#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış son haftalarda düşüşe geçti, kısa zamanda toparlar inşallah kendini....

Antalya maçında berbattı Bordeoux'a karşı mücadelesinden şüphem yok fakat kendini birşeyler sanıp topla abuk subuk haraketlerden kaçınmalı ve basit oynamalı!

Çok artislik yapıyor.ama bence bölgesinden kaynaklanıyor.sağ kanatta sıfır,libero oynamalı ve pas yapabilmeli.

Sahada boş koşu yapıp durmasın balon olmasın dogru düzgün topunu oynasın paslarını düzgün versin barış barış dedik hırslı dedik boş hırs hırs degildir

Biraz dinlenip kendisini toparlasın bakalım.

Aklını başına devşir Barıs nerden geldiğini unutma geçen sene müthiş top oynuyordu bu sene ben oldum havasına kapıldı kapılacak,L10'luk yapmanı istemiyoruz Barıs olarak fazla risk alma basit oyna yeter!

Ya nedense hiç güvenmiyorum Barış'a,kaç haftadır çok vasat umarım beni yanıltır bu maçta..

pres konusunda muthisti ama topu kullanmada yetersizdi

Çok yürekli oynuyor çok koşuyor eyvallah fakat hamle için hiç sabırlı davranmıyor kamyon gibi çarpıyor rakibe birgün kendinide yakar rakip oyuncuyuda! Kontrolsüz Güç Güç Değildir...!

İstatistiklere bakarsak en çok top kapan oyuncu barış en çok kaptıran lincoln hala top kaptırıyo felan diye sallamayın şu adama..

Bugün yine harikaydı tabi futbolu anlayan adam için..

Dün çok iyiydi. Sabri'nin bir sezonda girdiği kademeye, bir maçta girdi. Sayısız atak kesti, top çaldı. Adam her Avrupa kupası maçında döktürüyor. Ofansif olarak klasik zaaflarını yenemese de defans olarak çok iyi olduğunu söylemek lazım. Dünkü maçın yıldızlarındandır.

Maçın son dakikalarında Bordeaux yarı sahasında taç çizgisi üzerinde C.Ronaldo vari hareketler yaptı :eek: ama bir işe yaramadı orası ayrı tabi :D

Dün bence iyiydi ne kadar az top kullanırsa o kadar iyi oynuyor :)

M.Topal ve Servet ile birlikte bana göre maçın en iyilerindendi.Çok iyi bastı topa,çok top çaldı,çok koştu,mücadele etti..

Topu kullanmaya yönelik,tekniğini arttırmaya yönelik çalışmalar yapmalı Barış.Mücadele,top çalma vs. bu yönlerden eksiği yok ama,topu daha iyi kullanması gerek.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt