#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Son dk. yine bunun yüzünden gol yiyorduk antalyali kazma olmasaydi :D

Barış inanılmaz mücadele ediyor ama kaptığı topları kullanamıyor. Takıma hiç katkısı olmuyor gibi. Nötr bir oyuncu.

sadece koşmaktan ibaret olan bir futbolcu Galatasaray'da ilk 11 oynuyor... sadece koşu var sadece... o da kontrolsüz her an kart görebilir...

3 metre yanındaki adama ayağının içi ile gayet rahat pozisyonda pas atamayan bir adam kusura bakmayın isterseniz sprinter olsun bu takımda işi yoktur...

bana sorarsanız yedek bile zor olur bizim takımda...

Galatasaray'ın ortasahasında oynayacak oyuncu az bile değil ortanın biraz üzeri seviyede yetenekli olmalıdır...

uzaklara gitmeye gerek yok, ezikbahçede kansız ile c.baroni, 8taşta fink ile ernst... bu 2liler zaten oyun kuruyorlar atakları yönlendiriyorlar... yani 2 ezeli rakibimizde bu denli adamlar varken barış kusura bakmayın ama çok hafif kalıyor...

ayrıca bu adamlarda sadece koşmaktan ibaret olan futbolcular dolu... selçuk, deniz barış, ekrem dağ, uğur inceman... ama bu adamlar ilk 11 değil yedek adamlar...

O yüzden 21 yaşında yetenek babında 100.000 €'ya geldi,o yüzden o yaşa kadar Essen gibi mahalle takımında top oynadı,Feldkamp dedenin ölmeden attığı son kazık olarak nitelendiriyorum..

Oynadığı maçı izlese der ki benim gibi futbolcunun ... :D

Aydın ile ters orantılı

Aydında yetenek var mücadele yok

Barışta mücadele var yetenek yok

Barış nerde ne yapacağına karar veremiyor ayrıca pas verilecek yerde şut çekiyor şut çekeceği yerde pas veriyor.Ama geldiği günden beri de kendini geliştirdi biraz daha geliştirirse daha iyi olur ;)

Barış nerde ne yapacağına karar veremiyor ayrıca pas verilecek yerde şut çekiyor şut çekeceği yerde pas veriyor.Ama geldiği günden beri de kendini geliştirdi biraz daha geliştirirse daha iyi olur ;)

Yeteneği yok ki pas ve şut için karar vermede sorun olsun

Gelişim diyede birşey yok Barış aynı Barış sadece direncini arttırıyor orta sahanın mücadelesiyle Oyun zekası yok , teknik yok

İlk gönderilmesi gereken isim sene sonu

Servet

G.Zan

Nonda

Linderoth

Barış

Caner

Franco

Bu isimler G.Sarayda oynayacak kapasitede degiller sanırım

Ufuk

Sabri - E.Güngör(E.Aşık) - Transfer - Balta

M.Sarp - M.Topal

Keita - Elano

Baroş - Drogbavari forvet

Şu performansla H.Balta'da oynayamaz sanırım ayrıca Ardayı koymadım cünkü iyi fiyat veren varsa satılabilir cünkü altyapı kalitelidir

Akşama sağ bekte oynarsa neler yapabileceğini merak ediyorum.

Graz'ın sol açığında kim oynuyor. :)

baris benim favorilerimdendir

tek eksigi pas onu halettmimi tamamdir

yada ogretmeyelim

gonderelim

degil mi?

Zaten geri paslarda %95 isabet, ileriye dogru %5.

Bu adam kaç maçtır 11'de başlıyor.Nası beceriyor anlamıyorum ama bu adamdan gerçekten bi nane olmaz.Sahada deli dana gibi koşan heriften başka bişey göremiyorum.

Ama hakkını yemeyelim harika geriye oynuyor yani,geriye atarken taça atar diyorum bazen ama cidden başarılı adam,görevini harika yapıyor,al Emre abinden ona ver,Emre abin sana versin,sen topu ona ver harika varyasyonlar bunlar,Galatasaray oyuncusu böyle olur zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt