#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda her zaman koşuyor, mücadele ediyor zaten.Dün pek ortalarda gözükmedi ama Barış'ın onu örnek alması lazım Arda'nın değil.

Her zaman? :) Son 1 aydır arda ruh gibi dolaşmaktan başka bi işe yaramıyor yedege cekicekler dinlenirmi artık aklımı başına gelir bilemem ataklarımızı yedi resmen aksam cok agırdı.

Her zaman? :) Son 1 aydır arda ruh gibi dolaşmaktan başka bi işe yaramıyor yedege cekicekler dinlenirmi artık aklımı başına gelir bilemem ataklarımızı yedi resmen aksam cok agırdı.

Tamam dün kötüydü, ama bir maçlık performans için Barış'ı Arda'ya örnek gösteremezsin.Barış'ta çok koşuyor tamam ama Arda'nın da ondan aşşağı kalır bir yönü yok.

Tamam dün kötüydü, ama bir maçlık performans için Barış'ı Arda'ya örnek gösteremezsin.Barış'ta çok koşuyor tamam ama Arda'nın da ondan aşşağı kalır bir yönü yok.

Arkadaşım 1 maçlık olmadıgını bu sefer kırmızı ile yazıyorumki iyi oku diye ben son 1 ay hatta daha öncesinden itibaren kötü diyorum mesela lincoln 3 aydır müthiş bunu anlatmak istiyorum :)

Tamam abi anladım diyorum bende ama Barış'ta her maç böyle oynamıyor ki diyorum ben.

Doğru oynamıyor ben bundan önceki macımızı izleyemedim barıs cok elestirildi mesela bu dogrultuda barısın bu macta oynaması bir teknik adam hatasıydı cünkü son 2 mac önce sakatlıktan cıkmıs barıs ve 2 mactır kötü oynamıs böylesine önemli macta oynamamalıydı ama bu macla kendini buldu iste bilinmez diger maca kim ne yapar :) dilegimiz hepsi iyi oynasın.

Doğru oynamıyor ben bundan önceki macımızı izleyemedim barıs cok elestirildi mesela bu dogrultuda barısın bu macta oynaması bir teknik adam hatasıydı cünkü son 2 mac önce sakatlıktan cıkmıs barıs ve 2 mactır kötü oynamıs böylesine önemli macta oynamamalıydı ama bu macla kendini buldu iste bilinmez diger maca kim ne yapar :) dilegimiz hepsi iyi oynasın.

Aynen.Biri kötü oynarken öteki kötü oynamasın hepsi iyi oynasın zaten yenemeyeceğimiz takım yokta.Ama her maçın bir yıldızı olduğu gibi, kamburu da oluyor.

Dün gece tartısmasız sahanın yıldızıydı,1-baris 2-lincoln 3-servet m.topalla birlikte nasıl ön libero olunur dersini verdiler bide linderoth geldinmi avrupanın ust duzey takımlarıyla bas edebılcek duruma geliriz..

Merak Ediyorum Ankaragücüne

M.Topal-Barış-Ayhan Üçlüsünden Hangi İkisini Sahaya Sürecek

Arda, Kewell, Serveti ve diger mac yogunlugundan direnci dusmus oyunculari dinlendirmek adina soyle bir kadro cikarilali.

-------De Sanctis-------

Sabri-Meira-EmreG-Hakan

-------Baris-Topal-------

Aydin--------------Ayhan

---------Linc10---------

---------Baros----------

veya

---------Aykut----------

Sabri-EmreA-EmreG-Hakan

Aydin--------------Ayhan

---------Linc10---------

---------Baros----------

Ayhan'i bu maclik Hagi'nin oynattigi gibi sol acikta oynatmaliyiz.

Dun gece dinlenmeyi fazlasiyla hakettiler. Hafta sonu olan maci kaybetsekte sorun degil. 2. yari fark takariz nasil olsa ;)

Arda, Kewell, Serveti ve diger mac yogunlugundan direnci dusmus oyunculari dinlendirmek adina soyle bir kadro cikarilali.

-------De Sanctis-------

Sabri-Meira-EmreG-Hakan

Aydin--------------Ayhan

---------Linc10---------

---------Baros----------

veya

---------Aykut----------

Sabri-EmreA-EmreG-Hakan

Aydin--------------Ayhan

---------Linc10---------

---------Baros----------

Ayhan'i bu maclik Hagi'nin oynattigi gibi sol acikta oynatmaliyiz.

Dun gece dinlenmeyi fazlasiyla hakettiler. Hafta sonu olan maci kaybetsekte sorun degil. 2. yari fark takariz nasil olsa ;)

İlk kadro çıkmalı maça.

Maçta cok mücadeleci , hırslı ve dengeli bir oyun oynadı.Böyle istikrarlı bir şekilde devam eder umarım , takıma cok şey katıyor , hem ofansta hem de defansta iyi.

Sabri Maçta Yok Yerine Barış Oynayıp

Orta Alana Ayhan - M.Topal İkilisini Koycak Galiba

Serkan'in hucum yonunu cok begeniyorum. Hizli ve Sabri'ye nazaran ceza sahasina cok iyi ortalar gonderiyo.

Maçta cok mücadeleci , hırslı ve dengeli bir oyun oynadı.Böyle istikrarlı bir şekilde devam eder umarım , takıma cok şey katıyor , hem ofansta hem de defansta iyi.

Katiliyorum..

Macin yildizlarindan biriydi, hepsi cok iyiydi ama en cok göze batanlardan biri Baris'ti.

Mücadelesine hayran kaldim gercekten, özellikle sakatlik döneminden sonra böyle bir performans yakalamasi takdir edilmesi gerekir. "Abileri" örnek alsin...

Arda Ve Kewell'dan Daha Çok Tartışılmış Barış :p :rolleyes:

Aslanım Barış her topa koştu yine mücadelesi harikaydı..İnşallah sakatlığı önemli değildir haftaya oynar..Ayhan oynamıyo(çok şükür)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt