#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Beni kanser etti bu akşam... Ayhan'ın ölüsü bile daha iyi oynardı ya...

Yani anlamıyorum topu alıp geriye vererek ve koşarak Galatasaray'da oynayacaksam fortmantodan alt çekmesinden kramponlarımı çıkarayım ve sigarayı bırakayım,Galatasaray'da oynamak ucuz değil yaratıcı olacaksın istersen kaleci ol,Tsl'de ki bütün kalecilerden farkın olacak,stopersen diğer stoperlerden farkın olacak,bek'sen diğerlerinden farkın olacak,ön liberoysan oyunun iki yönünü oynayacaksın,topu ayağına aldığında senin mevkinde oynayan rakipten daha iyi olduğunu her maç ispatlayacaksın,yani bazı yorumlar üzüyor beni,Barış gibi oyuncu binlerce var,ama asla büyük takımlar böyle oyunculara mecbur olamazlar!

Tartışma yaratmak için yazmadım bu maç için de yazmıyorum genel olarak bir Barış Özbek yorumum bu.Farklı fikirler olabilir şimdiden saygı duyduğumu belirtmek isterim nacizane düşüncem...

asıuhdaksjdhakjdhalkdja:asd:

Keita'nın golünde ne yapmak istedi anlamadım. Bir an rövaşata çekecek sandım, eğer onu yapsaydı aktif olurdu ve gol ofsayt olacaktı.

Ah Barış ah...

Net olarak tipik bir anadolu takımı oyuncusu.Vallahi kalbim zorlanıyor Barış'a top falan gelince.Golümüzü yiyordu neredeyse rövoşata yapıp.İnanılır gibi değil.

Barış'tan bi cacık olmaz, yoğurda yazık.

Yine caktirmadan bir yumruk salladi sanki , bilerekmi yapti istemeyerekmi yapti bilinmez ama daha dikkatli olmasi lazim.Böyle basit oyunlara gelmemesi lazim.

keita basligina yazacaktim baris nerden cikti bee pfff :D

Yine caktirmadan bir yumruk salladi sanki , bilerekmi yapti istemeyerekmi yapti bilinmez ama daha dikkatli olmasi lazim.Böyle basit oyunlara gelmemesi lazim.

keita basligina yazacaktim baris nerden cikti bee pfff :D

Kendini mort eden üye. Çok güzel hareketler bunlar. :asd:

Mete kendini Barış için yorma aga,Barış'ın kalitesine kimse beni inandıramaz ve benim gibi düşünenleri,biz sadece G.Saray'ı izlemiyoruz bir çok maç izliyoruz oyuncu görmesek beğeneceğim ama bu tip oyuncular 1980lerde kaldı sanırım,hocası oyuncuya şu adamı tut başka görevin yok gibi direktif verecek hocalar kalmadı,hele ki Rijkaard'ın elinde sağlam bir Linderoth'u olsa 5 dk forma giyemez Barış.

hayır iyi oynayamaz diyorsunuz bir nevi haklısınız da ona sözüm yok ama bir adam hiç mi şu pasları geliştiremez ne güzel hırslısın be arkadaş bunca yıl top oynuyorsun işin bu

ben yine de barışı harcayamam...

hayır iyi oynayamaz diyorsunuz bir nevi haklısınız da ona sözüm yok ama bir adam hiç mi şu pasları geliştiremez ne güzel hırslısın be arkadaş bunca yıl top oynuyorsun işin bu

Takma kafaya renktas biz senin yerinede harcariz :asd:

Sabri en büyük örnektir.. istedin mi geliştirirsin.

Ciddi diyorum Ocak'ta Galatasaray yol verse bu adama kimse teklif yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt