#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Gattuso, çok iyi bir futbolcudur. O kadar fiziği kuvvetlidir ve bunu kullanır ki, herkes onu kalas zanneder.

Milan maçlarını seyrederseniz eğer dikkatlice, yaptığı paslar, driblingler ve şutları görürsünüz.

Elbet bir Pirlo değil...

Demek istediğimi anlamış olmanız lazım.

Faydalı olacak oyuncu.

Defansif yönü mucadelesi hırsı neyi varsa koyacak faydalı olacak.

Mucadele, Hırs = Barıs ve ortaya koyuyor

Teknik = Elano ama ortaya koyamıyor

Bu durumda hangisini tercih edersin tabi ki barıs.

Onemli olan sahadakidir. Potansiyeldeki değil.

Potansiyeldekine bakacaksak , Ceyhun, Yusuf Şimsek vs. leri toplayalım hadi bekleyelim ...

Şampiyon olduğumuz sene ve geçen seneki uefa maçlarının hepsinde müthiş oynamıştı.Hatta geçen sene bile 5.olduğumuzda takımdan 3-4 ismi sayın deseler çoğu insan barışı da sayardı.Bu sene düşüşteydi.

Barış gibi oyuncuları da yollarsak hangi oyuncu mücadele edecek hırslı olacak şu takım içerisinde.Barış çok iyi yedek oyuncusu olur.Topalı barışı onu bunu yolluyoruz zaten Türk oyuncu kalmıyor hep yabancı ruhsuz nazik oyuncularla mı mücadele edeceğiz.Barışın yanına 2 tane pas yapan adam olsa Barış sırıtmaz sadece mücadelesi bile çok iyi işe yarar.

Dün maç 1-0 bitse herkes barış mükemmeldi süperdi diyecekti.Maç 1-1 bitti maçın en iyisi golü atan adam en çok eleştirilenlerden biri.Sadece kırmızı gördü diye mi.

D.bakır maçında kırmızıyı görmesi çok büyük hatadır ama bu maçta oyundan atılması çok büyütelecek bir şey değildir.

Barışın pas yapan beyni olan tarzı 2-3 oyuncuyu bulacaklarsa tamam yok bulamıyorlarsa takımda kalması gerekenlerin en başında gelir

İsyanı yeter dedim dün. Sahada Neill ile aayakta kalan tek adamdı. İstese o tekmeyi vururdu. Ama o rakibe değil bu ruhsuzlupa isyan etti bence. Helal olsun dedim. Keşke takımın kaptanı da geçen hafta Volkan abisi topu bir yeriyle kontrol ederken bu kadar hırslı olabilseydi.

Müdahele ediyor işte. Gol attırmamak için.

begenmiyorum, begenmedim.. Topla oynama sifir, bosuna topun pesinden kosmalar, savunmanin icine gumulmeler, yanlis paslar, oyunu okuyamamak vs vs

Şampiyon olduğumuz sene ve geçen seneki uefa maçlarının hepsinde müthiş oynamıştı.Hatta geçen sene bile 5.olduğumuzda takımdan 3-4 ismi sayın deseler çoğu insan barışı da sayardı.Bu sene düşüşteydi.

Barış gibi oyuncuları da yollarsak hangi oyuncu mücadele edecek hırslı olacak şu takım içerisinde.Barış çok iyi yedek oyuncusu olur.Topalı barışı onu bunu yolluyoruz zaten Türk oyuncu kalmıyor hep yabancı ruhsuz nazik oyuncularla mı mücadele edeceğiz.Barışın yanına 2 tane pas yapan adam olsa Barış sırıtmaz sadece mücadelesi bile çok iyi işe yarar.

Dün maç 1-0 bitse herkes barış mükemmeldi süperdi diyecekti.Maç 1-1 bitti maçın en iyisi golü atan adam en çok eleştirilenlerden biri.Sadece kırmızı gördü diye mi.

D.bakır maçında kırmızıyı görmesi çok büyük hatadır ama bu maçta oyundan atılması çok büyütelecek bir şey değildir.

Barışın pas yapan beyni olan tarzı 2-3 oyuncuyu bulacaklarsa tamam yok bulamıyorlarsa takımda kalması gerekenlerin en başında gelir

arkadaslar surda bire kere anlasalim. Baris'in pas yüzdesi asla kötü degil. Tek paslari ve verkaclari cok iyi oynuyor. tek eksigi öldürücü pas ve uzun pas atamiyor. gecen bir arkadas tüm takimin pas yüzdesini gösteren bir istatistik koymustu. Baris 80% isabetli pas ile takim icinde en önde. Barisin yanina Gökhan Inler tarzinda hem isirgan hem de öldürücü pas atabilecek bir oyuncu lazim. yani bir orta saha maestrosu. bu adam kesinlikle Elano degil zira Lincoln bile bu adamdan 10 kat fazla mücadele edip top kapiyordu.

kimse canını sıkmasın

barışın sözleşmesi bitiyor sene sonu gider

canerinde opsiyonu alınmaz....

mustafa sarp -elano falan seneye kalır yanlarına onla gibi oyuncularda alınır hep birlikde rahat edersiniz...

Barış'ın futbol zekası düşük...

Orta saha oyuncusu için en gerekli şeylerden birisi

Mustafa Sarp'ı beğenen futbol taraftarı için benim gözümde Barış Zinedine Zidane 'dır..

Baris mucadele gucuyle her zaman bu takimda kalir, kendini gelistirirse dahada faydali olur.

Sarpi ne kadar sevsemde bu takimda yeri yok.. mehmet topalda ve ayhanda bu isin icin. Caner zaten gidici, Elano milli takimdaki formuna gore satilabilir, kalsada sorun degil seneye duzelir, dos santos kesinlikle kalmali, Jo gitmeli, Servette GITMELI,

Emre Gungor, Ali Turan, Neil ve bir yabanci defansla yeni sezona baslamaliyiz.

Kadromuz soyle olabilir:

Ufuk

Aykut

Sabri

Ugur

Neil

Ali Turan

Yabanci stoper

Emre Gungor

Hakan Balta

Yerli Solbek

Keita

Elano

Dos Santos

Arda

Kewell

Baros

Yabanci Orta Saha

Yerli Forvet 2x

tam bir ilerleme kaydedemedi o harekerti yapması sen nerde oynuyosun ya kendini bitiriyosun ne diyimki bunlara profosyonel adam yaparmı hiç

Bazı insanları provoke etmekmi için çamur atıyorsunuz bu adama,bilerekmi yapıyorsunuz,yoksa laf olsun diyemi yazıyorsunuz.

Bu adam kadar hırslı birini söyleyin bana takımda.Herkeste böyle hırs olsaydı şu an liderdik a efendiler.Teknik yokmuş,beyin yokmuş.

Buradan yönetime sesleniyorum;Elano için negatif yorumlar yapan arkadaşlara direk cezayı çakıyorsunuz.Bu adamda bizim futbolcumuz,sayfalarca hakaret ediliyor bu adama.Neden müsaade ediliyor.

Elano'nun tekniği varda ne oluyor.B.k attığınız Barış bile maç kazandırıyordu.Nerde çok övdüğünüz elano hala maç kazandıramadı.

Yabancı hayranısınız başka birşey değil.1000 yıldır aynı kafa yapımız var millet olarak.Osmanlı da bu yabancı hayranlığı yüzünden yıkıldı.Sizin gibi düşünenler olduktan sonra T.C ninde sonu öyle olacak gibi.

bence cok yararli bir adam

topalin yerine on libero oynamali bence

topal gibi adamlari hayalet golge fgibi takim etmiyor basiyor bozuyor

benim gozumde futbolcu dedigin sari kirmizi gorecek arada

yeterki takim icin cabalasin

diger kurbaga prensler gibi degil

Bazı insanları provoke etmekmi için çamur atıyorsunuz bu adama,bilerekmi yapıyorsunuz,yoksa laf olsun diyemi yazıyorsunuz.

Bu adam kadar hırslı birini söyleyin bana takımda.Herkeste böyle hırs olsaydı şu an liderdik a efendiler.Teknik yokmuş,beyin yokmuş.

Buradan yönetime sesleniyorum;Elano için negatif yorumlar yapan arkadaşlara direk cezayı çakıyorsunuz.Bu adamda bizim futbolcumuz,sayfalarca hakaret ediliyor bu adama.Neden müsaade ediliyor.

Elano'nun tekniği varda ne oluyor.B.k attığınız Barış bile maç kazandırıyordu.Nerde çok övdüğünüz elano hala maç kazandıramadı.

Yabancı hayranısınız başka birşey değil.1000 yıldır aynı kafa yapımız var millet olarak.Osmanlı da bu yabancı hayranlığı yüzünden yıkıldı.Sizin gibi düşünenler olduktan sonra T.C ninde sonu öyle olacak gibi.

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Bu takımın ortasahası bu kadroda önce Sarp ve Barış tan oluşur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt