#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Messi yapar ama Xavi olsa orada kaçan Dani Alves'i görürdü her türlü. Messi forvet çünkü. Ona o yetki veriliyor. Arda da yapabilir bunları, çok normaldir hatta. Ancak orta sahada oynuyorsan, o pası vereceksin arkadaş; vermiyorsan da kaybetmeyeceksin. Ahmet Çakar'ın deyimiyle Uğur orada "o topu bana at, atmazsan adam değilsin." koşusu yapmış ve Barış atmamış. Pozisyonun devamında da golü yemişiz.

Peki sonuç? 3. lig topçusu bırak bunları hakkatten

Her Takimda 1-2 tane cok kosan, 90dk boyunca pres yapan ve mücadele eden adamlar vardir

Bizde bu isim Baris

fb de TOPuz

bjk de Ekrem Dag

Her Takimda 1-2 tane cok kosan, 90dk boyunca pres yapan ve mücadele eden adamlar vardir

Bizde bu isim Baris

fb de TOPuz

bjk de Ekrem Dag

Neden bilmiyorum da Allah için Ekrem Dağ'ı beğeniyorum ben. Hani hiç süslü oynamıyor, teknik bir oyuncu demezsin ama oynadığı topu tutuyorum. Zannedersem her maç 90 dakika ileri geri çalışıyor olmasından ve maçta en fazla terleyen oyuncu olmasından olsa gerek.

Dediğim gibi böyle topçulara saygı duyuyorum.

Neden bilmiyorum da Allah için Ekrem Dağ'ı beğeniyorum ben. Hani hiç süslü oynamıyor, teknik bir oyuncu demezsin ama oynadığı topu tutuyorum. Zannedersem her maç 90 dakika ileri geri çalışıyor olmasından ve maçta en fazla terleyen oyuncu olmasından olsa gerek.

Dediğim gibi böyle topçulara saygı duyuyorum.

TOPuz'da cok teknik biri degil sadece cok kosuyor

Baris, Ekrem ve TOPuz ayni tip oyuncular hep Kosan, Mücadele eden ve Sert oynayan

Bu 3 oyuncunun arasinda cok büyük Fark yok

ama bence Baris daha kendini biraz gelistirir dün cok güzel ortalar acti mesela ;)

Rijkaard yavas yavas onuda Adam edecek :D

TOPuz'da cok teknik biri degil sadece cok kosuyor

Baris, Ekrem ve TOPuz ayni tip oyuncular hep Kosan, Mücadele eden ve Sert oynayan

Bu 3 oyuncunun arasinda cok büyük Fark yok

ama bence Baris daha kendini biraz gelistirir dün cok güzel ortalar acti mesela ;)

Rijkaard yavas yavas onuda Adam edecek :D

YouTube - Best Freekick Ever Mr. Mehmet Topuz

Mehmet Topuz 30 metreden bir takar, sonra Barış'la arasındaki farkı idrak edersin.

evet her macta takiyor zaten 30metreden ;)

Kayseri'deyken atıyordu böyle goller. Beşiktaş'a da müthiş bir golü vardı hatta. Bulursam ekleyeceğim. Onu geçtim her maç atmasa bile, TSL takımına karşı güzel goller atıyor. 3. Lig takımına karşı boş kaleye atmıyor. ;)

Kayseri'deyken atıyordu böyle goller. Beşiktaş'a da müthiş bir golü vardı hatta. Bulursam ekleyeceğim. Onu geçtim her maç atmasa bile, TSL takımına karşı güzel goller atıyor. 3. Lig takımına karşı boş kaleye atmıyor. ;)

bana TOPuz'u anlatmana gerek yok evet sert sutlari var ama Baris'dan daha teknik biri degil hemen hemen ayni tip oyuncular ;)

Barış Özbek

09/10 - 23 maç 4 gol 4 asist

Mehmet Topuz

09/10 - 25 maç 3 gol 4 asist.

