#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış için benim her zaman dediğim şey bellidir. Teknik anlamda futbolculuk yetenekleri kısıtlıdır. Bazen teknik becerilerini dikkate aldığınızda mevcut yapısını aşacak şeyler yapmaya çalışıyor. Ama bende de şöyle bir huy var. Çok mücadele eden, ter döken, takımı için savaşan oyunculara saygı duyuyorum. Bazen bazı tavırları ve egoistlikleriyle bana çok itici geliyor ama takım oyununa ne kadar katkı sağlarsa o kadar faydalı olabiliyor.

Olaya bütün olarak baktığımızda ise totalde yararlı bir oyuncu olmuştur. Bu maçın dışında konuşuyorum. Çünkü neredeyse beleşe gibi bir şeyle geldi ve takıma öyle ya da böyle bir dinamizm getirdi. Ufak da olsa bir piyasa yaptı. Misal beleşe aldık ama şu an satmak istesek adım gibi eminim ki piyasası 2 milyondan başlar.

Geçmiş yıllardaki performansı ile bu yılki performansını katkı anlamında kantara koyduğumuzda, Rijkaard sonrası takıma gol anlamında ve asist anlamında daha faydalı oldu bu yıl. Daha fazla gol attı ve asist yaptı. Arada misal Trabzonspor ile oynanan maçta skor 2-2 iken girer girmez fark yaratmak gibi manyaklıkları da oldu.

Yetenekleri kısıtlı ama maliyet açısından bakınca faydalı bir oyuncu. Bir de Galatasaray'da biraz eksik görülen saldırganlık, yüksek enerji ve sert mücadele anlamında kattığı bir değer söz konusu. Takım oyunu oynamaya ne kadar yakın olup şahsi oynamazsa o derece başarılı olabiliyor.

Uefayı aldığımızda Suat ön liberoydu.Barış suat yaşına gelene kadar eminim kendini fazlasıyla geliştirir.Top kaybı var diyosunuzda eminim oturun sayın birgün ayhan kadar top kaybı yapmıyordur ama ayhandan daha çok mücadele edip top kapıyor ben hiç bir zaman barışın ismini istatatistiklerde en çok top kaybeden adam oalrak görmedim.Zaten orta sahamızda elanıo dışında hücümda iyi olabilecek kim var ki..Sanki xavi iniesta varda barışın hücüm gücünü yargılıyorsunuz.

Siz, Denizli Belediye ve Orduspor'u rakiplerimiz olarak görüyorsanız; buyursun, takımda kalsın. Bunlar boş şeyler hep. Doğru düzgün bir takıma karşı, doğru düzgün bir oyununu hatırlamıyorum ben. Zaten hep derim, Barış 3. lig topçusu diye. Essen'le 2. ligde tutunamadı ve 3. lige düştü. Orduspor'a(2. lig) karşı zorlandı, Denizli Belediye'ye(3.lig) 2 gol attı. Suat'la falan karşılaştırmayın ayrıca. Adam orta saha oynayabilecek mental kapasiteye sahip değil. Geçen sezon 5. bitirdik ligi orta sahada oynatarak.

2 Trabzon maçınıda hatırlatırım.. Trabzon da takım değil diyorsanız tabi o ayrı..

Siz, Denizli Belediye ve Orduspor'u rakiplerimiz olarak görüyorsanız; buyursun, takımda kalsın. Bunlar boş şeyler hep. Doğru düzgün bir takıma karşı, doğru düzgün bir oyununu hatırlamıyorum ben. Zaten hep derim, Barış 3. lig topçusu diye. Essen'le 2. ligde tutunamadı ve 3. lige düştü. Orduspor'a(2. lig) karşı zorlandı, Denizli Belediye'ye(3.lig) 2 gol attı. Suat'la falan karşılaştırmayın ayrıca. Adam orta saha oynayabilecek mental kapasiteye sahip değil. Geçen sezon 5. bitirdik ligi orta sahada oynatarak.

Yok 3. lig topçusu yok bilmem ne de oynadı ne kadar komik bir yorum

2 Trabzon maçınıda hatırlatırım.. Trabzon da takım değil diyorsanız tabi o ayrı..

2 Trabzon maçı mı? Ne oynadı Allah aşkına? 4-3 biten maçta oyuna girdi asist yaptı diye yıldız mı oldu?

Bu arada sağ kanatta oynaması takım için daha zararsız. En azından orta sahada salakça toplar kaptırıp gol yedirmiyor bize. Denizlispor'a karşı yediğimiz gol gibi.

Ille costurmasimi gerekiyor tam bir Takim oyuncusu bence

GAttuso dan ne eksigi var? Tipatip Ayni oyuncular

tek farki baris gol atiyor ama daha Az agresif

Valla bişey demiyorum bu saatten sonra.. Ne yapmasını bekliyordunuz başka?

Siz ister isteyin ister istemeyin Barış bu takımın oyuncusudur, her zamanda giydiği formanın hakkını sonuna kadar verir.

Hep geçen seneki 5. likten söz ediyorsunuz, Kalli zamanındaki şampiyonlukta neredeydiniz acaba?

Valla bişey demiyorum bu saatten sonra.. Ne yapmasını bekliyordunuz başka?

Siz ister isteyin ister istemeyin Barış bu takımın oyuncusudur, her zamanda giydiği formanın hakkını sonuna kadar verir.

Hep geçen seneki 5. likten söz ediyorsunuz, Kalli zamanındaki şampiyonlukta neredeydiniz acaba?

Bende com tartistim bunlarla kArdesim

autkqx.jpg

Barış'ın vizyonunu gözler önüne seriyor Erman Hoca. Barış işte budur. Sağdan kaçan Uğur'a pas atmayıp, çalım dener ve kaptırıp gol yeriz. Yüksek ihtimalle tehlikeli bir pozsiyon yaratabileceğimiz bir atak, Denizlispor'un golüyle sonuçlanır.

autkqx.jpg

Barış'ın vizyonunu gözler önüne seriyor Erman Hoca. Barış işte budur. Sağdan kaçan Uğur'a pas atmayıp, çalım dener ve kaptırıp gol yeriz. Yüksek ihtimalle tehlikeli bir pozsiyon yaratabileceğimiz bir atak, Denizlispor'un golüyle sonuçlanır.

:asd: Bu kanıt değil ki dünyada her futbolcunun yapacağı birşey messi bile yapar bu hatayı hakkatten ispatların çok gerçekçiymiş :005::asd:

Bütün forum ahalisi olarak Serhat Senin Barış'ı sevmediğini, begenmediği biliyoruz buna da zaten herkesin saygısı olmak zorunda ama hep aynı şeyleri yazıyorsun ve bazen aynı şeyleri duymak sıkıcı oluyor .Barış'ı dünkü maçla ilgili eleştirir ne gibi hatalar yaptı bence daha iyi olur cunku genellinde Barış hakkında ne düşündüğü ezberledik.

Hertha berlin macinda süper oynadiydi

:asd: Bu kanıt değil ki dünyada her futbolcunun yapacağı birşey messi bile yapar bu hatayı hakkatten ispatların çok gerçekçiymiş :005::asd:

Messi yapar ama Xavi olsa orada kaçan Dani Alves'i görürdü her türlü. Messi forvet çünkü. Ona o yetki veriliyor. Arda da yapabilir bunları, çok normaldir hatta. Ancak orta sahada oynuyorsan, o pası vereceksin arkadaş; vermiyorsan da kaybetmeyeceksin. Ahmet Çakar'ın deyimiyle Uğur orada "o topu bana at, atmazsan adam değilsin." koşusu yapmış ve Barış atmamış. Pozisyonun devamında da golü yemişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt