- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
İleride takımın vazgeçilmezi olur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İleride takımın vazgeçilmezi olur bence
Milli aradan sonra sistem değiştirip Yunus merkeze kayınca Sara'da baya rahatladı son 3 maçtır hem Yunus hem Sara beraber büyüyorlar.tam 3lü orta saha adamı müthiş
Sara en sevdiğim özellik pasi atıyor sonra boşa kaçıyor , pas alan kişiyi çok rahatlatıyor, 12-13 km koşan dinamik , tekniği iyi, şutu var ,al veri var, istediği yere pas atabiliyor, oyun görüşü var..Maçta özel olarak sara baktim , çok boşa.cikip top istedi ama takım anlamsız bir şekilde pas atmadilar, transfer ücreti yüzünden mi bilemedim.
TamamElinde kerem var sen bunu alıyorsun
Ulan 20 milyona millet kadro kuruyor
Bugün prag depte malmöyü 2-0 yendi sağdan soldan çer çöp topladılar salzburg keza çoluk çocukla oynuyor
Bizde de oyun planı olmayan adama 20 milyonluk oyuncu alıyorlar ve takım ambara dönmüş gelen giden döşüyor
Yemişim sarasını takım fizik fizik diye bağırıyor ikili mücadele kazanan topçu yok neredeyse ki orta sahaları bekleri geç stoperler bile ikili mücadele alamıyor böyle takım mı olur
Bu takıma sara mı lazımdı okan efendi
30 milyonu çöp ettiniz lan
Okan antrenmanı yiyince koşmaz hale gelir doğru.
TamamKerem İnan: " Ben Sara’nın bonservisine 20 milyon € verildiğine inanmıyorum. Galatasaray kulübünün Championship’ten bir oyuncuya 20 milyon € verdiğini düşünmüyorum. Bana bunu kimse anlatamaz mümkün değil."
Maçta özel olarak sara baktim , çok boşa.cikip top istedi ama takım anlamsız bir şekilde pas atmadilar, transfer ücreti yüzünden mi bilemedim
Alıntıladigin mesaj ile alakası çözemedim, sara ben ilk geldiginde beğendiğimi söyledim zaten , Okan ile yükselişe geçen oyuncu ne yazık ki yok, oyuncular zaten iyi olmasi ile Okan arasinda bağ nedir?
şevkiye ip ban gelsinElinde kerem var sen bunu alıyorsun
Ulan 20 milyona millet kadro kuruyor
Bugün prag depte malmöyü 2-0 yendi sağdan soldan çer çöp topladılar salzburg keza çoluk çocukla oynuyor
Bizde de oyun planı olmayan adama 20 milyonluk oyuncu alıyorlar ve takım ambara dönmüş gelen giden döşüyor
Yemişim sarasını takım fizik fizik diye bağırıyor ikili mücadele kazanan topçu yok neredeyse ki orta sahaları bekleri geç stoperler bile ikili mücadele alamıyor böyle takım mı olur
Bu takıma sara mı lazımdı okan efendi
30 milyonu çöp ettiniz lan