#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

zaten bu adamların yapabilecekleri tek şey var o da hırs,koşmak,pres yapmak.Artık bunu da bi zahmet yapsınlarda bizden bi farkları olsun ama onu bile yapamayacak acizde topçu bunlar.

Top tekniği , kapasitesi olan. Göze hoş gelen futbolcuları da görüyoruz. İçinde Galatasaray ruhu eksik!

Başka maçı mı izlediniz. Barış gerektiğinde sakinleştirdi rastgele vurmadı gerektiğinde sabriye paslar atarak oyunu açtı.Golü kendisi yarattı golü attı.Basmadığı mücadele etmediği hiçbir yer yok.Ne barışı.Ha kırmızı gördü mü yaptığı yanlış vursa daha da yanlış ama düşünmek lazım.O kadar mücadele et son dakikalarda sakatlanacağını bile bile o topa gir sakatlan sonra da golü ye.Siz delirmediniz mi golü yeyince.90 dk boyunca sivaslıların hepsi sert girdi.

Barışın başlığına yazınca bende çoğu kişinin helal olsun her yerde vardı pasları da bu sefer kötü değildi diyeceklerini sanmıştım.

En son eleştirileceklerin başındadır barış eğer bu maç için eleştiriyorsanız

Gördüğü kırmızıya kızanlar haklıdır ama oynadığı oyuna göre laf edenlerse başka maça bakmışlar

Diğer maçlar için bir şey diyemem ama bu maçta gayet iyiydi.

Biri Dünya Kupası finali, diğeri Uefa Finali. Bu ne, dandik bir Sivas deplasmanı. Arada uçurumlar var, kendini kontrol edeceksin kardeşim. Golünü de atmışsın, maçın çok çalışan isimlerinden biri olacakken yaptığın harekete bak...

Nası bi mantıktır bu arkadaş. :D

Asıl o uefa finali ve dünya kupasında yapmayacaksın.

Dandik dediğin maçta şampiyonluk gitti.Normal sezon ortası maç olsa yine eyvallah.Ben delirdim evde adam ayağı kırılma pahasına topun önüne atladı kamanan orda.Golünü attı yırtındı maçta yazık değil mi?

Sen koy kendini onun yerine?

Barış denen futbolcu gibi gözüken ama karateci olan adama "Hırsından tekme savurdu" diyenler. Dönünde Lucas Neill'e bakın bir zahmet. Hırs dediğin Neill'deki gibi olur.

Savunmayın şu adamı. Yaptığı olumlu hareket 1, yaptığı salaklıkların haddi hesabı yok.

Sahada oynadığı oyuna bakarsak sahanın Aykut'la birlikte en iyisiydi.En azından Jo gibi koşmaktan aciz adamların yanında mücadelesi iyiydi.

Nası bi mantıktır bu arkadaş. :D

Asıl o uefa finali ve dünya kupasında yapmayacaksın.

Dandik dediğin maçta şampiyonluk gitti.Normal sezon ortası maç olsa yine eyvallah.Ben delirdim evde adam ayağı kırılma pahasına topun önüne atladı kamanan orda.Golünü attı yırtındı maçta yazık değil mi?

Sen koy kendini onun yerine?

Herhalde yapmayacaksın ama benim bahsettiğim o değil. Burada bile kırmızı ile oyundan atılıyorsa, büyük maçlarda ne olacağını Allah bilir.

Yahu takımdaki o kadar oynamayan futbolcu varken. Eminim , sırf Türk diye bu adama yüklenmeniz ne kadar saçma yahu. Bugün aynı hareketi Elano yapsa 'oooo adama bak gerçek galatasaraylı yürekten oynuyor sinirinden saldırdı dersiniz' vallahi anlamıyorum insanları. Ki bugün bence iyi oynayanalrdan biriydi.

yemin ediyorum biktim. ulan pasiniz da, güzel oyununuzda sizin olsun. yetti be. BIz Galatasarayiz. Bizim ekolümmüz savasmaktir, hirstir, sertliktir. bunu anlamayan, kavrayamayan karsi yakaya gecsin. Umarim sene sonu Rijkaard gider ve eski Galatatasaraya kavusuruz. Bu takimda Sabri gibi, Baris gibi, Neill gibi oyuncular görmek istiyorum. Jo veya Elano gibiilerini copa cabana plajlarina postalasinlar. Galatasaray formasini hak etmiyorlar.

Pozisyonu simdi izledim, kirmizi cok dogru karar en az 3 mac ceza almasi lazim.

Yahu takımdaki o kadar oynamayan futbolcu varken. Eminim , sırf Türk diye bu adama yüklenmeniz ne kadar saçma yahu. Bugün aynı hareketi Elano yapsa 'oooo adama bak gerçek galatasaraylı yürekten oynuyor sinirinden saldırdı dersiniz' vallahi anlamıyorum insanları. Ki bugün bence iyi oynayanalrdan biriydi.

Aynen öyle diyolar atletico maçında ardanın yerde kalmasının ardından elano rakibi indirdi koydular foruma övdüler.

Yazık gerçekten çok yazık.

sahanın en iyi oyuncu barışdı bu aksam

ama barış yanlış yapıyor jo gibi elano gibi suya sabuna karışmayacak baksen o zaman barış yaranmıyormu bu taraftara..

yemin ediyorum biktim. ulan pasiniz da, güzel oyununuzda sizin olsun. yetti be. BIz Galatasarayiz. Bizim ekolümmüz savasmaktir, hirstir, sertliktir. bunu anlamayan, kavrayamayan karsi yakaya gecsin. Umarim sene sonu Rijkaard gider ve eski Galatatasaraya kavusuruz. Bu takimda Sabri gibi, Baris gibi, Neill gibi oyuncular görmek istiyorum. Jo veya Elano gibiilerini copa cabana plajlarina postalasinlar. Galatasaray formasini hak etmiyorlar.

Aynen. Ben bu yaşıma kadar GS da savaşan oyuncular gördüm. Ne yazıkki 2 senedir bu adamlar gittikçe azalıyor.

Attığı tekme hepimizin tekmesiydi ben olsam bende atardım hatta daha çok şey bile yapardım

Yaptığı haraket çok düşüncesizce adamın ayağı kırılsa parçalansa ne olacaktı bilemiyorum artık.

Yemişim böyle hırsı.

sen şuna bizim futbol felsefemiz gazdır, gazla çalışan oyuncu lazım desene. yok abi gazla çalışan oyuncu istemiyorum, adam gibi aklıyla oynasınlar futbol oynasınlar. savaş yapmasınlar...

Federasyonun sağlam ceza vermesi lazım. Ayrıca yönetimde aynı şekilde cezalandırmalı bu adamı. Herkes salak bir sen akıllısın zaten. Rakibe tekme atınca 3 puan alacaktık sanki.

Daha öncede yazmıştım futbol zekasından yoksun, Alman milli takımında oynayacağını sanan biri. Halısahada oynatmam seni ben.

Ya ne kadar çıtkırıldım olduk. yemişim onu bunu Sivaslıalrın yaptığı 20 hareket gösteririm . Dirsek atarlar hakem görmez , tekme atar görmezden gelirler. . Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir misali bu takıma Barış'lar Neill'lar lazım.

yaptığı hareket hırs forma aşkı bilmem ne filan değil canilik resmen. vicdanı olan adamın yapacağı hareket değil bu yemin ediyorum. rakibin dizine gelse futbol hayatı biter. işi yok böyle adamların galatasaray'da...

federasyon versin 4-5 maç ceza da rahat edelim...

Yemişim adamın futbol hayatını sanki karşı takım çok centilmen oynadı yapmadıkları çirkeflik kalmadı hatta o kel kafalı bodur adam rijardda saldırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt