#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Gayet iyiydi dün.Ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak size.

Olay iyi veya kötü oynaması değil. Olay geçmişte yaptığı hatadan ders almaması orada sarı kartın var niye topu elinle oynuyorsun. Daha ilk yarıda bizi 10 kişi bırakabilirdi.

bır futbolcuda olması gereken hersey var fızık teknık fılan ama Allah zeka vermıs fıkır vermems yoksa cıdden cok ıyı olcak oyuncu

barış koşsun çabalasın yeter ama kaptığı topu en yakınındaki arkadışına versin:D

amaç rakibi oynatmamaksa barış ı severim, rakibi sindirir, alan daraltır, koşar basar vs.

ama iş top oynamaya gelince, o olay barış da yok dostum

hagi lincoln demdm zaten be renkdas ama azcık ucundan bıyerden bulasmıslığı var azda olsa var zaten o konu ustnde durmdm daha cok yeteneğinı kullanamamsndan bhstmk ıstedm tabıkı aman aman teknıği yok kı fızığinede değindım orada fiziğide öle 1 85 1 90lık adam değil ..

Olay iyi veya kötü oynaması değil. Olay geçmişte yaptığı hatadan ders almaması orada sarı kartın var niye topu elinle oynuyorsun. Daha ilk yarıda bizi 10 kişi bırakabilirdi.

Aynen öyle.Kötü oyunu için eleştirilmiyor Barış.Yaptığı gereksiz hareketler var.Beşiktaş maçı da son örneğiydi.İstediği kadar iyi oynasın,takımı yalnız bırakırsa ve maçı kaybedersek bir anlamı kalmaz.Sadece Barış oyunda olduğu sürede iyi oynamış olur,takım mı? Boşverin gitsin,Barış iyi oynamış yeter...:rolleyes:

Barış iyi oynarsada eleştirilecek kötü oynasada.

NtvSpor'da alt yazıda Rubin Kazan Özbek santrfor ile anlaştı yazıyordu. Bir an Barış Özbek okudum onu. 2.8 saliselik bir huzur yakaladım. Sonra geri gitti.

Bir orta sahada olması gereken mücadele dışında hiçbir özellik yok . Mücadele işini bende yapabilirim sanırım

Ayrıca artistlik yapayım derken atakları bitirmesi beni delirtiyor Zaten yeteneksizsin basit oyna biraz kardeşim

Aynen öyle.Kötü oyunu için eleştirilmiyor Barış.Yaptığı gereksiz hareketler var.Beşiktaş maçı da son örneğiydi.İstediği kadar iyi oynasın,takımı yalnız bırakırsa ve maçı kaybedersek bir anlamı kalmaz.Sadece Barış oyunda olduğu sürede iyi oynamış olur,takım mı? Boşverin gitsin,Barış iyi oynamış yeter...:rolleyes:

O zaman keitayı kovalım biz.. :)

Fenerbahçe maçında yumruk attı..Bu maçtada deli iboya dirsek..

Orda omuzla kontrol etmek istedi eline çarptı orda en fazla el verilirdi sarı değil.

onun dışında bu adam 35 dakikadan itibaren sarılı oynayıp 80 dakikayı bitirdi bir ön libero için oldukça zordur müdahale yapmaya çekinirsin.

Bende mücadele ederim diyenleride gülüyorum.. :)

Adamda Allah vergisi bir dayanıklılık var ayrıca top kapma yeteneğide var ikisi ayrı şeyler.Boşa koşmuyor top kapıyor rakibi engelleiyor.

O zaman keitayı kovalım biz.. :)

Fenerbahçe maçında yumruk attı..Bu maçtada deli iboya dirsek..

Orda omuzla kontrol etmek istedi eline çarptı orda en fazla el verilirdi sarı değil.

onun dışında bu adam 35 dakikadan itibaren sarılı oynayıp 80 dakikayı bitirdi bir ön libero için oldukça zordur müdahale yapmaya çekinirsin.

Bende mücadele ederim diyenleride gülüyorum.. :)

Adamda Allah vergisi bir dayanıklılık var ayrıca top kapma yeteneğide var ikisi ayrı şeyler.Boşa koşmuyor top kapıyor rakibi engelleiyor.

Ben kimseyi kovalım demedim zaten.Ayrıca Keita ve Barış ne alaka yani? :)

Kızdığım tek nokta yapacağı şey basit,topu kazan ve basit oyna,ne çalım at,ne orta aç,hiçbirşey beklemiyorum Barıştan sadece basit oynasın.Elano Barış'a pas atıyor ne bilsin,oda onun gibi topu çevirir sanıyor,topu kaybediyor hop atak yiyoruz,yok abi hepte gol pozisyonları bu almancıya geliyor sağolsun bir bir kaçırıyor golleri!

Kızdığım tek nokta yapacağı şey basit,topu kazan ve basit oyna,ne çalım at,ne orta aç,hiçbirşey beklemiyorum Barıştan sadece basit oynasın.Elano Barış'a pas atıyor ne bilsin,oda onun gibi topu çevirir sanıyor,topu kaybediyor hop atak yiyoruz,yok abi hepte gol pozisyonları bu almancıya geliyor sağolsun bir bir kaçırıyor golleri!

Barış'ın ortaları kötü değil ki yav, gayet güzel. Denizli maçında felan güzel bir asist yapmıştı orta ile, bu maçta da pozisyona soktu orta açarak. Yani fena değil ortaları.

geçen sezon başında ve hazırlık döneminde kafayla attığı goller falan vardı. sonra sakatlandı zaten

teknik olmasa da karambolde cezasahasına girip gol atabiliyor,

topla haşır neşir olmayı bırakırsa faydalı oyuncu, aksi halde adamı çileden çıkarır.

yani güzel kardeşim yapıcağın belli, ortasahada alan daralt, rakibi yıprat, kaptığın topu Elano ya ver. Ok?

Adam rakip orta sahayı parçalıyo daha ne yapsın inş bırakmayız ozbeki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt