çalıyor..Ha bire dön geri..

Yapma hoca , yapma.

Yani bi adam bu kadar takım dışı oynayabilir. Bir tane olumlu uyumu yok takımdaki herhangi bi oyuncuyla. Pas hataları , pozisyon hataları gırla. Adamın nerede oynadığını bilmiyorum. Bi sağ taç çizgisinde , bi forvette. Bi orda bi burda.. Futbol beyni sı-fır.

Hakikaten adam gibi bi orta saha olsa , Barış marış ne arar bu kadroda.. Linderoth bitmiş , Ayhan bitiyor. İş Barış'a kalıyor.. Kalmasın.

Hayır çalım atmaya çalışıyor. Atamıyor kendini yere atıyor. Emek de çalıyor..Ha bire dön geri..

Yapma hoca , yapma.

Hakemleri kandırmada üstüne yok Barış'ın zamanında Arif Erdem süper yapardı :D

Yapma hoca , yapma.

Diarra,Emana gibi bir adamımız olsa,bu konuyu tartışmayız bile.Çünkü takımın en güvenilen yeri libero olur.Ama takım da sakat Linderoth,emekli olmuş Ayhan,Ne yaptığı belli olmayan Aydın varken,keza takımın en çok koşan adamı Barış'a,futbol zekası olmasada oynatmak zorun kalıyoruz işte

Aynı pas hatalarını hatta pozisyon vermemiz açısından beterlerini Keita da yaptı. Sadece Barış'ın bu özelliğine vurmak ayıp oluyor:) İdare ederdi, zaten takım olarak kötüydük. Benim sahada "kötü" olarak diğerlerinden ayırabileceğim tek adam Servet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt