Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.536
- 1.569
- 1.618
Sara nin olayı top ayağındayken değil topsuz oyunda. Fernando reges gibi oyun zekası üst düzey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defansif yönüde iyiymiş adamın ya ve bu adam daha 100 de 100 de değil bu adamı cidden kim bulduysa alıp geldiyse hakkı ödenmez bu senenin en net transferi sallaide son gün piyangosu resmen çok hırslı ve rashicadan daha teknik kazma değil belli oyun görüşü falan sağlam bayaYine bir alex golu atti
Ayrica mac önü ezilecek diye aglayanlari da artik ikna etmistir
Fred’e rahat üstünlük kurdu
Fredi yerlerde görünce üzülmedi mi ?Paçoz frede had bildiren osmız var artık hele şükür
Sıra gedson çingenesinde
Bu jelert işi ne olacak 10m kazıklandik hissine kapilmaya başladım yavaş yavaşSırf Erden Timur transferi degil diye boklandi bu herif cogu kisi tarafindan.
başlığına da yazdım. çoğu kişiyi mahcup edecekBu jelert işi ne olacak 10m kazıklandik hissine kapilmaya başladım yavaş yavaş
Beğendim okan hocanın ilk seneki 3-0 dan esintiler de sunduk maçta oyun kurarken, atağa çıkarken vs onu görünce yenilecegimizi düşünüyorken puan çıkartırız herhalde dedim. Ama yinede bu şekil attilanın izin vermemezligi ve osimhen in maç eksigi olmasa farkı kaçıracagımızi düşünmuyordum vallabaşlığına da yazdım. çoğu kişiyi mahcup edecek
biraz beklemek lazım bence liboşum
takımı beğendin mi