- 22 Kasım 2008
- 5.543
- 8
- 1.333
Cevap: #8 Barış Özbek
Sana lisans vereni..
Ehliyet bile almamak lazım sana .
Sana lisans vereni..
Ehliyet bile almamak lazım sana .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yorumlara bakın evlere şenlik ,akıllara zarar...
zavallı barış canerle birlikde kıcını yırtarken
elano denen oyuncu bütün topları kayıp ediyordu,gio ortada yokdu,mustafa sarp gibi bir oyuncu 5 metre karede slalomlar yapıyordu ama zavallı barış heryere yetişmeye calışıyordu... yakında forumda 11 tane sirk oyuncusu sahaya cıksın isteklerini duyarız,duyarızda bu kafayla bu sene değil şampiyonluk aynen gecen seneki gibi uefaya katılmak için tırmalarız...
bu akşamki barış ,sarpdan-elanodan-jo dan- giodan takımın coğundan cok daha iyi oynadı ama millet futbol oynamayı iki calım ,üç ara pası zannediyor..
Barış Sabri'den sonra en çok pres yapan futbolcumuz. Barış her maçta 90 dakika oynatılmalı.
Elano, Dos Santos, Topal gibi futbolcular hiç pres yapmıyor, üç kişi eksik oynuyoruz. Sarp'ın ise hırsından başka birşeyi yok.
bu akşamki barış ,sarpdan-elanodan-jo dan- giodan takımın coğundan cok daha iyi oynadı ama millet futbol oynamayı iki calım ,üç ara pası zannediyor..
Ben pres yapmasını, mücadele etmesini istemiyorum. Onları yapacak bir çok oyuncu var, git sokaktan herhangi birisini getir o da mücadele eder. Yaptığı hataları saysam bırak kendisini, dağ bile dayanmaz.
Anlamıyorum arkadaş a-n-l-a-m-ı-y-o-r-u-m. Yahu takım atağa çıkmış, boş alan bulmuşsun neden geriye dönüyorsun? Çok kolay yerde basit oynayıp, pas atacağına neden pozisyonu zora sokuyorsun? Ben bu günkü maçta Rijkaard'ı da çözemedim. Madem çift forvete döneceğiz neden Barış'ı çıkarmıyorsun da Elano'yu çıkarıyorsun. Takımın resmen el freniydi.![]()
Barış'ın oyunu bu kabul etmek lazım 3 senedir oynadığı bu ondan çok efektif şeyler beklememek lazım Rijkaard da onu gitsin ofansta çok etkili oynasın diye oynatmıyordur her yere koşsun mücadele etsin diye oynatıyordur o da kendi yeteneklerini biliyor basit oynuyor ne var bunda.
Teşekkürler Kalli 3. ligden bu adamı getirip bu işkenceyi yaşattığın için !! Ama seneye gerçek yeri olan 3. lige dönecek inşallah
Yeter artik gitsin bu takimdan, sahada 1 tane yaziyla BIR tane olumlu hareketi yok. Sahada ruh gibi geziniyor oynadigi tüm maclarda, Aydin'a kizardim ama bu daha da vurdumduymaz.
bu adamin bugün hic umursamaz tavri beni cok kizdirdi. eger galatsaray'in oyuncu isen böyle vurdum duymaz olamazsin
Edit !
Lan Kalli gider ayak bize bu kazığı attınya, seni asla unutmayacağım.