#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Emre Belözoğlu'nun yanına Caner ve Barış'ı alırsa fener orta sahasının presi ile kimse başedemez. 4-3-3 zırvası halt etmiş.

Insanda biraz utanma olur da en azindan "Mehmet Topal konusunda haksiz çiktim, kendisinden ve onu savunanlardan özür diliyorum" der. Buralarda teknik taktik konusacagina git disarida bir iki kere topa vur.

Barış seni çok tuttuk artık hadi...

Feldkamp ve Skibbe (İlk yarı) dönemlerinde çok iyiydi. Takıma yarar sağlıyordu ama ne olduysa 1 gram geliştiremedi kendini. Önceden rotasyon açısından takımda durmasını isterdim ama son halini gördükten sonra umudumu kestim. Gönderilmesi onun için de bizim için de daha iyi olacak sanki.

feldkamp ve skibbe döneminde pas yapması beklenmiyordu, ondan iş yapıyordu. Geçen sene Lincoln ün arkasını iyi toplardı.

feldkamp döneminde de iyiydi, baya top kapıyordu, bir de klasik rakibi bozma

pas yapması o zamanda başarısızdı, şimdi de öyle, 5 sene sonra da ileri gitmez

süper futbolcu aynı m.sarp gibi yada ali bilgin ..

bu adamları gördükçe ben neden futbolcu olmamışım diyorum kendi kendime...

26 MAYıS 2010

BARIŞ HAKKINDA ÇIKAN YALAN HABERLERE İSYAN ETTİ!

Sizlerle düşüncelerimi uzun süredir paylaşamadığımın farkındayım. Ama bugün bazı gazetelerde çıkan birtakım haberlerden sonra bir açıklama yapmak gereği duydum.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki ben ligin bittiği günden beri Almanya’da ailemin yanında tatildeyim.Ağabeyimle birlikte geçen hafta sonu yaptığım 4 günlük Bodrum tatile dışında Türkiye’ye de hiç gelmedim.Bu bir…Dolayısıyla dün tesislere gelmiş ve yöneticilerle yaptığım görüşme sonrası ağlayarak tesislerden ayrılmış olmam imkansız.Ayrıca 1 yıl daha sözleşmem varken neden sözleşme uzatmak umuduyla tesislere gideceğim onu da anlamış değilim.Bu haberi yapan arkadaşı hayal gücü nedeniyle takdir ettiğimi belirtmek isterim . Yalan bir haber nasıl başka yalan unsurlarla pekiştirilir bunun çok güzel bir örneğini vermiş.

İkincisi lig bitiminden beri ne benim ne de menajerimin yöneticilerimizden herhangi biriyle hiçbir görüşmesi olmamıştır.Yani beni arayıp kendine kulüp bul dedikleri yolundaki haberler de gerçek dışıdır.

Kötü giden bir sezonun sonunda günah keçisi arandığının farkındayım. Ama anlayamadığım şey artık kasıtlı olduğundan emin olduğum benim hakkımda yapılan haberler.Devrearasından beri ısrarla bir yerlere gönderileceğim , hocamın ya da yöneticilerin benden memnun olmadığı yönünde haberler yazılıp çiziliyor. Açıkçası bu haberlerin neye dayanarak yazıldığını da çok merak ediyorum.

İşin acısı gazete sayfalarını süsleyen bu yalan haberlere okuyanların da inanıyor olması. Ben şimdi buradan soruyorum bu haberi yapanlar Barış Özbek Galatasaray’dan ayrılırsa mutlu mu olacaklar? Kasıtlı olarak Barış Özbek Galatasaray’dan gitsin kampanyası mı başlattılar? Üzerime oynayan bu kişilerin benimle derdi ne?

Bu konuda son kez ve kesin olarak konuşuyorum. Bu haberleri yapanlar belki üzülecek ama bilsinler ki ben Galatasaray’dan hiçbir yere gitmiyorum.

Bu sezon da yalan oldu. Güle güle yönetim. :m05:

Bir sonraki sezon, Adnan Öztürk ve Peter Kenyon'la yeni bir sayfa açacağız.

Yurtdışından teklifler geliyormuş Barış'a. Udinese, Frankfurt falan.

Kaos futboluyla beni zaman zaman cileden cikaran oyuncu. Fazlasiyla bos kosular yapiyor.

Barış avrupanın her takımında oynayabilir.Büyüklerinde belki yedek kalır ama Tottenham M.city gibi takımlarda banko oynar.

Barış Avrupa'nın her büyük takımında oynar evet. Ama paf bölümünde veya yıldız gençlerde fln...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt