#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Yaptığına bak ya. Çok çalım atabiliyor gibi çalım denedi ve tabi ki kaptırdı, yine yeniden.

Barisda futbol yetenegi futbol beyni yok maalesef bu bir gercek

İçim parçalanıyor ya. Hızlı oynamış gözükmek için, Serkan'a bir pas attı. Taça gitti top.

Herzamanki gibi sahanin en kötülerinden.

Sabır sabır sabır.

Az kaldı bu tarz adamlardan kurtulmak için az kaldı.

Güzel oyunu geçtim, normal oyunuda geçtim kötü oyunuda geçtim. Ya bir tane pasın bizim futbolcuya gitsin. Serkana bir pas attı bir metreden taca. Ne yaptığı belli değil.

bu takımda yeri yok... ne yaptığı nasıl futbol oynadığı belli değil..... işe en baştan başlasın duvara yuvarlak çizip topu oraya atmaya çalışsın kaç tane pas vermek istediği yerin çok uzağına gitti sayamadım.....

Adamın artısı sürekli koşuyor.

Koşmaktan başka yararı yok.

Kötü olabilirsin çok çok kötü olabilirsin. Ama pas atamıyor pas.

Sanki Mustafa sarp m.topal xavi iniesta..İstatistiklere bakalım eminim kötü bir pas istatistiği yoktur..Ben hiç bir zaman barışı top kaptırmada ilk sırada görmedim aksine çoğu zaman kazananlarda oluyor.

3. lig takımına karşı iyi oynuyor, 2. lig takımına karşı iyi bir takımla sahadaysa idare ediyor ama 1. lig takımına karşı çok kötü oynuyor. Tescillendi.

ya arkadaşlar başka sayfalarda da yazdım.şu maçta fazla eleştirmeye gerek yok.Takım bence iyiydi bu maçta.yarısı yedek oyuncularla kurulu olan takım bu kadar kötü zeminde ancak bu kadar oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt