#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

barışın yaptığı eğer hırssa zaten, biz burda luganoya, emreye falan boşuna sallıyomuşuz meğer.

Zaten boşuna sallıyoruz emre dün takımı ayakta tutan 2 isimden biriydi.

Elano jo gibi efendi mücadele etmeyen oyuncular olacağına emre gibi adamlara razıyım emre bizdeyken uefa şampiyonu olduk elano bizdeyken değil veya efendi adamlarla olmadık.B.korkmaz vardı okan vardı suat vardı emre vardı.

Adamı kırmızı kart gördü diye öveceksiniz neredeyse yahu! Hırsını bu şekilde mi göstermesi gerekiyor?

Yedirememek böyle birşey galiba Barış.

golden önce nerdeydin ne oldu şimdi ne yaptın hareketler tavırlar çok yazık.

canbaza bakın canbaza , sahada canını dişine takar oynayan barışa sallayan canbazlara bakın canbazlara... mustafa sarp-keita-giovanni dos santos ne yapdı bu akşam ,ne yapdı bu muhteremlerde barış suclu ilan ediliyor..

gercekden yazık vede utanc duyulacak mesajlara heleki rakip atağı kesmek için kamanın önündeki topa ayağını kırdırmak pahasına vuran barışa sallayanlara yazık...

Keita ve Giovani'nin birseyler yapmasi icin Baris'in mevkisinde olan adamin onlara top dagitmasi,verkaclara girmesi lazim. Baris Özbek Galatasaray tarihinin en futbol zekasindan yoksun oyuncular listesinde zirveye oynar.

Zaten boşuna sallıyoruz emre dün takımı ayakta tutan 2 isimden biriydi.

Elano jo gibi efendi mücadele etmeyen oyuncular olacağına emre gibi adamlara razıyım emre bizdeyken uefa şampiyonu olduk elano bizdeyken değil veya efendi adamlarla olmadık.B.korkmaz vardı okan vardı suat vardı emre vardı.

dediklerinize katılıyorum ama şöyle bişeyde var.Eğer emre bu hareketleri başka bir ligde yapsa hiçbir maçta sahaya çıkamaz.Emre'nin hırsı mücadelesi koşması, kaybetmemeyi kabul edememesidir ki hırs budur.Barışın yaptığı değildir.Fakat diğer yandan sürekli hakemlerle didişmesi, rakibe saldırması çirkefliktir işte bu da barışın yaptığıdır yada keitanın yaptığıdır..

dediklerinize katılıyorum ama şöyle bişeyde var.Eğer emre bu hareketleri başka bir ligde yapsa hiçbir maçta sahaya çıkamaz.Emre'nin hırsı mücadelesi koşması, kaybetmemeyi kabul edememesidir ki hırs budur.Barışın yaptığı değildir.Fakat diğer yandan sürekli hakemlerle didişmesi, rakibe saldırması çirkefliktir işte bu da barışın yaptığıdır yada keitanın yaptığıdır..

Sıradan bir maç sonrası yapmadı bunu şampiyonluk gitti bu maç.3 sezondur burda böyle gördüğü bir kırmızısı var.Sürekli böyle yapıyor diye genellemeyin.

''Tribünlerde Sizin yerinizde Olmak İçin Sağ Kolunu Feda Etmeye Hazır Binlerce İnsan Var.Çıkın Onlar İçin Oynayın.''

Diye bir söz var ben bunu bugün barış ayhan neill dışında yapanı görmedim.

Keita ve Giovani'nin birseyler yapmasi icin Baris'in mevkisinde olan adamin onlara top dagitmasi,verkaclara girmesi lazim. Baris Özbek Galatasaray tarihinin en futbol zekasindan yoksun oyuncular listesinde zirveye oynar.

efendim bu kafayla 2-3 yıl daha kayıp ederiz NOKTA.

yaw sivaslılar şöyle yaptı böyle yaptı diyerek barış'ı savunanlar yok mu aklım almıyor. barış denen zeka abidesinin yaptığı hareketin cezasını galatasaray gördü sivaslı oyuncu filan değil. 4-5 maç ceza alıp oturucak evinde zarar gören yine galatasaray olucak.

he yaptığı hareketi vicdan süsgecinden geçirmeyenlerin insaf sahibi olmadığını düşünürüm. resmen canilik yaptığı yahu, futbol bu savaş değil...

Aynen yahu adamlar yaptıysa yaptı bu onların şerefsizliğidir çirkefliğidir. Neymiş altta kalmamamız lazımmış da, GS böyle oynarmış da bilmem ne. Sinirlenirsin, bağırır çağırırsın, küfredersin, ama gidip de oyuncunun futbol hayatını bitirebilecek sertlikte bir harekette bulunmazsın. Haklı durumdayken haksız duruma düşersin işte böyle.

Sıradan bir maç sonrası yapmadı bunu şampiyonluk gitti bu maç.3 sezondur burda böyle gördüğü bir kırmızısı var.Sürekli böyle yapıyor diye genellemeyin.

Tribünlerde Sizin yerinizde Olmak İçin Sağ Kolunu Feda Etmeye Hazır Binlerce İnsan Var.Çıkın Onlar İçin Oynayın.

Diye bir söz var ben bunu bugün barış ayhan neill dışında yapanı görmedim.

Şampiyonluk zaten hiçbir zaman gelmemişti (belli bir haftadan sonra tabii)

Ayhanın, sarpın, topalın, b.özbek'in sağa sola deli gibi koşması hırs değildir, sadece yeteneklerinin kısıtlı olmasından dolayı yapabilecekleri şeyin bu kadar olmasıdır..Bunlardan gelecek hırs hiç gelmesin daha iyi,yarardan çok zararları var takıma..

efendim bu kafayla 2-3 yıl daha kayıp ederiz NOKTA.

Yanlis düsünen sizsiniz. Ayri maclari mi izliyoruz nedir. Kanatta Giovani'ye top geliyor, ne arkadan ne yandan hic bir destek yok, ayni sekilde Keita da yanliz kaliyor. Verelim topu bu arkadaslara 2 kisiyle bogussun 3.ye calim atsin belki gol atariz düsüncesi hakim. Baris Özbek bal yapmayan arinin ta kendisidir. Ayni Mustafa Sarp gibi. Galatasaray'in toparlanmasinin yolu da ortasahanin güclenmesinden gecer. Maalesef bu kadroyla da mümkün degildir.

Hagi uefa finalinde atılırken aynı şeyleri diyebildin mi?Zidane dünya kupası finalinde atılmadı mı?

Kusura bakma bu oyuncular yürekleriyle oynuyorlar elano jo gibi mantıklı düşünemiyorlar sahada.Maç sonu alem yapmıyorlar.

Maç sonu olmuş şampiyonluk gitmiş elano forma değiştiriyor hadi maçta bi hırs gösteremedin insan üzülür be kafasını eğip soyunma odasına gider.

Hagi mi Zidane mı? Aynı şeylerimi yapıyorlar. Hagininki de Zidane'nın ki de onların yaptıklarına bakılarak gözardı edilecek hareketler. Barış gol attı da Hagi Zidane mı oldu? Ne verdi Galatasaray'a da 90+ da 1-1 5 dk varken maçın kalanında gol atma şansımız varken maçın kalan 4 dksına mal oluyor? Barış neyin sinirinden atıldı biliyormusun?

-Hiçbirşeyi değiştirmeye yeteneği ve gücü olmadığını bildiği için atıldı!

Bu hırssa bende yarın ilk 11 başlayayım(kaldı ki Barış kadar oynarım) sonra maçta Galatasaraylı olmamın verdiği hırsla kırmızı görüp atılayım...

Oyuncular hırslı oynamasın, normal oynasalar yetecek bize ama normal de oynamıyorlar artık.

Hagi mi Zidane mı? Aynı şeylerimi yapıyorlar. Hagininki de Zidane'nın ki de onların yaptıklarına bakılarak gözardı edilecek hareketler. Barış gol attı da Hagi Zidane mı oldu? Ne verdi Galatasaray'a da 90+ da 1-1 5 dk varken maçın kalanında gol atma şansımız varken maçın kalan 4 dksına mal oluyor? Barış neyin sinirinden atıldı biliyormusun?

-Hiçbirşeyi değiştirmeye yeteneği ve gücü olmadığını bildiği için atıldı!

Bu hırssa bende yarın ilk 11 başlayayım(kaldı ki Barış kadar oynarım) sonra maçta Galatasaraylı olmamın verdiği hırsla kırmızı görüp atılayım...

Oyuncular hırslı oynamasın, normal oynasalar yetecek bize ama normal de oynamıyorlar artık.

Bunu diyen adamla ben muhatap olmam.

Git floryaya de bunu alsınlar seni kadroya hazır barış cezalı oynarsın haftaya.

Bence Barış iyi oynadı bu maçta sahadaki en hırslı oyuncu oydu. Yediğimiz golü hazmedemi ve çirkef Sivas'lıya salladı.

Barış'ın kafasızlık yaptığı bir gerçek. Futbol zekası çok düşük bir adam zaten. Ama uzatmalarda gördüğü kart yüzünden eleştirmek, Barış'ın yüzünden kaybettiğimizi söylemek çok saçma. Biz ne güzel oynuyorduk, 2 tane Brezilyalı oyuna girdi ve maçı kabettik. Barış'ın suçu var mı? Evet var. Maç içinde çok hata yaptı. Ama kırmızı kart yüzünden eleştirilmemeli. 1-1'den sonra galip gelemezdik zaten.

Sivas'lı oyuncular bir sürü çirkeflik yaptı bunuda unutmayın bence. Hele o çakma Keita. Afrika'dan özel getirilmiş ayak kırmak için.

Barış'ın kafasızlık yaptığı bir gerçek. Futbol zekası çok düşük bir adam zaten. Ama uzatmalarda gördüğü kart yüzünden eleştirmek, Barış'ın yüzünden kaybettiğimizi söylemek çok saçma. Biz ne güzel oynuyorduk, 2 tane Brezilyalı oyuna girdi ve maçı kabettik. Barış'ın suçu var mı? Evet var. Maç içinde çok hata yaptı. Ama kırmızı kart yüzünden eleştirilmemeli. 1-1'den sonra galip gelemezdik zaten.

Sen ne yüzeysel bir adamsın ya?

Veeee aylardır sürdürdüğü Barış Özbek inadından vazgeçer.Mutlu son.

Ama hakkatten şaşırdım bu yorumu görünce:eek:

Büyük ihtimalle bu sezon oynadığı son maçtı.Tokat attğı söyleniyor.4-5 maç ceza verirler artık...

Bunu diyen adamla ben muhatap olmam.

Git floryaya de bunu alsınlar seni kadroya hazır barış cezalı oynarsın haftaya.

Alamanya doğumlu olsam ve Allemagne nın halı saha takımlarından birinde oynuyor olsam ve takımın başında da Feldkamp olsa kesin alırlardı.

Bunu diyen adamla muhatap olmam demek tartışmaya kapalıyım düşüncelerim değişmez demektir. Oysa bir önceki çıkışın iyiydi. Hagiyle Zidane la Barışı karşılaştıran adamla da ben muhattap olmazdım ama yaptım bir hata affet(!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt