#8 Gabriel Sara

Maçta özel olarak sara baktim , çok boşa.cikip top istedi ama takım anlamsız bir şekilde pas atmadilar, transfer ücreti yüzünden mi bilemedim.
Sara en sevdiğim özellik pasi atıyor sonra boşa kaçıyor , pas alan kişiyi çok rahatlatıyor, 12-13 km koşan dinamik , tekniği iyi, şutu var ,al veri var, istediği yere pas atabiliyor, oyun görüşü var..
Yani kısaca bir orta saha oyuncusu için hepsi var.
Genelde bunlardan. En az iki eksiği olup diğerleri iyi olana çok iyi orta saha diyorlar.

goller atmasının en güzel yanı özgüven kazanıyor olması. tam olarak o noktaya ulaştığında muazzam bir sara izleyeceğiz şüphe yok.

önceki haftanın da brezilyalısı seçilmiş

1726977638803.jpg

nerde o ergen cimbomlular, 3 hafta önce adamı itin götüne sokuyordunuz. hadi özür yazısı yazın biraz.

Elinde kerem var sen bunu alıyorsun

Ulan 20 milyona millet kadro kuruyor

Bugün prag depte malmöyü 2-0 yendi sağdan soldan çer çöp topladılar salzburg keza çoluk çocukla oynuyor

Bizde de oyun planı olmayan adama 20 milyonluk oyuncu alıyorlar ve takım ambara dönmüş gelen giden döşüyor

Yemişim sarasını takım fizik fizik diye bağırıyor ikili mücadele kazanan topçu yok neredeyse ki orta sahaları bekleri geç stoperler bile ikili mücadele alamıyor böyle takım mı olur

Bu takıma sara mı lazımdı okan efendi

30 milyonu çöp ettiniz lan
Tamam

Maçta özel olarak sara baktim , çok boşa.cikip top istedi ama takım anlamsız bir şekilde pas atmadilar, transfer ücreti yüzünden mi bilemedim

Alıntıladigin mesaj ile alakası çözemedim, sara ben ilk geldiginde beğendiğimi söyledim zaten , Okan ile yükselişe geçen oyuncu ne yazık ki yok, oyuncular zaten iyi olmasi ile Okan arasinda bağ nedir?

Elinde kerem var sen bunu alıyorsun

Ulan 20 milyona millet kadro kuruyor

Bugün prag depte malmöyü 2-0 yendi sağdan soldan çer çöp topladılar salzburg keza çoluk çocukla oynuyor

Bizde de oyun planı olmayan adama 20 milyonluk oyuncu alıyorlar ve takım ambara dönmüş gelen giden döşüyor

Yemişim sarasını takım fizik fizik diye bağırıyor ikili mücadele kazanan topçu yok neredeyse ki orta sahaları bekleri geç stoperler bile ikili mücadele alamıyor böyle takım mı olur

Bu takıma sara mı lazımdı okan efendi

30 milyonu çöp ettiniz lan
şevkiye ip ban gelsin

Geri
Üst Alt