#8 Gabriel Sara

En azından artık kalitesini geniş kitlelere ulaştırmış oldu

Fenere saplamadan ikna olmayan renktaşlarımız var

Maçtan önce mertens için bile fenere atamıyor yiaaa diyorlardı

Maçın başında bir tane kaçırdı ama çok iyi vücut çalımı yapıyor, o konuda oldukça başarılı.

Potansiyeli bence çok daha fazla ,10 numara oyuncusu değil bu bebe epl yapsa 3lu ortasahada cift hane skor yapar çok rahat

Yaptigi okadar degerli isler var ki nereden baslasam bilmiyorum

Topsuz oyunda duracagi yeri cok iyi biliyor alan ve adam adama savunma da cok iyi

Bence ikili mücadele konusunda da bayagi güclü

Top bize gectiginde ise inanilmaz hareketli,adam durmuyor bosa cikiyor asla saklanmiyor

Top ayagina gelince olumku kullaniyor topu

Ve benim cok degerli buldugum baska bir nokta ise ceza sahasina toplu topsuz kosulari

Bu yüzden istatistik yapmaya devam edecek insallah

Yaptigi okadar degerli isler var ki nereden baslasam bilmiyorum

Topsuz oyunda duracagi yeri cok iyi biliyor alan ve adam adama savunma da cok iyi

Bence ikili mücadele konusunda da bayagi güclü

Top bize gectiginde ise inanilmaz hareketli,adam durmuyor bosa cikiyor asla saklanmiyor

Top ayagina gelince olumku kullaniyor topu

Ve benim cok degerli buldugum baska bir nokta ise ceza sahasina toplu topsuz kosulari

Bu yüzden istatistik yapmaya devam edecek insallah
Sırf Erden Timur transferi degil diye boklandi bu herif cogu kisi tarafindan.

top ayagına gelince cok sakin oynuyor helal olsun

tempoyu belirliyor

sara nın alex benzetilmesi de çok saçma..ben alexi begenmezdi kıskançlıkla ilgisi yok..defansa sara gibi asla yardım etmezdi,kafa topu falan alamazdı,içeri katedim top süremezdi...sara daha iyi bunu gösterecek gelecekte...

Sahada fazlaca kayboldugu icin defansini hala cok begenmiyorum ama seneye Mertens'in yerin3 gecirmek gerekli. Guzel bir gol atti.

Geri
Üst Alt