#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

O zaman keitayı kovalım biz.. :)

Fenerbahçe maçında yumruk attı..Bu maçtada deli iboya dirsek..

Orda omuzla kontrol etmek istedi eline çarptı orda en fazla el verilirdi sarı değil.

onun dışında bu adam 35 dakikadan itibaren sarılı oynayıp 80 dakikayı bitirdi bir ön libero için oldukça zordur müdahale yapmaya çekinirsin.

Bende mücadele ederim diyenleride gülüyorum.. :)

Adamda Allah vergisi bir dayanıklılık var ayrıca top kapma yeteneğide var ikisi ayrı şeyler.Boşa koşmuyor top kapıyor rakibi engelleiyor.

Barış kesinlikle elde tutulması gereken bir oyuncu. Gattuso'ya benzetiyorum. Çok koşuyor ama verimli koşuyor. Rakip orta sahayı inanılmaz yıpratıyor. Alman mentalitesi aldığından mıdır hep doğru yerde duruyor, hücuma süpriz çıkışlar yapıyor, ikili mücadeleleri kaybetmiyor, girdiği rakibini mutlaka bozuyor, yıkılmıyor. Sezgileri kuvvetli. Bu sayede çok önemli atakları daha başlamadan bitiriyor. Yaşı da genç. Eğer top ayağındayken yetenekleri ölçüsünde topu kullanmayı öğrenirse tahmin edemeyeceğimiz kadar önemli bir oyuncu haline dönüşür. Gattuso özel bir adam. Bu saydığım şeyler dışında uzun kısa her türlü pası atabiliyor. Zaten Milan'da efsane olmak kolay değil. Barıştan o kadarını beklemiyorum. Topları doğru kullansın yeter. Zor şeyler denemesin. Basit ve kısa oynayarak da yaratıcı olunabilir. Kimi zaman onda bu beceriyi görebiliyorum. Bunun üzerine düşülürse ortaya mükemmel bir futbolcu çıkma olasılığı var.

Ayrıca evet şu haliyle orta sahamızda aradığımız isim değil ama 3 büyükler dışında hangi takıma gönderirseniz gönderin normalde alacağından 7-8 puan fazla almasını sağlayacak bir adam Barış.

Özel olarak çalıştırılmalı. Olmazsa zaten sorun çıkarmadan yedekte oturan, ne zaman görev verirseniz elinden geleni yapan bir oyuncu. Ama olursa kazancımız çok büyük olur.

Barış kesinlikle elde tutulması gereken bir oyuncu. Gattuso'ya benzetiyorum. Çok koşuyor ama verimli koşuyor. Rakip orta sahayı inanılmaz yıpratıyor. Alman mentalitesi aldığından mıdır hep doğru yerde duruyor, hücuma süpriz çıkışlar yapıyor, ikili mücadeleleri kaybetmiyor, girdiği rakibini mutlaka bozuyor, yıkılmıyor. Sezgileri kuvvetli. Bu sayede çok önemli atakları daha başlamadan bitiriyor. Yaşı da genç. Eğer top ayağındayken yetenekleri ölçüsünde topu kullanmayı öğrenirse tahmin edemeyeceğimiz kadar önemli bir oyuncu haline dönüşür. Gattuso özel bir adam. Bu saydığım şeyler dışında uzun kısa her türlü pası atabiliyor. Zaten Milan'da efsane olmak kolay değil. Barıştan o kadarını beklemiyorum. Topları doğru kullansın yeter. Zor şeyler denemesin. Basit ve kısa oynayarak da yaratıcı olunabilir. Kimi zaman onda bu beceriyi görebiliyorum. Bunun üzerine düşülürse ortaya mükemmel bir futbolcu çıkma olasılığı var.

Ayrıca evet şu haliyle orta sahamızda aradığımız isim değil ama 3 büyükler dışında hangi takıma gönderirseniz gönderin normalde alacağından 7-8 puan fazla almasını sağlayacak bir adam Barış.

Özel olarak çalıştırılmalı. Olmazsa zaten sorun çıkarmadan yedekte oturan, ne zaman görev verirseniz elinden geleni yapan bir oyuncu. Ama olursa kazancımız çok büyük olur.

:allaalla6vr:

barış kesinlikle elde tutulması gereken bir oyuncu. Gattuso'ya benzetiyorum. çok koşuyor ama verimli koşuyor. Rakip orta sahayı inanılmaz yıpratıyor. Alman mentalitesi aldığından mıdır hep doğru yerde duruyor, hücuma süpriz çıkışlar yapıyor, ikili mücadeleleri kaybetmiyor, girdiği rakibini mutlaka bozuyor, yıkılmıyor. Sezgileri kuvvetli. Bu sayede çok önemli atakları daha başlamadan bitiriyor. Yaşı da genç. Eğer top ayağındayken yetenekleri ölçüsünde topu kullanmayı öğrenirse tahmin edemeyeceğimiz kadar önemli bir oyuncu haline dönüşür. Gattuso özel bir adam. Bu saydığım şeyler dışında uzun kısa her türlü pası atabiliyor. Zaten milan'da efsane olmak kolay değil. Barıştan o kadarını beklemiyorum. Topları doğru kullansın yeter. Zor şeyler denemesin. Basit ve kısa oynayarak da yaratıcı olunabilir. Kimi zaman onda bu beceriyi görebiliyorum. Bunun üzerine düşülürse ortaya mükemmel bir futbolcu çıkma olasılığı var.

Ayrıca evet şu haliyle orta sahamızda aradığımız isim değil ama 3 büyükler dışında hangi takıma gönderirseniz gönderin normalde alacağından 7-8 puan fazla almasını sağlayacak bir adam barış.

özel olarak çalıştırılmalı. Olmazsa zaten sorun çıkarmadan yedekte oturan, ne zaman görev verirseniz elinden geleni yapan bir oyuncu. Ama olursa kazancımız çok büyük olur.

on numara bir tespit kardeşim

Hala Barış tartışılyorsa biz bu takımdan başarı falan beklemeyelim.O yüzden zaten 2000 yılından beri her geçen gün kötüye gidiyoruz.

Fiziksel anlamda iyi oluşunun dışında tüm olumsuz özelliklerini geçtim,sen daha önce yapıp ceza aldığın amatörce hareketi (elle oynaması) sezonun en önemli maçlarından bir tanesinde tekrar yapıyorsan bunun savunulacak durumu yoktur.Bu adamdaki amatörlüğü ceza veya herhangi bir uyarmayla düzeltemezsin.

Burada Barışın çok top çaldığını,saha içerisinde nerede duracağını bildiğini,atakları kestiğinide duydumya inanılır gibi değil...

Bu takımda oyun bilgisi ve görüşü çok yetersiz olan oyuncular var.Bu adamlar yüzünden ne takım savunmasını yapabiliyoruz nede atak organizasyonu geliştirebiliyoruz.Ama taraftar olarak ısrarla gerçekleri görmekten kaçınıyoruz.

cok dogru bir tespit en kotu ihtimalde 3 sezon daha kadronda tutarsin baktin olmuyor yollarini ayirirsin ve tessekur ederiz. cok sacma ve gereksizce tartisilan isimlerin basinda geliyor malesef.

Futbola Almanya'da basladigi icin herzaman bir Türk oyuncusundan bir adim öndedir mantalite acisindan. Birazcik kendisini gelistirebilse pas acisindan cok iyi bir oyuncu olur.

Futbola Almanya'da basladigi icin herzaman bir Türk oyuncusundan bir adim öndedir mantalite acisindan. Birazcik kendisini gelistirebilse pas acisindan cok iyi bir oyuncu olur.

Mantalite derken? Diyarbakır maçında sarı kartı oldu halde gereksiz bir el hareketi'yle ikinci sarı'dan kırmızı kart gören oyuncu,ve BJK maçında aynı duruma düşecekti ama bu kez hakem görmedi.Mantalite derken iyi ve çalışkan bir profesiyonel diyorsan olabilir,ama sahada ne yaptını bilen,zeki bir futbolcu dersen şüphelerim var.

Mantalite derken? Diyarbakır maçında sarı kartı oldu halde gereksiz bir el hareketi'yle ikinci sarı'dan kırmızı kart gören oyuncu,ve BJK maçında aynı duruma düşecekti ama bu kez hakem görmedi.Mantalite derken iyi ve çalışkan bir profesiyonel diyorsan olabilir,ama sahada ne yaptını bilen,zeki bir futbolcu dersen şüphelerim var.

Zidaneda dünyanın en geri zekalı adamı zaten final maçında kafa attı.. :o

Hagide uefa finalinde atıldı.. :o

Orda refleks olarak elini uzattı amma abarrttınız b.ok atmak için..Bu adam 35 dakikadan beri sarısıyla oynayıp böylesine mücaddele gücü yüksek bir maçta kırmızı görmeden tamamlamayı başarıdı topu topu bir kırmızı kart görmüş adam için demediğinizi bırakmadınız be ayıp artık.

Zidaneda dünyanın en geri zekalı adamı zaten final maçında kafa attı.. :o

Hagide uefa finalinde atıldı.. :o

Orda refleks olarak elini uzattı amma abarrttınız b.ok atmak için..Bu adam 35 dakikadan beri sarısıyla oynayıp böylesine mücaddele gücü yüksek bir maçta kırmızı görmeden tamamlamayı başarıdı topu topu bir kırmızı kart görmüş adam için demediğinizi bırakmadınız be ayıp artık.

Abartılı ve ayıp olan Hagi ve Zidane'ı Barış ile kiyaslamak:o:p

Neyse Barış kapasitesiyle mücadele veren ve kadroda faydalı olan bir oyuncudur,ve hala kendisini gelişterebilir ,en azında sahada hayalet gibi gezinmiyor,ama limitli yetenekleri var...wait and see the evolution .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt