#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Barış'a 4 maç ceza verilmeseydi bugün şampiyonluk ve cl şansımız devam ediyor olacaktı. Fenerasyonun saha dışı yanlış kararları ligi bu kadar çok etkiliyor.

Barışın yaptığı taban kaldırmaya 'insalık dışı hareket' olayına getirenler dün Totti'nin yaptığı harekete bi baksınlar gerçek kasti tekme nasıl atılır görsünler Barış orda art niyetli bile değildi topu sertçe uzaklaştırmak istedi adama ayağı bile değmedi neredeyse.

Art niyetli olsa aha dalardı böyle.

YouTube - ROMA-INTER 0-1 ESPULSIONE E FALLACCIO DI TOTTI SU BALOTELLI - FINALE COPPA ITALIA

offf harbiden baris ceza haketti diyenlere buyuk kapak olmus buuu

yazik ettiler ben eminim bu adam olsaydi rijkaard kesmeyecekti takimdan

adama pas atamiyor diyorsunuz

ben kac ortasini hatirlarim gol olan

ayrica surekli pozisyona giriyor kendi cabasiyla

cok ovdugunuz topal senki mac basina 5 asist yapiyor

topalin verdigi kadar bu adamda pas veriyor yanindakine

nedir alip veremediginiz anlamiyorummm

ayrica topaldan bin kat daha cok rahatsiz ediyor rakibi

kabullenmiyor yenilgiyi

yedek olmayi sorun etmemesini geciyorum cunku rijkaard oynatiyordu bu adami taki fenerasyon devreye girene kadar

ayrica surekli pozisyona giriyor kendi cabasiyla

Arkadaşları ile iyi verkaç yapıyor. Süratli ve hırslı olduğu için, bıkmadan koştuğu için. Sabri, Ayhan, Arda, Baros ve Caner ile yanyana oynatılsa rakip kaleyi ablukaya alırlar. Ama asıl görevi pres yapmak. Süper pres yapıyor. Topal, Elano gibi orta sahada turistik gezi yapmıyor. Kendi çabasıyla pozisyona girmesi fenomen bir durum. Daha çok rahat geçen maçlarda.

Yolculuk sona erdi Tekrar bekleriz demek isterdik şirketi kapatıyoruz gelme bi daha hadi..

Iyiydi kendisi ozellikle de ilk yarida.

Topal ve Sarp gitsin Barış kalsın. Barış gibi pres yapan yok. En önemli eksiğimiz.

Kendini biraz daha geliştirmeli Barış. Top çalmayı öğrenmeli mesela.

Bu adam altyapısını Almanya'da aldı diye övülüyordu bir de. Temel özellikleri eksik adamın.

Barış'tan çok iyi bir maraton yarışçısı olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt