#8 Gabriel Sara

O gol önce kızarttı
İleride sararmasını izleyeceğiz

Rakibin sezona yayılacak psikolojisini bozdu ,3-0 la tuş etti resmen
Bire birde defansı berbat (beklemiyorum zaten) ama kafa topuna çıkışları çok iyi yav 👏👏

İyi topcu çift haneli gol ve asist katkısı rahat verir bu sene.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelmeden önce ve bizde sahaya çıktığı ilk andan itibaren kalitesi belliydi, hiç kuşku duymadım. Onun hareketliliği ve soğuk kanlılıkla attığı kısa-uzun akıllı pasları diğer oyuncuları da aktive ediyor maşaallah. Kafa toplarındaki başarısı ise tahminimin ötesinde.

Oyun stili 10 numara oynamaya tam uygun değil gibi. Mertens sonrası için yeni 10 aramak yerine asimetrik 4-3-3 e geçip orta üçlüde en ofansif rolü Sara' ya vererek sağ içe konuşlandırmak suretiyle en yüksek verimin elde edilebileceği kanısındayım.

Bir maçta kral ilan eden renktaşlar, AL maçlarında habire geçiş hücumu yiyince laf etmeyin hem takıma hem saraya. Kaldı ki Saraya kötü futbolcu diyen olmadı, pahalı yada bizim ikili orta sahada aradığımız adam değil dendi. Ki ben hala öyle düşünüyorum. Yoksa çoğunluk Sara varsa 3lü orta saha oynalalum dedi. hasta ruhlu silik tipler de bu maçı fırsat bilip had bildirmeye kalkmış.

Bir maçta kral ilan eden renktaşlar, AL maçlarında habire geçiş hücumu yiyince laf etmeyin hem takıma hem saraya. Kaldı ki Saraya kötü futbolcu diyen olmadı, pahalı yada bizim ikili orta sahada aradığımız adam değil dendi. Ki ben hala öyle düşünüyorum. Yoksa çoğunluk Sara varsa 3lü orta saha oynalalum dedi. hasta ruhlu silik tipler de bu maçı fırsat bilip had bildirmeye kalkmış.
Tam aradigimiz adam bos yapmayin

Yeni versiyon Zidane bu.
Ağır ama teknik yürüyerek adam geçiyor zımba gibi vuruyor radar gibi tarıyor.
Topçunun kralı kısaca.yok çok bonservis verildi vs boş yapılmasın artık.
Muhasebeciliği bırakıp taraftar gözüyle bakınca sara osimhen jakop kahvem harika transferler.
Sadece jelert tutuk başladı kilo alıp o da kendini gösterir inş.

Kendisine bir sonraki maçta tezahürat yapılmalı, özgüveni ve sorumluluğu daha da arttırılmalı.

Kaçırmaktan korkmasın ya. Denesin. En ince pası denesin, golü hissettiği an vursun. 3 kere olmaz ama 4. Olur. Attığı 2 ince pas rakipte kalır belki ama 3.sü gol pozisyonu olur

Zaten yeterince kısa paslarla garantici oynayan oyuncularımız mevcut.

Bundan da iyi olacak Sara. Canavar bir adam almışız daha yeni yeni kendini gösteriyor.

Git gide ısınıyor takıma ve takım da ona göre oynamaya.
Ama yine de biraz önde oynaması lazım sanki :)

Geri
Üst Alt