#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Ne alakası var ya? Ne alakası var?!!!! Çileden çıktım burada. Şampiyonlar Ligi maçı olunca doping almak serbest mi oluyor?!!!111!

Lig maçı olunca baskı kurarsın.Rakip sahada oynarsın.Arada karşı takım atak yapar,geriye gelirsin.Şampiyonlar liginde zorlu rakip vardır;sürekli ileri-geri mücadele edersin OK?

Lig maçı olunca baskı kurarsın.Rakip sahada oynarsın.Arada karşı takım atak yapar,geriye gelirsin.Şampiyonlar liginde zorlu rakip vardır;sürekli ileri-geri mücadele edersin OK?

Böyle bir genelleme yapan adama "futbol cahili" derler. Böyle bir dünya yok arkadaşım, yanlış gelmişsin.

Çok koşan bir oyuncu Barış ama boşa koşuyor.

Farka gitmiş maçta ne konsantrasyonu? Bu adamlar Premier League'de daha çok koşuyorlar ayrıca. Diaby her maç böyle koşuyordur. 11km normal bir orta saha için. Fabregas kaç defa 12 km'yi geçti.

ya ben çileden çıktım burda:mad: kardeşim premier ligle türkiye liginin temposu bir mi onlarla kıyaslıyosun

Elano çok koşmuş, pas vermiş, gol olsaymış övermişiz. :) Ne kadar basit laflar. Koşsa ne yazar koşmasa ne yazar. Pas verse ne yazar, vermese ne yazar. Tel tel dökülmüş, ezilmiş orta sahada, hala söylenenlere bak. Bu takım ne futbolcular gördü bugüne kadar, kala kala Elano'nun vereceği iki pasa kalmışız.

Futbolun f'sinden anlamayan çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok. Siz alın Elano'nuzla beraber sezon sonu ikinciliği kutlarsınız.

boşver uğraşma:o

Baris takimdaki en teknik futbolculardan biridir,oyun zekasida okadar kötü degil cok kosan cok pres yapan oyuncu,

paslari genelde hep yerini bulur su an barcaya gitse iniestayi kesebilir.Böyle bir degeri elimizden kacirmayalim 4-5 sene sözlesmesi uzatilmali.

Total Futbolun vazgecilmezi baris.

bir insan mac icinde hic mi olumlu bir hareket veya rakib eksiltmez

barış ın fenerbahçe maçında 1,70 ganyanı var :) haydi barış ayrılda gel olum :) alisamiyen hipodrom değildir..

Asıl tam Fener maçında oynamalı bu adam.

Fenerin orta sahasina tecavüz edecek, hele €mr€'yi oyundan attirir.

Barışa laf atanları Allaha havale ediyorum.Şu çocuk kadar yürek olsa diğer oyuncularımızda şuan açık ara liderdik.

Gaza getirelim Barış'ı.

Zaten adam yürekli hırslı.

Keşke herkeste olsa bu hırs.

Arda ve Sabri de var.

Servet'te var.

Neill'da Kewell'da Baros'da Keita'da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt