- 27 Kasım 2008
- 2.379
- 192
- 1.333
Cevap: #8 Barış Özbek
Ne zaman iyiki
Kötüydü bugün.
Ne zaman iyiki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötüydü bugün.
Pres yaptı yeter ondan fazlası beklenmiyor.
Conceicao bize gelen en faydasız adamlardan biriydi...Hatırlattığın iyi oldu..![]()
Bu basliga bundan sonra tek harf yazan sizin gibi olsun. Iyi oynadiginda ortalikta gezinmezler, kotu oynasin hemen akbabalar gibi ucusurlar. Sizin gibiler yuzunden Conceicao gibi bir adami yedi bu ulke.
Ben Barış'ın ne yaptığını anlamam ama bana çok iyi terapi uyguladı forumda ki renkdaşlarım o yüzden eleştirmiyorum,övmüyorum da çünkü pres yapar aga dediler haklısınız dedim,işini iyi yaptı bugün basit bir iş,koş bas bu kadar!
o oyun tarzı 2000li yıllardan sonra bitti .. he Barış 1997 2000 senelerinde oynardı bizde press futbolu vardı o zaman Galatasarayda ama günümüzde press futbolu çağ dışıdır.. he hiç mi press olmayacak olacak tabiki ama bu kadar değil..
Bana kalsa 18'i bırak takımımda tutmam bu adamı çünkü Galatasaray takımının oyuncusu hiçbir mevkide düz oyuncular olamaz,çünkü o zaman Galatasaray olmaz,yani basit oyuncularla oynayamazsın iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır,Elano'yu getirmişsin Keita'n,Kewell'ın,Arda'n var iyi güzel ama Barış orada ucuz etin yahnisi olduğunu çok çabuk belli ediyor,malum yokluktan oynuyor!
Ulan Ayhan oynasa Barış diye ağlarsınız aynısından Ayhana edersiniz bu lafları başka adam mı var orta sahada ? tobi demeyin o zaten hiç var olmadı