Hangisinin daha mücadeleci olduğunada siz karar verin. Teknik olarak Mehmet Topuz sadece bir adım öndedir. Ama gol yollarında kesinlikle Barış daha iyi + kafa topları. Rijkaard'ın bankosu olmuş adam, halen tartışadurun.

Barış Özbek

Mehmet Topuz

Hangisinin daha mücadeleci olduğunada siz karar verin. Teknik olarak Mehmet Topuz sadece bir adım öndedir. Ama gol yollarında kesinlikle Barış daha iyi + kafa topları. Rijkaard'ın bankosu olmuş adam, halen tartışadurun.

bide TOPuz daha rahat oynayabiliyor

fb 4-4-1-1 Defansiv sistemiyle oynadigi icin yük TOPuz'a cok binmiyor

ama bizde 4-3-3 Ofansiv sisteminde orta 3'lü de oynayan oyunculara cok yük biniyor

fb bizim gibi Ofansiv oynasa 30dk da duman ederler onlari

Barış futboluyna ne kadar hırslıysa Serhat'ta Barış'ı eleştirmek için o kadar hırslı.Bizler ne dersek diyelim Serhat hırsıyla hep aynı şeyi düşünmeye devam edecek

Devam Serhat devam.

Barış Özbek

Mehmet Topuz

Ne bu böyle?

2008/2009 sezonu ve 2007/2008 sezonu istatistiklerini getireyim istiyorsan. Barış'ın gol yollarında etkili olması falan yok. Boş kaleye goller attı diye gol yollarında etkili olmasını iddia etmek komik. Boş kaleye gol attı alt tarafı iki tane.

Ne bu böyle?

2008/2009 sezonu ve 2007/2008 sezonu istatistiklerini getireyim istiyorsan. Barış'ın gol yollarında etkili olması falan yok. Boş kaleye goller attı diye gol yollarında etkili olmasını iddia etmek komik. Boş kaleye gol attı alt tarafı iki tane.

İstatistik.

Bu seneki.

Geçen senelerden hiç bahsetme istersen, çünkü o 2 senede banko oynayan bir Barış Özbek vardı. Niye güceniyorsun anlamadım :confused:

Kayseri'de yaptıklarını neden Fenerbahçede yapamıyor?

İstatistik.

Bu seneki.

Geçen senelerden hiç bahsetme istersen, çünkü o 2 senede banko oynayan bir Barış Özbek vardı. Niye güceniyorsun anlamadım :confused:

Kayseri'de yaptıklarını neden Fenerbahçede yapamıyor?

Kendisinin ortaya koyduğu birşey de yok ki anca laf yapıyor

Serhat sen bu adamı kötüledikte milletde onu oldugundan daha iyi sanmaya başladı.

Pes et artık!

İki tarafta kabul etsin orta sınıf düz bir oyuncu,yıllar onu ileriye götürmez - yetenek yok olmayan birşey ileriye gitmez - çalışmaya devam ederse geriye de gitmez.

Ben de sağ kanatta oynaması gerektiğini düşünüyordum ve Rijkaard da gördü bunu. Orta saha için çok çok zayıf bir adam. Defans yapmasını bilmiyor. Pas atmasını bilmiyor. Nerede duracağını bilmiyor. Daha önemlisi sürekli ileri çıkarak bölgesini boş bırakıyor. Böyle bir adamı orta sahada oynatarak ligde 5. olduk geçen sezon. Hee sağ açık için de yeterli bir adam değil benim görüşüme göre. Denizli Belediye'ye karşı boş kaleye iki gol atması hiç bir şeyin ispatı değildir.

Zaten 2 türlü savunma yöntemi yokmudur ya önde mücadele edip koşarsın pres yaparak rakibe top kullanmasını engellemeye çalışırsın yada alan savunması yaparsın.1 tarz savunma yapan her futbolcu alan açığı veriri zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt