#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Rakinim çoğu atağını başlamadan bozdu bunları inatla görmek istemeynler tenisle,buz hokeyiyle felan uğraşsınlar..

Ortada kötünün iyileri barış ve sarp! artık bu ikiliyle sezonu bitirmeliyiz...

Benide bazen sinir ediyor, ama iyi yonleri gormemekte olmaz. Su anda Mehmet Topaldan daha iyi durumda. En azindan onde pres yaparak ataklari kesmeye calisiyor.

Bana kalirsa da f5 macinda oynamasi gerekir. Orta sahada pres yapan oyuncuya kesinlikle ihtiyacimiz var, aksi halde yine ilk mactaki gibi yeniliriz. f5 asla ofansif cikmaz karsimiza, kendi evinde bile defansif oynuyorlar adamlar cunku.

o bizim sol kanada attıgı uzun geri pas ne güzeldi öyle .. caner alıp bizim kaleye takacaktı golü bi an :D:D

şaka maka mücadelesi güzel :D

yav mehmet topalıda al git.

Bu ikililiyle şampiyon olmak mükemmel duygu olur heralde bizim için ;)

Bu gün gayet iyiydi.

Şu kadroda orta sahada oynayacak adamlardan bir tanesi bence Barış'tır. Girdikten sonra Ayhan da iyiydi. Ama takımda orta sahanın ihtiyaç duyduğu sertliği uygulayabilen tek adam. O açıdan malesef alternatifi yok. Mesela geçen hafta Barış gibi sertlikten yılmayıp sertliğiyle rakibi yıldıran bir oyuncumuz olsa sahada orta alanı o kadar kolay Eskişehir'e kaptırmazdık. Ayrıca yoğun prese rağmen ayağındaki topları olumlu kullandı.

Bide pas atmasini bilsen mükemmel olacak. :o

Barış ,iyi oynar kötü oynar bu problem değil ama bu adam futbol olarak geriye gidiyor. Ya da sistemimiz pasa dayandığı için şimdi sırıtmaya başladı bilemiyorum. Ama M.Topal-Barış ikilisi skibbe ve kalli dönemlerinde çok üst düzey bir ikili olmuştu. Barış'ın hakkaten kopşmaktan başka bir özelliği kalmadı. İyi top kapıyor, rakibi bozuyor falan. Neyse fena değildi bugün.

Yahu aciyorum bu adama. Azcik futbol zekasi ve pas yapma kapasitesi olsa fena topcu olmazdi. O kadar kosuyor, mucadele ediyor ama top ayaga geldi mi, fenerli Selcuk kadar bile olumlu kullanamiyor. Yazik.

Bu adama milyon € çok,ciddi diyorum sigortalı bir iş bile bulamazdı Kalli Dedesi olmasa,şu adam Galatasaray'da oynuyorsa,Türk gençlerine acıyorum ne yetenekler yanıyor,Musa Çağıran'ı bekliyorum takip ediyorum,Barış'ı top diye oynar o çocuk,herşey fizik gücü,pres değildir,futbol beyni olmayan adamların futbol oynaması sadece izleyiciye hakarettir,dün öyle bir anda top Barış'a geldi ki gene atağın içine tuvalet kağıdını bıraktı gitti,seri olması gereken yerde topu hemen kanata atması gereken yerde 3 saniye düşünüyor Galatasaray oyuncusu tık tık atar o pası,o yüzden öyle küçük hatalar pahalıya patlıyor,sonra top kaybı takım olarak geri koş 50 metre...Kısacası ağzınla kuş tutsa umrumda değil,fazlalık bir adam,dün Rijkaard yürüyen Baros'u bile 11'de başlatsaydı tek Mustafa yeterdi o ortasahaya.

Arkadaslar mujde... Baris'tan daha iyi bir futbolcu buldum. Yasi da genc, uygun bir oyuncu.

Furby1.jpg

Cok iyi usta. Gobegini oksadiginizda "wau wa koa koa" diyip super ara pas atar :o

boşuna eleştirmeyin barışı , dün akşam uzun zamandır bir orta saha oyuncumuzun her iki kale arasında gidip gelecek fiziksel yeterliliğe sahip olduğunu barışda gördüm,sahada yürüyen adamları görünce vede orta sahadaki bu zafiyetle barış bu an için en iyi secenek...

pas yapamıyormuş pasıda 7 milyon euro bonservisle yıllık 2,5 milyon euro para alan elano yapsın,barışda press yapsın en azında faul yapsın,topal gibi bacakları titreyerek topa vurmadan defansa yardıma gelsin...

Barış bence geçen seneki en iyi oyuncularımızdandı.Ama kadro kalitesi artınca,kaliteli oyuncularla oynamaya başlayınca eksiklikleri birer birer ortaya çıkıyor.

Ama şurası varki Barış takımı yaksada, bazende bir yıldız gibi ipleri eline alıyor,takıma ekstra güç,istek katıyor.Bir orta sahaya göre çok daha fazla gol pozisyonuna girebiliyor.

Eleştirirken adamın eksiklerinden ziyade artılarınıda göz önünde bulunduralım.Çünkü bu adam geçen senelerdeki en iyi oyuncularımızdandı.

barış dün akşam elano-santos-mustafa sarp gibi oyuncularda cok daha iyi idi.. koştu ,cabaladı , pas attı ,pas hatası yapdı ,top kazandı , bir bizim kalenin önünde top kazandı,faul yapdı bir raki kalenin önünde gol pozisyonuna girdi , rakibi bozdu acıkcası cok atletik olan ankaragücü orta sahasını rahatsız eden tek adamdı neredeyse....

ama gel görki barış suclu ilan edilmiş,barışın tekniği yeterli değilmiş iyide adama sorarlar tekniği yeterli olanları her gecen gün görüyoruz ,dün akşam gördük,eskişehir macında yada sene boyu gördük... sahada isim oynamaz sahada eski şöhretine sığınan oyuncular oynamaz sahada önce fizik kalitesi sonrada o kaliteye eklenen teknik konuşur ama fizik kalitesi olmayan oyuncular isterlerse dünyanın en iyi tekniğine sahip olsunlar ancak halı saha oyuncusu olurlar...

Dün iyiydi O kacırdıgı goldede her zaman yaptıgı gibi biraz artisligi o zaman yapıp yatsa jeneriklik gol olacaktı ama kısmet degilmiş trabzona inşallah

Dün iyiydi O kacırdıgı goldede her zaman yaptıgı gibi biraz artisligi o zaman yapıp yatsa jeneriklik gol olacaktı ama kısmet degilmiş trabzona inşallah

barışın bütün eksikliklerine rağmen iki kale arasında gidip gelen bir oyuncu olması durumu ile sevinc duyorurum resmen keza yok böyle bir adam takımda (birde caner oynayabilir iki kale arasında orta sahada oynatılırsa)

barışın bütün eksikliklerine rağmen iki kale arasında gidip gelen bir oyuncu olması durumu ile sevinc duyorurum resmen keza yok böyle bir adam takımda (birde caner oynayabilir iki kale arasında orta sahada oynatılırsa)

Kolpa Gattuso diye cok yazmısımdır barıs benim gözümde öyledir ama biraz daha aklını kullansa bacaklarına söz gecirebilse tadından yenmicek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt