#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Sana lisans vereni..

Ehliyet bile almamak lazım sana .

Elano topiği neden kilitli?

yorumlara bakın evlere şenlik ,akıllara zarar...

zavallı barış canerle birlikde kıcını yırtarken

elano denen oyuncu bütün topları kayıp ediyordu,gio ortada yokdu,mustafa sarp gibi bir oyuncu 5 metre karede slalomlar yapıyordu ama zavallı barış heryere yetişmeye calışıyordu... yakında forumda 11 tane sirk oyuncusu sahaya cıksın isteklerini duyarız,duyarızda bu kafayla bu sene değil şampiyonluk aynen gecen seneki gibi uefaya katılmak için tırmalarız...

yorumlara bakın evlere şenlik ,akıllara zarar...

zavallı barış canerle birlikde kıcını yırtarken

elano denen oyuncu bütün topları kayıp ediyordu,gio ortada yokdu,mustafa sarp gibi bir oyuncu 5 metre karede slalomlar yapıyordu ama zavallı barış heryere yetişmeye calışıyordu... yakında forumda 11 tane sirk oyuncusu sahaya cıksın isteklerini duyarız,duyarızda bu kafayla bu sene değil şampiyonluk aynen gecen seneki gibi uefaya katılmak için tırmalarız...

size yakışır uefa yı tırmalayan taraftar profili.sen barışı sarpı savunursan daha çok uefa tırmalarsın.

Heryere yetişmeye çalışması onu Galatasaray futbolcusu yapmaya yetmiyor malesef.Boş boş acıtasyon yapmaya gerek yok.Sonuçta Alman 3. Ligi'nden gelen bir futbolcu çok fazla birşey beklememek gerek.

bu akşamki barış ,sarpdan-elanodan-jo dan- giodan takımın coğundan cok daha iyi oynadı ama millet futbol oynamayı iki calım ,üç ara pası zannediyor..

haha iyi oynamış barış önce boş kalenin önünde 2 defans oyuncusu varken vurduğu topun nasıl o oyuncuları nişanlamadan kaleye gideceğini öğrensin sonra koştursun dursun. koşuyor koşuyor vs vs boş kaleye vurduğu topu gördük plase vuruyor beyfendi top mastika mastika diyerek gidiyor ve defansla jo arasına çarpıyor güzelim pozisyon yalan oluyor. skor oyunu bu arkadaş skora yansıtamadıktan sonra neye yarar koşmak. 2000 de 90 dakka tek kale oynadığın maçta gol atamayınca johnson baldan attı yendiler o maç nasıl konuşuluyor şimdi en kötü zamanımızda yendik diye konuşuluyor hiç diyen var mı 90 dakka tek kaleydi diye. skora yansısın kardeşim barış iyi oynadıysa. şut vursun kaleye gitsin top ben daha görmedim öyle bir şey. barış vurdu ve gol. barış vuruyor ve top ağlarda. duymadım, görmedim.

bu akşamki barış ,sarpdan-elanodan-jo dan- giodan takımın coğundan cok daha iyi oynadı ama millet futbol oynamayı iki calım ,üç ara pası zannediyor..

hmm.sence futbol oynamak ne açıklarmısın üstad.barışı yerlere göklere sığdıramıyorsun anlat bakalım bizde bilelim ne yapıyormuş bu 8 numara takımda.

Barış Sabri'den sonra en çok pres yapan futbolcumuz. Barış her maçta 90 dakika oynatılmalı.

Elano, Dos Santos, Topal gibi futbolcular hiç pres yapmıyor, üç kişi eksik oynuyoruz. Sarp'ın ise hırsından başka birşeyi yok.

Barış Sabri'den sonra en çok pres yapan futbolcumuz. Barış her maçta 90 dakika oynatılmalı.

Elano, Dos Santos, Topal gibi futbolcular hiç pres yapmıyor, üç kişi eksik oynuyoruz. Sarp'ın ise hırsından başka birşeyi yok.

tutankapon die bir at var kardeş alalım onu.oda koşar pres yapar:)

Ben pres yapmasını, mücadele etmesini istemiyorum. Onları yapacak bir çok oyuncu var, git sokaktan herhangi birisini getir o da mücadele eder. Yaptığı hataları saysam bırak kendisini, dağ bile dayanmaz.

Anlamıyorum arkadaş a-n-l-a-m-ı-y-o-r-u-m. Yahu takım atağa çıkmış, boş alan bulmuşsun neden geriye dönüyorsun? Çok kolay yerde basit oynayıp, pas atacağına neden pozisyonu zora sokuyorsun? Ben bu günkü maçta Rijkaard'ı da çözemedim. Madem çift forvete döneceğiz neden Barış'ı çıkarmıyorsun da Elano'yu çıkarıyorsun. Takımın resmen el freniydi. :mad:

Yazık.. Valla şu adam ne yapsa yaranamıyor bu taraftara. Bugün bana Barış'ın eleştirilecek tarafını söyleyin.

Barış'ın oyunu bu kabul etmek lazım 3 senedir oynadığı bu ondan çok efektif şeyler beklememek lazım Rijkaard da onu gitsin ofansta çok etkili oynasın diye oynatmıyordur her yere koşsun mücadele etsin diye oynatıyordur o da kendi yeteneklerini biliyor basit oynuyor ne var bunda.

Ben pres yapmasını, mücadele etmesini istemiyorum. Onları yapacak bir çok oyuncu var, git sokaktan herhangi birisini getir o da mücadele eder. Yaptığı hataları saysam bırak kendisini, dağ bile dayanmaz.

Anlamıyorum arkadaş a-n-l-a-m-ı-y-o-r-u-m. Yahu takım atağa çıkmış, boş alan bulmuşsun neden geriye dönüyorsun? Çok kolay yerde basit oynayıp, pas atacağına neden pozisyonu zora sokuyorsun? Ben bu günkü maçta Rijkaard'ı da çözemedim. Madem çift forvete döneceğiz neden Barış'ı çıkarmıyorsun da Elano'yu çıkarıyorsun. Takımın resmen el freniydi. :mad:

Doğru dürüst pres yapacak fazla oyuncumuz yok. Sadece Sabri ve Barış etkili pres yapabiliyor.

ne yaptıda yaranamadı nasıl bir zihniyettesiniz ya.nerenizle izliyorsunuz hakaretmi edelim illa.hakediyorsunuz bu adamları bu zihniyetle vallahi hakediyorsunuz

Barış'ın oyunu bu kabul etmek lazım 3 senedir oynadığı bu ondan çok efektif şeyler beklememek lazım Rijkaard da onu gitsin ofansta çok etkili oynasın diye oynatmıyordur her yere koşsun mücadele etsin diye oynatıyordur o da kendi yeteneklerini biliyor basit oynuyor ne var bunda.

Basit mi oynuyor? Keşke basit oynasa, inan ağzımı açmam.

Bu topic yüzünde vallahi delirecem. Barış'ın oyuna hiçbir negatif etkisi yok devre arasında açıyorum forumu.

Teşekkürler Kalli 3. ligden bu adamı getirip bu işkenceyi yaşattığın için !! Ama seneye gerçek yeri olan 3. lige dönecek inşallah

Yeter artik gitsin bu takimdan, sahada 1 tane yaziyla BIR tane olumlu hareketi yok. Sahada ruh gibi geziniyor oynadigi tüm maclarda, Aydin'a kizardim ama bu daha da vurdumduymaz.

bu adamin bugün hic umursamaz tavri beni cok kizdirdi. eger galatsaray'in oyuncu isen böyle vurdum duymaz olamazsin

Lan Kalli gider ayak bize bu kazığı attınya, seni asla unutmayacağım.

Ya Elano'ya diyorsunuz yeri gelince nefret ettirecek ne yapıyor diye ? Bu adam ne yaptı. Oda formasının hakkını vermeye çalışıyor ve bence bugün gayet güzeldi. Şu takımda eleştirilecek o kadar kişi varken Barış'ın Fenerli oyuncudan daha çok hakaret yemesi içimi acıtıyor. Yönetim bvu topici silsin daha iyi. Ne yazılacaklar belli. Ne yapsa yaranamıyor adam. Herkesin ağzına sakız olmuş o laflar. Tekniği olsa zaten bizde işi ne ? Gider Avrupa'da oynar.

simsiz1-1.jpg

simsiz2.jpg

zavallı barış

heryere koşdu ,press yapdı ,cok topda kaptı, gol pozisyonunada girdi ,defansımızın önünde ,kale sahamızın icinde rakibe baskıda yapıp top kapdı ,her ne kadar düz oyuncu olsada bu akşam özelinde pek sacma top kaybıda yapmadı , sahanın caner-neill ve biraz sabri ile birlikde en iy oyuncusu idi ama hala millet gio nun sahada sadece 3-4 defa topla buluşup slalom yapmasına,elanonun ruh haline, jo nun serkan balcıya bile hava topu vermesine ,mustafa sarpın 5 metrekarede rakibini arkadan takip etmesine medhiyeler diziyorya buna ağlarım ben...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt