#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

barış kalmalı diyorum.daha öncede nonda yı ,topalı savunduk ama nooldu?kötü biz olduk.

Fenere gitmeli. Fenerin orta sahada iyi bir presçiye ihtiyacı var. Emre'ye çok yük düşüyor.

Caner+Barış gibi dinamik futbolcular fb nin ilacı. Bizde karşılığında Selçuk ve Deniz'i alırız, Bilica da olabilir iyi çukur kazar.

Fenere gitmeli. Fenerin orta sahada iyi bir presçiye ihtiyacı var. Emre'ye çok yük düşüyor.

Caner+Barış gibi dinamik futbolcular fb nin ilacı. Bizde karşılığında Selçuk ve Deniz'i alırız, Bilica da olabilir iyi çukur kazar.

Keske fener'e gitse, ne güzel olur. Fb'nin en iyi bölgesi olan orta sahasi çökmüs olur.

Fener'e gitse onların orta sahaya dinamizm getirir Emre ile birlikte.

ben kesinlikle gondermenin akla mantiga sigmayacagini dusunuyorum

ben kesinlikle gondermenin akla mantiga sigmayacagini dusunuyorum

gönderilmesi o kadar mantıksız bir hareket olmaz, sonuçta olmazsa olmaz bir oyuncu değil. kulübe için barış tan daha iyi biri transfer edilirse gönderilir

ama ben de kalması taraftarıyım, dinamik bir adam, enerjisi ve hırsı ile fayda sağlayabilceği maçlar olucaktır.

Yönetimden beklerim böyle bir hamle. Barış kalacak, saçma transferler devam edecek, yine şampiyonluk gelmeyecek.

Emre Belözoğlu'nun yanına Caner ve Barış'ı alırsa fener orta sahasının presi ile kimse başedemez. 4-3-3 zırvası halt etmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt