#8 Gabriel Sara

Alex'e benzetilmesinin sebebini sakin beden dili olarak goruyorum. Yoksa bu cocuk tam bir 8. Fizikse fizik, teknikse teknik. Gercekten komple bir topcu. Suphem yoktu, ama beklentilerin de ustune cikacak gibi.

Yine bir alex golu atti

Ayrica mac önü ezilecek diye aglayanlari da artik ikna etmistir

Fred’e rahat üstünlük kurdu
Defansif yönüde iyiymiş adamın ya ve bu adam daha 100 de 100 de değil bu adamı cidden kim bulduysa alıp geldiyse hakkı ödenmez bu senenin en net transferi sallaide son gün piyangosu resmen çok hırslı ve rashicadan daha teknik kazma değil belli oyun görüşü falan sağlam baya

Bişey diyim mi jelertte kendini bulacak bence yavaş yavaş Gabriel sara jelert yunus Akgün barış Alper Galatasaray’ımızın gelecekteki kemik kadrosunu kuruyoruz Şuan jeleetten ümitliyim tamamen hazır olduğunda çok başka olacak bence oda

Bu senenin en iyi transferi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

başlığına da yazdım. çoğu kişiyi mahcup edecek

biraz beklemek lazım bence liboşum

takımı beğendin mi
Beğendim okan hocanın ilk seneki 3-0 dan esintiler de sunduk maçta oyun kurarken, atağa çıkarken vs onu görünce yenilecegimizi düşünüyorken puan çıkartırız herhalde dedim. Ama yinede bu şekil attilanın izin vermemezligi ve osimhen in maç eksigi olmasa farkı kaçıracagımızi düşünmuyordum valla :asd:

Geri
Üst Alt