#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

hamburg maçında bir kewell ın yüz ifadesine bakıyordum bi de barışın.sanki barış yabancı futbolcu gibiydi.yenilmek adamın umrunda değildi yüzünde gülücüklerle forma değiştiriyordu.şimdiye kadar 100 şut çekmişse 95 ini sol ayağıyla çekmiştir.arkadaş vuramıyorsan vurma, ya da hangi ayağın kuvvetliyse onunla vur.

Bjk!li Ernst'de Barışın kopyası.Öyle bir oyuncu her takıma lazım.Ernst gelince Bjk'nin son durumu ortada.

Daha garanti oynasa takıma daha yararlı olur Barış.Zaten onun kadar koşan çok nadir oyuncu var...

Ernst Barıştan daha kaliteli bir oyuncu pasları felan çok daha kaliteli..

hamburg maçında bir kewell ın yüz ifadesine bakıyordum bi de barışın.sanki barış yabancı futbolcu gibiydi.yenilmek adamın umrunda değildi yüzünde gülücüklerle forma değiştiriyordu.şimdiye kadar 100 şut çekmişse 95 ini sol ayağıyla çekmiştir.arkadaş vuramıyorsan vurma, ya da hangi ayağın kuvvetliyse onunla vur.

Yenilgi umrunda olmayan biri bu kadar canla başla pres yapmaz!

O kondisyonu nasıl kazandı bilmiyorum.Sanırım ömrü boyunca sigara içilen eve bile girmemiştir.Dili hiç dışarı çıkmıyor,her zaman en çok terleyen oyunculardan biri oluyor.Çok hata yapıyor olabilir fakat bunu bir şekilde kapatıyor.Bazen istatistikler anlatmaz işte herşeyi.Aynı durum.Cidden saygıyı hakediyor.

Hep söyledim söylicem.O bize çok lazım.

Derbide oynarsa Alex'i sakatlar demedi demeyin :D

Kontrolsüz güç Barıs Özbek ama onun bu agresif futbolunu seviyorum,hep bizim oyuncularımızı Mr'a yolluyorlar,Barıs hızını alamadığı pozisyonlarda direk ambulans görevlisine havale ediyor oyuncuyu :D :D :D (bunuda diğer kurbanların yanına çekin)

Barış henüz genç,o saydığınız eksikleride kısa sürede kapatacaktır.

Barış 22 yaşında,Ernst 29-30 falan olmalı.Kıyaslamak için biraz erken.Ernts Bjk için fazla kaliteli bir oyuncu bu kesin.Ama Barış da kendini geliştirirse o tarz bi oyuncu olabilir çok rahat.

Barış 22 yaşında,Ernst 29-30 falan olmalı.Kıyaslamak için biraz erken.Ernts Bjk için fazla kaliteli bir oyuncu bu kesin.Ama Barış da kendini geliştirirse o tarz bi oyuncu olabilir çok rahat.

Barıs basit oynayabilse risk almasa A kalitede bir ön libero olur!

Barıs basit oynayabilse risk almasa A kalitede bir ön libero olur!

Kesinlikle.Birkaç maçı dışında hep beğendim ben Barış'ı.Ayrıca özverili olması yeterli takımın şu anki haline bakarsak.Tabii kendini geliştirmesi lazım bu da açık.İnşallah dediğin gibi A kalitede bir ön libero olur. ;)

Çark etti!

Çok değil birkaç ay önce, "Türk Milli Takımı'nda oynamak istiyorum" diyen Galatasarayımızın gurbetçi yıldızı Barış Özbek bir kez daha çark etti.

Çok değil birkaç ay önce, "Türk Milli Takımı'nda oynamak istiyorum" diyen Galatasarayımızın gurbetçi yıldızı Barış Özbek bir kez daha çark etti. Alman ZDF televizyonuna konuşan genç oyuncu, "Almanya'da doğdum. Alman futboluna çok şey borçluyum. Bu nedenle Almanya Milli Takımı'nı seçtim. Kararımdan dolayı da mutluyum" dedi. Türkiye'de kendisine '"Almancı'' denildiğini belirten Barış, "Sahada herşeyimi ortaya koyarak Almanya Milli Takımı adına başarılı olmak istiyorum'' diye konuştu.

Kaynak: Sabah

Barıs'ın üzerinde Türkiye'nin emeği yok ki haliylen Almanya'yı tercih eder,beni şaşırtan Barıs gibi inanılmaz disiplinli ve dinamik bir oyuncuya neden Milli takım yetkililerinden teklif gelmez!

Barıs'ın üzerinde Türkiye'nin emeği yok ki haliylen Almanya'yı tercih eder,beni şaşırtan Barıs gibi inanılmaz disiplinli ve dinamik bir oyuncuya neden Milli takım yetkililerinden teklif gelmez!

Bazen Fatih Hoca'yı anlamak imkansızdır. :rolleyes:

bu kadar mı kötü futbol oynanır! Mehmet Güven'den biraz ders alsın derim. yok birşey değil, takımı demoralize ediyor. Kewell, Arda, Baros, Ayhan güzel güzel paslaşıyorlar, top Barış'a gelince boşa koşmuş oluyorlar. yazık.

ayrıca Barış'ın kendi açıklamalarına göre Euro 2008'de oynama fırsatını bile geri çevirip, Almanya'yı seçmiştir. ama böylesi daha iyi. milli takımda böyle bir felaketi görmek istemezdim.

bir de unutmadan, yerleri süpürmeyi çok seviyor anlaşılan. bir bakıyorum yerde, bir daha bakıyorum yerde. maçın yarısını yerde geçiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt