#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

barışın yerine giovani ayhanın yerinde de elano oynamalıydı maçın başında emre güngör oynamayacaktı onun yerine uğur geçecekti caner de sol beke arda da sol açığa..o zaman bence kesin en az beraberlikle dönerdik.

Bence barış bu takımın mantığına uymuyor.hiçbir yerde oynamasın mümkünse.

felsefe ayağa hızlı ve dikine paslarsa, Barış sistemin çarklarına sokulan bir çomak etkisi yaratır.

Barışın 2 sene önce ki şampiyonlukta geçen sene ki avrupa maçlarında başarılı olduğu yer orta sahanın ortasıydı.Sağ açık da olmayacağı belli bir şey neden hala orada oynatılıyor belli böyle oynayacağı.Orta sahada pas trafiğini bozabilir ama hiç değilse oyuncuyu yıkar durdurur kayar bir şeyler yapar.Şimdiki orta saha zaten nazik kibar oyunculardan kurulu

eski cihanlı berkantlı bratulu petreli lukunkulu takım olsa tamam diyecem de 2010 Galatasarayında işin yok barış

yeterince şans buldun ama fark yaratamadın ...

Barış hiç bir yerde oynayamaz. Rijkaard hala bunu anlamamış asıl.

Senin Barış'a karşı bir antipatikliğin olduğunu bildiğim için kısa anlatacağım daha doğrusu kendi yorumumu söyleyeceğim. Rakip takım orta sahadan bostan beygiri gibi geçip bizimkiler onun suratına bakarsa o zaman Barış devreye giriyor. Ön liberoda baskı yapacak mücadele edecek tek adam. Başka oyuncumuz böyle koşup , hırsla oynuyor mu ?

senden adam olmayacak , anlaşıldı bugun!

yahu ne artislik hareketler yapıyorsun!!!

senden tek istenen, top rakipteyken KOŞ, OYUNLARINI BOZ.

top bizdeyken topu aldıgın gibi en yakınına PAS AT.

bu kadar zor mu lan! sinir krizi geçircem seni izlerken....

belki bu yazımı okursunda adam olursun,

yoksa sezon sonu gonderilmen için floryanın onunde prostetolar edecem, kapıya zincirleyecem kendimi...

Arkadaşlar size bir soru soruyorum. Bizim orta sahamızda Xavi mi var ? Yoksa benim mi haberim yok.

Bir Barış iki Mustafa bunların ikiside 11'de oynayınca maçı direkmen kapatıyorum.!

Barıs bu takımda en cok formayı hakeden isim sahada o da olmasa kimse bizde karsı takıma basmıyor ... Antalya bizim her ayagımıza top geldginde adamlar hemen basıyor pas yaptırmıyor . Bizde adamları 5 metreden markaj ediyoruz. Nasıl mac izliyorsunuz anlamıyorum . Takımda en cok kosan , basan adam Barıs . Belki sag acıkta hücum yönünden iyi degil ama . Barıstan önce emre güngöre , ugura , ayhana, mustafa sarpa bir bakın ondan sonra Barıs'ı elestirin !

Barıs bu takımda en cok formayı hakeden isim sahada o da olmasa kimse bizde karsı takıma basmıyor ... Antalya bizim her ayagımıza top geldginde adamlar hemen basıyor pas yaptırmıyor . Bizde adamları 5 metreden markaj ediyoruz. Nasıl mac izliyorsunuz anlamıyorum . Takımda en cok kosan , basan adam Barıs . Belki sag acıkta hücum yönünden iyi degil ama . Barıstan önce emre güngöre , ugura , ayhana, mustafa sarpa bir bakın ondan sonra Barıs'ı elestirin !

:tiphat:

Bence 10 numara futbolcu arkadaslar, kim ne derse desin...

100 uzerinden tabi :o :o :o

Yahu bence Beşiktaş'ın en büyük eksiği Barış gibi bi adam.

Hani Demirören uğrar falan. İyi fiyata veririz.

Kaptığı topu aynen geri iade eden adam 100 km koşsa kaç yazar Abi.

Oynat Barış'ı orta sahada koşsun, rakibe bassın, top oynatmasın, top çalsın. Çaldığı toplarıda en yakındaki pas olarak oynasın (Uzun pas, Elanovari işlere kalkışmasın) yeter.

Bir Barış iki Mustafa bunların ikiside 11'de oynayınca maçı direkmen kapatıyorum.!

Helal renkdaş ağlicam valla derdimi anlayan biri çıktı sonunda. Hele Barış kendini beğenmiş artist tavırlarıyla ve yeteneksizliğiyle çileden çıkarıyor beni şöle genç bir adam yok mu şunların yerine koca Türkiyede.(Sarp-Barış)

Oynat Barış'ı orta sahada koşsun, rakibe bassın, top oynatmasın, top çalsın. Çaldığı toplarıda en yakındaki pas olarak oynasın (Uzun pas, Elanovari işlere kalkışmasın) yeter.

He iste bunlari kendini Zidane sanmadan yapabilse ne ala ama Kocaeli macinda yedirdigi 3. gol (oyleydi galiba, tam hatirlamiyorum) hala hatirimda, bir an Pokemon misali Messi'ye donusuverdigini sandi ve topu cok guzel bir sekilde rakibe verdi top zaten 5 saniye sonra Taner'e ulasti. Dediklerini yapabilse eyvallah dedirtir, ama iste degisik bir arkadas, calima veya solla suta falan girisiyor, 40 firin inciri berbad ediyor.

topla bu kadar beceriksiz,ayağına yakıştıramayan bir orta saha oyuncusu çok az gördüm iddialı bir takımda...pres yaparmış,basarmış filan...tereyağından kıl çeker gibi rakipten topu çaldığına şahit olmadım henüz...iter,çeker,düşer,düşürür,rakibe-hakeme efelenir...kısaca maç seyretme zevkinin içine eder ''alman ümit milli'...almanya nın DK kadrosuna davet bekliyordur arkadaş,gösterdiği bu üstün performansla!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt