#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Bence bu kadar hakaret çok ağır Barış'a. Adam gerçek Galatasaraylıdır. 1-1 olduğundaki o sinirli tavrı bile sevdirdi kendini bana. Takımda o kadar ruhsuz futbolcu varken.

Hirsindandir, Jo gibi 10 kere ofsayta dusup angut angut baksa miydi yani?

Bence bu kadar hakaret çok ağır Barış'a. Adam gerçek Galatasaraylıdır. 1-1 olduğundaki o sinirli tavrı bile sevdirdi kendini bana. Takımda o kadar ruhsuz futbolcu varken.

o hırsı GS'li olduğundan,skoru kabullenemesinden falan değil..Amanın şimdi yandık,sezon sonu artık yolcudur abbas bağlasan durmaz durumlarındandır..

Yeter be yeter. Ne suçu var Barış 'ın. Diğerleri ruh gibi dolaşırken sahada adam aslanlar gibi topunu oynuyor. Gidin başka futbolcuları eleştirin.

helal sana aslan.Bu hareketin bile hırsını yansıtıyo.

Hirsindandir, Jo gibi 10 kere ofsayta dusup angut angut baksa miydi yani?

Yada maç sonu elano gibi rakiple formamı değiştirseydi.

Bugün sahada G.saraylı ruhunda 2-3 adamdan biriydi şampiyonluk gitmiş gol yemişiz atılsa nolucak sanki onun yüzünden gol yedik.

Yeter be yeter. Ne suçu var Barış 'ın. Diğerleri ruh gibi dolaşırken sahada adam aslanlar gibi topunu oynuyor. Gidin başka futbolcuları eleştirin.

:2_thumbs_up_-_anima eleştirmeyin ulan adamı ben burda monitöre kafa attım o orda kim bilir nasıl deli olmuştur. Bize puan kaybedince böyle hırslanan adam lazım. Derbiyi kaybedince sex partileri yapan değil.

canbaza bakın canbaza , sahada canını dişine takar oynayan barışa sallayan canbazlara bakın canbazlara... mustafa sarp-keita-giovanni dos santos ne yapdı bu akşam ,ne yapdı bu muhteremlerde barış suclu ilan ediliyor..

gercekden yazık vede utanc duyulacak mesajlara heleki rakip atağı kesmek için kamanın önündeki topa ayağını kırdırmak pahasına vuran barışa sallayanlara yazık...

o hırsı GS'li olduğundan,skoru kabullenemesinden falan değil..Amanın şimdi yandık,sezon sonu artık yolcudur abbas bağlasan durmaz durumlarındandır..

Ben artık güzel hareket değil de , savaşan hırslı yılmayan oyuncular görmek istiyorum. Oynadıkları takımın Galatasaray olduğunun bilincinde değil hiçbiri.

Bu harekete helal olsun diyenler var yahu inanamıyorum. Hırs mı bu şimdi? Hırslıysan kendini durdurmayı da bileceksin. O tekme adama gelse futbol hayatını bitirecek cinstendi. Umarım sezon sonu gönderilir, takıma en çok yakışmayan oyunculardan birisi. Tamam ruhsuz futbolcuları da istemiyoruz ama bu ruh, hırs değil resmen takımı sabote etmektir.

Defansif orta sahalarımızın hiçbirinde defans bilgisi yok malesef. İstersen 5 tane defansif yönü güçlü orta saha koy bilgi ve beceri olmadığı sürece yine abuk subuk pozisyon verirsin.

O tekme savurmaya helal olsun demek de ayrı bir gariplik. Biz bu düşünceler yüzünden ilerleyemiyoruz bir adım. Böyle adamları ilk uçakla yollayacaksın. Adam hırsından yapmış da helal olsunmuş. Sonuçta 5 dakika daha vardı oynanacak. Hem zamandan çaldı bu hareketiyle hem de takımını yalnız bıraktı. Umarım yollanır sezon sonu..

bu adamın bu takımda kalması lazım.sahadaki en hırslı ve ruhlu oyuncusuydu

Ben artık güzel hareket değil de , savaşan hırslı yılmayan oyuncular görmek istiyorum. Oynadıkları takımın Galatasaray olduğunun bilincinde değil hiçbiri.

zaten bu adamların yapabilecekleri tek şey var o da hırs,koşmak,pres yapmak.Artık bunu da bi zahmet yapsınlarda bizden bi farkları olsun ama onu bile yapamayacak acizde topçu bunlar.

O tekme savurmaya helal olsun demek de ayrı bir gariplik. Biz bu düşünceler yüzünden ilerleyemiyoruz bir adım. Böyle adamları ilk uçakla yollayacaksın. Adam hırsından yapmış da helal olsunmuş. Sonuçta 5 dakika daha vardı oynanacak. Hem zamandan çaldı bu hareketiyle hem de takımını yalnız bıraktı. Umarım yollanır sezon sonu..

Zidane da geri zekalı zaten dünya kupası finalinde kırmızı görüyor yada Hagi.

Futbol hırsı tabiki öenmli diğerleri barış kadar hırslı olsa açık ara liderdik.Jo gibi sex partileri yapan elano gibi hayalet gibi gezen adamlarla şampiyon olmadı hiç bu takım hiç mi Galatasaray kültürünüz yok.

Futbol hırsı tabiki öenmli diğerleri barış kadar hırslı olsa açık ara liderdik.Jo gibi sex partileri yapan elano gibi hayaletle çalışan adamlarla şampiyon olmadı hiç bu takım hiç mi Galatasaray kültürünüz yok.

komik yorumlar yapılıyor

bu aksam sahada en iyi oyuncuların başında barış vardı..

en kötüler ise: mustafa sarp - gio dos santos-keita-servet-hakan balta...

Hiç kimse kusura bakmasın da Barış'ın yerinde olsam aynı şeyi bende yapardım. Maçın başından sonuna kadar bize karşı yapılan taban, makas gibi birçok kasti kart gerektiren faullere devam denilen bizimkilere de en ufak bir omuz omuza mücadele de faul çalınan ve kart çıkan maçta ben olsam bende aklımı kaçırırdım. Bu insanlıktır. Dünya'nın neresinde olursan ol böyledir. Keşke ıska geçmeseydi o tekme de boşyere görmemiş olsaydı.

Futbol hırsı tabiki öenmli diğerleri barış kadar hırslı olsa açık ara liderdik.Jo gibi sex partileri yapan elano gibi hayaletle çalışan adamlarla şampiyon olmadı hiç bu takım hiç mi Galatasaray kültürünüz yok.

Biri Dünya Kupası finali, diğeri Uefa Finali. Bu ne, dandik bir Sivas deplasmanı. Arada uçurumlar var, kendini kontrol edeceksin kardeşim. Golünü de atmışsın, maçın çok çalışan isimlerinden biri olacakken yaptığın harekete bak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt