#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok iyi oynadı hll olsun o paralar ve sana karsı konan sabıra

fakat su cift ayk dalmasını biraz kesmeli atılcak diye bayagı korktum

Dün müthişti. Yine bazı dengesizlikleri oldu, çift dalmak, hakemle çok uğraşmak vs. gibi fakat pas hatası yapmadı ve sanıyorum 10'un üzerinde top çaldı. Bastı, koştu etti. Yerini 1 kere olsun boş bırakmadı. Ayhan'ın yapamadıklarını yaptı yani kısaca. Yanında da sakin ve çok dengeli bir Mehmet olunca böyle oynaması doğal. Müthişti. Umarım hep böyle devam eder. Umarım başına bir daha sakatlık gelmez.

Merak Ediyorum Ankaragücüne

M.Topal-Barış-Ayhan Üçlüsünden Hangi İkisini Sahaya Sürecek

ya bu adam milli takim hakkini kullandimi kesinlikle turk milli takiminda oynamali

Merak Ediyorum Ankaragücüne

M.Topal-Barış-Ayhan Üçlüsünden Hangi İkisini Sahaya Sürecek

ankaragücü maçını bilmem ama zor maçlarda m.topal barışı kullanırsa duran top dışında kolay kolay gol yemeyiz ayhan her ne kadar topu iyi kullanıp servis yapsa da pres özelliği barış yada topal kadar yok o kadar top da çalamıyor ben tahmin etmiştim böyle oynayacaklarını müthiş oynadı ikiside barış servet 10 üzerinden 10 aldı lincoln için "hangi futbolcuyu koysan ancak bu kadar oynardı" desek yeridir

Müthiş mücadele etti.Orta saha için önemli bir isim.Şu takıma ilaç gibi geliyor.Maç temposuna tam uyum sağlayınca daha iyi olacaktır.

Sakatlanması kötü oldu.Performansı düştü ama formunu yakalamaya başladı.Çok kaliteli.Çok iyi top taşıyor.Defansif yönüyle de öne çıkıyor.Herta maçında kritik müdahaleleri vardı...

Dün mükemmel oynadı..Hırsı,mücadelesi takıma çok şey katıyor..:)

Bi insanın sakatlıktan çıktıktan sonra bu kadar koşabilmesi şaşırtıcı.

dün mükemmeldi, pres yapmayı unutmuştuk topalla ikisi iyi bir ikili oluşturdu

Barıs=5xAyhan

Bunu maç öncesindede söylüyordum..Her topta her anda barış vardı..Birde linderoth gelebilseydi o zaman görün siz :)

Takıma dinamizm lazımdı ve bunu barış sağladı.Keşke bazı oyuncularımız da onun yarısı kadar koşabilse!

Barışı örnek alsında arda filan biraz koşsun helal olsun barış!

Barış'ı dün çok beğendim,İnş. böyle devam eder,sakatlıktan çıkmasına rağmen kötü perfonmans sergilemedi Helal Olsun Barış !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt