#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

futbol zekasi düsük degil beceresi az diyelim. Baris'in altyapisi da, fiziki devamliligi da Sarp ve Topalin 10 kati. ah ah. gecen sene Skibbe döneminde cok daha iyiydik. Mumla arar oldum valla. Skibbe nin tek eksigi Hakan Balta olmadigi zaman o sacma sapan 3-5-2 ye dönmesiydi.

Rijkaard Ayhan-Barış ikilisi yerine Topal-Sarp ikilisinde inat ve inat ile ısrar ederek

hem takıma hem de kendi kariyerine zarar verdi.

takımda kalmalı kesnlkle.mükemmel değil ama beklentileri karşılayabiliyo.kendi seviyesini maks. zorluyo

Benim anlamaddığım adama tutmuyor tekme neden 4 maç alıyor ki.

Benzeri pozisyonlar çok oluyor maçta mesela belki hatırlarsınız jikuzu lincoln bizdeyken benzeri hareket yaptış 4 maç mı aldı? hayır...

Benim anlamaddığım adama tutmuyor tekme neden 4 maç alıyor ki.

Benzeri pozisyonlar çok oluyor maçta mesela belki hatırlarsınız jikuzu lincoln bizdeyken benzeri hareket yaptış 4 maç mı aldı? hayır...

Tokat attığı için 4 maç ceza aldı...

Niyetinden dolayı kırmızı kart gördü zaten. Tahmin ediyordum böyle bir cezayı.

Bu boru başka boru.

Bu sezon cift sari karttan kirmizi kart görmüstü. Ben hatalarimi anladim muhabbeti yapiyordu. Gördük ki bu adam bir sey anlamamis. Bence Galatasarayimiza layik bir oyuncu degil.

Barışın yaptığı taban kaldırmaya 'insalık dışı hareket' olayına getirenler dün Totti'nin yaptığı harekete bi baksınlar gerçek kasti tekme nasıl atılır görsünler Barış orda art niyetli bile değildi topu sertçe uzaklaştırmak istedi adama ayağı bile değmedi neredeyse.

Art niyetli olsa aha dalardı böyle.

YouTube - ROMA-INTER 0-1 ESPULSIONE E FALLACCIO DI TOTTI SU BALOTELLI - FINALE COPPA ITALIA

Katılıyorum, içim burkuldu resmen yaa, Barış'tan tamamen daha ağır bir davranış, gerçi Barış'şın hiç bir art niyeti yoktu orda, ama yine de kırmızı doğruydu, fakat 4 maç nedir yani ceza olarak.

Rijkaard, Barış'ın dinamizmi ile orta sahaya olan faydasını anladı derken. Fenerasyon devreye girdi haksız yere Barış'a 4 maç ceza verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt