#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Tekmeye kafa soktu. Sahadaki en yürekli oyuncuydu. Elinden gelenin en iyisini yaptı. Sonuna kadar koştu. Son dakikada gelen gol ile sinirlenerek istenmeyen bir hareket yaptı. Olur bunlar. Barışa gelene kadar kimler var kimler.

Şampiyonluk zaten hiçbir zaman gelmemişti (belli bir haftadan sonra tabii)

Ayhanın, sarpın, topalın, b.özbek'in sağa sola deli gibi koşması hırs değildir, sadece yeteneklerinin kısıtlı olmasından dolayı yapabilecekleri şeyin bu kadar olmasıdır..Bunlardan gelecek hırs hiç gelmesin daha iyi,yarardan çok zararları var takıma..

Ayhan'ın mı yeteneği kısıtlı?

Ayhan'ı serbest ofansif orta sahada oynat bakalım nasıl bir oyuncu izle...

Mecburiyeten adamı defansif orta saha yaptılar, sol acık yaptılar hiç birinde de oynamam demedi.

Antep yıllarını aç izle, su an savunulan elano'ya 5 basmazsa gel yanıma. Gerçi bugün bile gösterdi Elano'dan daha yetenekli, güçlü, hırslı, sorumluluk sahibi olduğunu.

kırmızı kart pozisyonundaki tekmeyi atabilen bir oyuncuyu daha fazla bu forma altında görmek istemem..

insanlık dışı, cinayete teşebbüs bir tekmedir o, ayıptır, yazıktır, günahtır..

çık özür dile !!

kırmızı kart pozisyonundaki tekmeyi atabilen bir oyuncuyu daha fazla bu forma altında görmek istemem..

insanlık dışı, cinayete teşebbüs bir tekmedir o, ayıptır, yazıktır, günahtır..

çık özür dile !!

Orada rakibe tekme atmadi aslinda. Topa sertce vurayim dedi. Ayhan'in, Servet'in mac icinde bir cok kere yaptigi gibi ama rakibe geldi. Bosa sallasa yani rakibe gelmeseydi kirmizi kart olmayacakti.

Yeteneği tartışılır.. Fakat hiç olmazsa takımı için kendini kaybedecek kadar hırsı ve ruhu var.. Barış benim gözümde 10 tane Jo 5 tane de Elano eder...

son kes giymistir heralde kutsal formayi

inşallah bi daha giymez o formayı.koskaca g.saray almanya 4.liginden adamın ayağına bakar olmuş.dün resmen bank asya takımı gibiydik.dünkü ortasahadan bi tane salon bi tanede yemek takımı çıkardı.

1999-2000

*************************suat******************************

********okan*************************************emre******

**************************hagi*****************************

2009-2010

**************************m.topal**************************

********barış**********************************m.sarp*******

*********************ayhan********************************

nerden nereye yazıklar olsun.

formayi alamaz bir daha onu demek istiyorum, yaptigi hareketi cubuklu tosun yapsa baslariz kufurler etmeye ama o hareketin hicbir aciklamasi yok heleki alman ekolunden gelmis bir topcu baris ozbek, disiplinsizlik diz boyu takimda onu demek istiyorum, o hareketi ben hirsa falan baglamam, ciksin ozaman her mac kafasi atan takimi 10 kisi biraksin bir mac neill bir mac servet bir mac keita

yasamtarzi_tr.jpg

Dün için kızmıyorum çok yoruldu ve gerildi eyvallah,ama genel anlamda Barış zaten Galatasaray oyuncusu değil.

bence gitmeliler listesinde en baş sıralara yazılmalı. karakter olarak falan tartışmıyorum, kapasite, yetenek ve takıma katkısı açısından.

Barış Özbek bize daha önceki maçlarında futbolcu olmadığını kanıtlamıştı. Golü attığında sevinçle karışık bi üzüntü yaşamıştım zaten. Gol attık diye sevindim ancak Barış attı diye üzüldüm..

Ayrıca o hareketi yaparak da insan da olmadığını kanıtladı.. Karşındaki kim olursa olsun o hareket yapılmaz..

Eğer kural olarak yeri olsa ben 2 tane kırmızı çıksın derim..

Yeter artık git dengin takımlarda oyna Barış bu forma sana çok bol geldi..

Yırtınmayın boşuna barış bu takımda kalacak.

4.lig oyuncusu dediğiniz adam sizin 'brezilyalı yıldızınızı' kesiyor.

Yırtınmayın boşuna barış bu takımda kalacak.

4.lig oyuncusu dediğiniz adam sizin 'brezilyalı yıldızınızı' kesiyor.

29 luk, koşmayan elanoya prim verip destek olacaklarına 23 luk barıs'a destek olsunlar. ama olmaz. olur mu hic...

dun golu elano atsa ve aynı kırmızıyı gorseydi.

adam golunu attı, hırsından kırmızı gordu deyip savunurlardı.

Elano dün o golü atardı. Ama ardından o kırmızılık hareketi yapmazdı.

dünkü hareketinden sonra GALATASARAY SPOR KLÜBÜ İLE ilişiği kesilmeli.

Elano dün o golü atardı. Ama ardından o kırmızılık hareketi yapmazdı.

Evet her maç atıyo zaten.

Asıl elanonun gördüğü kırmızı kartı hatırla bakalım türkiye kupasında?Maçın kaçıncı dakikası gidiyo yerdeyken topa bilerek el uzatıyo atılıyor.

Dün onun yerinde bende olsam aynısını yapardım herhalde cıkmak istemiş cıkmamıs golden sonramı dedi öncemi bilmiyorum ama eger önce dediyse golude yiyince patlama noktası olmustur.

Yaptığı hareket çok yanlış bir hareket ama maçta buna benzer birçok pozisyon yaşandı.Servet yaptı aynısını,keza Ayhan da yaptı fakat onlar topa vurdukları için çok fazla sırıtmadı bunda ise topu ıskaladı Barış,niyeti adama vurmak olsaydı gerçekten vurabilirdi diye düşünüyorum.Yani orada bence Barışın niyeti sert bir şekilde topa vurmaktı,ama bence bu da olmamalı.Hani maç 1-1 bittikten sonra suçlu aranacaksa bu Barış olmamalı,yapılan hareketin yanlışlığı konuşulur,Elano ile kıyas yapmak,diğer oyuncularla kıyas yapmak,4.lig topçusu gibi değerlendirmelerde bulunmak bence çok yanlış.Unutmayalım ki ilk geldiği dönemde herkes Barış'ın daha iyi olacağını düşünüyordu.Olmadı,tutmadı diyebiliriz ama ağır eleştirilerde bulunmak bence yersiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt