Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: #8 Barış Özbek
Maçta muazzam pasları vardı ama
Maçta muazzam pasları vardı ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama hakkını yemeyelim harika geriye oynuyor yani,geriye atarken taça atar diyorum bazen ama cidden başarılı adam,görevini harika yapıyor,al Emre abinden ona ver,Emre abin sana versin,sen topu ona ver harika varyasyonlar bunlar,Galatasaray oyuncusu böyle olur zaten.
Barış olimpiyatlara hazırlanmalı adamın en iyi bildiği iş koşması 5 bin metre uzun mesafede iş yapabilir.
Kafasını kullansa, biraz da tekniğini geliştirse dünyanın en iyi takımlarında banko oynar...
Kafasını kullansa, biraz da tekniğini geliştirse dünyanın en iyi takımlarında banko oynar...
Yani bi adam bu kadar takım dışı oynayabilir. Bir tane olumlu uyumu yok takımdaki herhangi bi oyuncuyla. Pas hataları , pozisyon hataları gırla. Adamın nerede oynadığını bilmiyorum. Bi sağ taç çizgisinde , bi forvette. Bi orda bi burda.. Futbol beyni sı-fır.
Hakikaten adam gibi bi orta saha olsa , Barış marış ne arar bu kadroda.. Linderoth bitmiş , Ayhan bitiyor. İş Barış'a kalıyor.. Kalmasın.
Hayır çalım atmaya çalışıyor. Atamıyor kendini yere atıyor. Emek de çalıyor..Ha bire dön geri..
Yapma hoca , yapma.
Yani bi adam bu kadar takım dışı oynayabilir. Bir tane olumlu uyumu yok takımdaki herhangi bi oyuncuyla. Pas hataları , pozisyon hataları gırla. Adamın nerede oynadığını bilmiyorum. Bi sağ taç çizgisinde , bi forvette. Bi orda bi burda.. Futbol beyni sı-fır.
Hakikaten adam gibi bi orta saha olsa , Barış marış ne arar bu kadroda.. Linderoth bitmiş , Ayhan bitiyor. İş Barış'a kalıyor.. Kalmasın.
Hayır çalım atmaya çalışıyor. Atamıyor kendini yere atıyor. Emek de çalıyor..Ha bire dön geri..
Yapma hoca , yapma.
Hakemleri kandırmada üstüne yok Barış'ın zamanında Arif Erdem süper yapardı![]()