#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Sahaya at koyalım koşsun o zaman eğer başka bir şey istenmiyorsa..Pas yapsın az etrafına baksın, saçma sapan top kayıpları yapmasın...

Bu basliga bundan sonra tek harf yazan sizin gibi olsun. Iyi oynadiginda ortalikta gezinmezler, kotu oynasin hemen akbabalar gibi ucusurlar. Sizin gibiler yuzunden Conceicao gibi bir adami yedi bu ulke.

Conceicao bize gelen en faydasız adamlardan biriydi...Hatırlattığın iyi oldu..:)

Son 10 yılın en büyük umutlarla transfer edilip en büyük hayal kırıklığı yaratan transferlerinden birisiydi haklısın..Aynı Frank De Boer gibi..Neyse ne diyorduk Barış'ın bu takımda yeri yok..

Bu basliga bundan sonra tek harf yazan sizin gibi olsun. Iyi oynadiginda ortalikta gezinmezler, kotu oynasin hemen akbabalar gibi ucusurlar. Sizin gibiler yuzunden Conceicao gibi bir adami yedi bu ulke.

Yanlış düşünüyorsun bugün ben Barışın hangi mevkide oynadığını ne yapmaya çalıştığının çözemedim sağ beke geçesiye kadar. Ayağına gelen 20 tane topun 15 ni kaptırırsan afedersin aman eleştirimi yaparım..

Ben Barış'ın ne yaptığını anlamam ama bana çok iyi terapi uyguladı forumda ki renkdaşlarım o yüzden eleştirmiyorum,övmüyorum da çünkü pres yapar aga dediler haklısınız dedim,işini iyi yaptı bugün basit bir iş,koş bas bu kadar!

Ben Barış'ın ne yaptığını anlamam ama bana çok iyi terapi uyguladı forumda ki renkdaşlarım o yüzden eleştirmiyorum,övmüyorum da çünkü pres yapar aga dediler haklısınız dedim,işini iyi yaptı bugün basit bir iş,koş bas bu kadar!

o oyun tarzı 2000li yıllardan sonra bitti .. he Barış 1997 2000 senelerinde oynardı bizde press futbolu vardı o zaman Galatasarayda ama günümüzde press futbolu çağ dışıdır.. he hiç mi press olmayacak olacak tabiki ama bu kadar değil..

o oyun tarzı 2000li yıllardan sonra bitti .. he Barış 1997 2000 senelerinde oynardı bizde press futbolu vardı o zaman Galatasarayda ama günümüzde press futbolu çağ dışıdır.. he hiç mi press olmayacak olacak tabiki ama bu kadar değil..

Bana kalsa 18'i bırak takımımda tutmam bu adamı çünkü Galatasaray takımının oyuncusu hiçbir mevkide düz oyuncular olamaz,çünkü o zaman Galatasaray olmaz,yani basit oyuncularla oynayamazsın iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır,Elano'yu getirmişsin Keita'n,Kewell'ın,Arda'n var iyi güzel ama Barış orada ucuz etin yahnisi olduğunu çok çabuk belli ediyor,malum yokluktan oynuyor!

Ulan Ayhan oynasa Barış diye ağlarsınız aynısından Ayhana edersiniz bu lafları başka adam mı var orta sahada ? tobi demeyin o zaten hiç var olmadı

Bana kalsa 18'i bırak takımımda tutmam bu adamı çünkü Galatasaray takımının oyuncusu hiçbir mevkide düz oyuncular olamaz,çünkü o zaman Galatasaray olmaz,yani basit oyuncularla oynayamazsın iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır,Elano'yu getirmişsin Keita'n,Kewell'ın,Arda'n var iyi güzel ama Barış orada ucuz etin yahnisi olduğunu çok çabuk belli ediyor,malum yokluktan oynuyor!

aynen...

Az kaldı 1 maç daha sabredelim..Sonra devre arasında orta sahaya bir transfer yapılır herhalde..Yapılmalı!!

Yani anlamıyorum topu alıp geriye vererek ve koşarak Galatasaray'da oynayacaksam fortmantodan alt çekmesinden kramponlarımı çıkarayım ve sigarayı bırakayım,Galatasaray'da oynamak ucuz değil yaratıcı olacaksın istersen kaleci ol,Tsl'de ki bütün kalecilerden farkın olacak,stopersen diğer stoperlerden farkın olacak,bek'sen diğerlerinden farkın olacak,ön liberoysan oyunun iki yönünü oynayacaksın,topu ayağına aldığında senin mevkinde oynayan rakipten daha iyi olduğunu her maç ispatlayacaksın,yani bazı yorumlar üzüyor beni,Barış gibi oyuncu binlerce var,ama asla büyük takımlar böyle oyunculara mecbur olamazlar!

Tartışma yaratmak için yazmadım bu maç için de yazmıyorum genel olarak bir Barış Özbek yorumum bu.Farklı fikirler olabilir şimdiden saygı duyduğumu belirtmek isterim nacizane düşüncem...

Aynen ya Ayhan oynasa Hocaaaa nerde Barış derdiniz.Bence kötü değildi bildiğimiz Barış işte mücadele var pres var teknik yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt