#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Yarın iyi oynaması gerek.Çok önemli bir oyuncu.

"Babama koşacağım"

Genç oyuncumuz, Hamburg maçını iple çekiyor!

Bu sezonki futboluyla Galatasarayımızın vazgeçilmezleri arasına giren Barış Özbek, Hamburg’u ezberlediklerini, turu geçeceklerini ve maç sonunda tribündeki babasına koşacağını söyledi. Zorlu karşılaşmaya hazır olduklarını belirten Barış, "Bu tur ülkemiz açısından da büyük önem taşıyor. Avrupa’nın gözü üzerimizde. Kadıköy’deki finali hedefliyoruz. Bu yolda da emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz. Hamburg’dan korkumuz yok. Ofansif olarak onları ürkütmeliyiz. Ne kadar eksiklerimiz olsa da bunu yapabilecek güçteyiz. Avrupa takımları için Ali Sami Yen adeta korku filmi oldu. Geçmişte de böyleydi bugün de böyle. Hamburg da Ali Sami Yen cehenneminden çıkamayacak" dedi.

Orta sahada kaptan Ayhan idaresinde iyi mücadele ettiklerini de sözlerine ekleyen Barış, Lincoln’ün de oyuna ağırlığını koyması halinde etkili olacaklarını ifade ederek şöyle devam etti: "Son haftalarda kaptanımız Ayhan Abi bizi saha içinde iyi yönetiyor. Birbirimizin eksiklerini tamamlıyoruz. İkimiz de kilit bir yerde forma giyiyoruz ve bizim yapacağımız en ufak bir hata, pahalıya patlayabiliyor. Onun için çok dikkatli olmalıyız."

Barış, babası Şinasi Özbek’in de Almanya’dan Hamburg maçı için İstanbul’a geldiğini belirterek, "Tribünde olması bana ayrı bir moral verecek. Onun üzüntülü bir şekilde buradan ayrılmasına gönlüm razı olmaz. Hamburg’u eledikten sonra koşup ona sarılmak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Barış Özbek teklif gelirse gidecek

Barış Özbek Bundesliga'nın resmi internet sayfası bundesliga. de'ye yaptığı açıklamada G.Saray'ın rüya takımı olduğunu belirtti.

Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, her futbolcu gibi hedefleri bulunduğunu belirterek, ''Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takım gelir, beni ister ve Galatasaray'a bonservisimi öderse giderim'' dedi.

Barış Özbek, Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga'nın resmi internet sayfası ''www.bundesliga.de''ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın bir ''rüya takımı'' olduğunu belirtti. Barış, şöyle devam etti:

''Babam da Galatasaray taraftarı. Ancak her futbolcuda olduğu gibi benim de hedeflerim var. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak istiyorum. Bu İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya'da bir takım olabilir. Tabii ki Galatasaray'la olan sözleşmemi yeniden uzattığım için mutluyum. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takım gelir beni ister ve Galatasaray'a bonservisimi öderse giderim. Galatasaray'ın benim sayemde de para kazanması beni mutlu eder.''

Hamburg ile bugün yapacakları UEFA Kupası rövanş maçına da değinen Barış, yapılacak 1-2 hatanın sonucu belirleyeceğini savunarak, ''Hamburg karşısında çok dikkatli olmalıyız. Takım olarak bu maça iyi motive olduk'' dedi.

UEFA Kupası finalinin bu yıl Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olmasının kendileri için ayrı bir önemi bulunduğuna işaret eden Barış, ''Bu yılki final ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin stadında yapılacak. Bu nedenle kupayı almamız bizim için çok ayrı bir değer taşır. Bu konu tüm İstanbul'da konuşuluyor. Bu gerçekleşirse müthiş kutlamalar olacak'' değerlendirmesi yaptı.

İki takımın da sakat oyuncular nedeniyle asıl kadrolarıyla maça çıkamayacaklarını ifade eden Barış, Emre'nin kırmızı kart görmesinden sonra teknik direktör Bülent Korkmaz'ın kendisine ''Bu mevkide oynar mısın'' diye sorduğunu, ancak kendisinin bunu kabul etmediğini belirtti.

Kendisinin orta saha ve ileriye dönük oynadığında başarılı olacağına inandığını kaydeden Barış, ''Biz kendi evimizin avantajını kullanacağız. Evimizde oynadığımızı Hamburg'a göstereceğiz. UEFA maçları her zaman zordur. Metalist Kharkov karşısında bir hatamız Şampiyonlar Ligi'ne mal oldu. UEFA maçlarının da kalitesi yüksek olduğu için bu hatalar her zaman olabilir'' dedi.

Almanya U21 Milli Takımından arkadaşları olan Hamburglu futbolcular Jerome Boateng ve Dennis Aogo'nun oyun tarzlarını arkadaşlarına anlattığını ifade eden Barış, turu geçmek için çalıştıklarını belirtti

"Galatasaray bir rüya takımı."

Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, her futbolcu gibi hedefleri bulunduğunu belirterek, ''Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takım gelir, beni ister ve Galatasaray'a bonservisimi öderse giderim'' dedi.

Barış Özbek, Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga'nın resmi internet sayfası ''www.bundesliga.de''ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın bir ''rüya takımı'' olduğunu belirtti. Barış, şöyle devam etti:

''Babam da Galatasaray taraftarı. Ancak her futbolcuda olduğu gibi benim de hedeflerim var. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak istiyorum. Bu İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya'da bir takım olabilir. Tabii ki Galatasaray'la olan sözleşmemi yeniden uzattığım için mutluyum. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takım gelir beni ister ve Galatasaray'a bonservisimi öderse giderim. Galatasaray'ın benim sayemde de para kazanması beni mutlu eder.''

Hamburg ile bugün yapacakları UEFA Kupası rövanş maçına da değinen Barış, yapılacak 1-2 hatanın sonucu belirleyeceğini savunarak, ''Hamburg karşısında çok dikkatli olmalıyız. Takım olarak bu maça iyi motive olduk'' dedi.

UEFA Kupası finalinin bu yıl Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olmasının kendileri için ayrı bir önemi bulunduğuna işaret eden Barış, ''Bu yılki final ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin stadında yapılacak. Bu nedenle kupayı almamız bizim için çok ayrı bir değer taşır. Bu konu tüm İstanbul'da konuşuluyor. Bu gerçekleşirse müthiş kutlamalar olacak'' değerlendirmesi yaptı.

İki takımın da sakat oyuncular nedeniyle asıl kadrolarıyla maça çıkamayacaklarını ifade eden Barış, Emre'nin kırmızı kart görmesinden sonra teknik direktör Bülent Korkmaz'ın kendisine ''Bu mevkide oynar mısın'' diye sorduğunu, ancak kendisinin bunu kabul etmediğini belirtti.

Kendisinin orta saha ve ileriye dönük oynadığında başarılı olacağına inandığını kaydeden Barış, ''Biz kendi evimizin avantajını kullanacağız. Evimizde oynadığımızı Hamburg'a göstereceğiz. UEFA maçları her zaman zordur. Metalist Kharkov karşısında bir hatamız Şampiyonlar Ligi'ne mal oldu. UEFA maçlarının da kalitesi yüksek olduğu için bu hatalar her zaman olabilir'' dedi.

Almanya U21 Milli Takımından arkadaşları olan Hamburglu futbolcular Jerome Boateng ve Dennis Aogo'nun oyun tarzlarını arkadaşlarına anlattığını ifade eden Barış, turu geçmek için çalıştıklarını belirtti.

Galatasaray kariyerinde SL yuzu gormedigi cin SL'de oynayan takim isterse gitmek isterim diyor... halbuki bi kac sene once SL'ye en cok katilmis olan 2-3 takimdan biriydik biz... Ingilterenin siradan bi takimina gidip 2-3 sene sonra Aslantepe stadi ile SL'de her sene ceyrek finaller goren sampiyonluga oynayan GS'a donmek isteme ama o zaman...

"Hayalini kurduğum yerdeyim"

Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, çocukluğundan beri hayalini kurduğu takımda olduğunu söyledi.

Barış, kendisine ait ''barisozbek8.com'' adresli internet sitesine yaptığı değerlendirmede, son günlerde hakkında çıkan transfer haberleri ve yorumlar nedeniyle mutsuz olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ''Mutsuzluğumun sebebi sadece UEFA Kupası'ndan elenmemiz ve ligde son hafta aldığımız sonuç değil. Beni asil üzen son günlerde hakkımda yazılanlar. Son birkaç gündür benimle ilgili transfer haberleri çıkıyor her yerde. 'Werder Bremen beni istiyormuş, ben burada mutsuzmuşum...' Werder Bremen'in benimle ilgilenilmesi, tekliflerin gelmesi elbette ki gurur verici. 1,5 sezondur Galatasaray forması giyiyorum ve terimin son damlasına kadar mücadele edip Galatasarayımıza faydalı olmaya çalışıyorum. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum yerdeyim. Elbette ki bundan sonrası için de hayallerim var, ama bu burada mutsuz olduğum, gitmek istediğim anlamına gelmez. Asla ağzımdan 'Galatasaray'dan gitmek istiyorum, Galatasaray'da mutsuzum' diye bir şey çıkmadı. Kulübüme para kazandırıp, daha büyük bir kulübe gideceksem tamam, ama mutsuz olduğum için asla.''

Barış Özbek, ''Werder Bremen, Barış'ı istiyor'' şeklinde çıkan haberlerden sonra, yapılan yorumların kendisini üzdüğünü belirterek, ''Çok ağır yorumlar yapılıyor. 'Zaten Galatasaray'ın futbolcusu değilmişim. Werder Bremen beni alıp ne yapacakmış. Koşmaktan başka ne işe yararmışım...' Yazık, gerçekten yazık. Ben bunları okuduğumda gerçekten üzülüyorum. Çünkü benim tek yapmaya çalıştığım Galatasaray için faydalı olabilmek. Ama görüyorum ki bunların hiçbiri takdir edilmemiş. Neyse yine de bunları söyleyenlerin de yazanların da canları sağ olsun. Ben yine formam için mücadele etmeye, savaşmaya devam edeceğim. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez, ama herkes şunu bilsin ki ben çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım ve nerede olursam olayım bu gerçek değişmez'' diye konuştu.

lig tv.com.tr

Barışa büyük haksızlık yapılıyor şu takımda yürekten oynayan 3 futbolcudan biri..Ve neredeyse her maç takımda en çok top kapan oyuncu..

her topta yere düşüyor.biraz ayakta kalmayı öğren.

her topta yere düşüyor.biraz ayakta kalmayı öğren.

Emeğe saygı diyorum,hele bazılarını sahada gördükten sonra. ;)

Bjk'li Ernst'de Barışın kopyası.Öyle bir oyuncu her takıma lazım.Ernst gelince Bjk'nin son durumu ortada.

Daha garanti oynasa takıma daha yararlı olur Barış.Zaten onun kadar koşan çok nadir oyuncu var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt