#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Herkes Barış'ı överken, ben burada deli muamelesi görüyordum karşı çıktığım için. Şimdi büyük çoğunluk benimle aynı fikirde.

Bi de kalkıp adam çalımlamaya kalkmıyor mu,deli ediyor ya deli!!!

Madem futbol algın kıt,basit oyna.Vur şişir.Bırak 10 metre ilerdekini 1 metredeki adama pas atma kabiliyeti yok.1 metre ilerdeki Giovani'nin ayağına şut çeker gibi pas atıyor.

Kuru kalabalıktan başka bir işe yaramıyor sene sonunda satılmalı para kazandırsın bari

Barış Özbek(2005-2007):Rot Weiss Essen--->Almanya Bölgesel Ligi(4.kademe Lig)

Fabian Ernst(2005-2009):Schalke 04--->Bundesliga

Kafayı yememiz normal bence..

Ah Özhan Canaydın ah Türkiye'de topçu mu yoktu,TSL'nin son sırasındaki takımdanda mı adam alamazdın yada BankAsya'dan...

Herkes Barış'ı överken, ben burada deli muamelesi görüyordum karşı çıktığım için. Şimdi büyük çoğunluk benimle aynı fikirde.

Vallahi doğru söylüyor bu adam. :D Bana da bi taş gelmişti biri forumun delisi diğeri futboldan çakmıyor diye.

Ayhan Akman'dan "Hadi Len"

Galatasaray'da ilk 11'de başlayacak oyuncu değil.İyi bir yedek sadece.

Oyunun sonlarına doğru hırsıyla ve gole girebilme kahabiliyetiyle işimize yarayabilir.

Şu çocuktan Allah aşkına sene sonu kurtarsınlar bizi satılsın hemen.Nasıl futbolcu almış aklım almıyor teknik yok,top sürme yok,zeka zaten olmadığı gibi birazda geri,ayakla girmesi gereken topa kafa sokar,1 metre yanındakine paz atamaz,tam hücuma kalkacakken geriye pas verir ne diyeyim sana Barış senin gibilerin bu takımda işi yok ama Rijkaard da ısrarla seni oynatıyo Rijkaard'ı da anlamak mümkün değil.Herhangibir anadolu takımında 11'e giremezsin buna eminim.Seni sahada gördükçe anadolu takımlarında oynayan genç oyunculara üzülüyorum gerçekten bizim Barış'tan ne eksiğimiz var diye düşünüyorlardır eminim.

Barış Özbek(2005-2007):Rot Weiss Essen--->Almanya Bölgesel Ligi(4.kademe Lig)

Fabian Ernst(2005-2009):Schalke 04--->Bundesliga

Kafayı yememiz normal bence..

Ah Özhan Canaydın ah Türkiye'de topçu mu yoktu,TSL'nin son sırasındaki takımdanda mı adam alamazdın yada BankAsya'dan...

varya biz almasak bu adam 4.ligde oynamaya hala devam ediyo olurdu şu anda bile, canaydın sağolsun hayatında bi ribery transferini tutturdu zaten oda neyse:mad:

Baris'a futbolcu demeye 1000 sahit istiyorum.

Klübe o kadar mail atıyoruz,bir de şurda ettiğimiz toplu küfürleri mail atalım bi faydasını görürüz belki.

Aldigi paraya yazik, cidden yazik 1 milyon eurodan fazlasini aliyor benim bildigim.

Bir pozisyonda Dos Santos 2 ye 1 yapmak istedi,saçmaladı resmen.Bu adamı GALATASARAY'da gördükçe beynime kanlar fışkırıyo.

Yahu adamin tipinden belli futbolcu icin yaratilmamis olmasi. Ya inanamiyorum gercekten, bu adam Galatasarayin ilk 11 de oyniyor.

Alisamiyene takimini desteklemeye giden genclerin arasinda birsürü vardir Baristan 2 kat daha iyi top kostura bilen, pas atmayi bilen, basit oynamayi bilen, sut cekmeyi bilen.

iyi futbol iyi oyuncularla oynanır sadece mücadele ediyo diye bi oyuncu takımda tutulmaz,tutulsa da ilk 11 oynatılmaz,bi gönderin ya barış ı bakalım kim alcak vasat bi anadolu takımında yedek kalır anca iddia ediyorum

baris ancak sacini düzeltsin maci kaybediyoruz bu bi gelisi guzel bi sut atiyor sonra da sacini düzeltiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt