#8 Gabriel Sara

Müthiş bir gol attı helal olsun aslan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım daha iyi olur ama burada abartıldığı kadar iyi performans görmedik henüz. 27 top kaybı ve %70 pas isabeti ile oynamış maçta, bir merkez oyuncusu için çok fazla bu rakamlar. Gol atıp moral bulması güzel tabi. şuan iyi veya kötü yorum yapmak için erken olduğunu düşünüyorum.

Skor katkısı veren orta sahanın hastasıyız lakin ben hala merkezde değil kaleye yakın oynamasının elzem olduğunu düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım daha iyi olur ama burada abartıldığı kadar iyi performans görmedik henüz. 27 top kaybı ve %70 pas isabeti ile oynamış maçta, bir merkez oyuncusu için çok fazla bu rakamlar. Gol atıp moral bulması güzel tabi. şuan iyi veya kötü yorum yapmak için erken olduğunu düşünüyorum.
Katılıyorum ama bu biraz alışma meselesi. Geçen maçta da çok fazla anlaşamama sonucunda yanlış yerlere top attı. Ama şunu gördüm ki pasları istediği yere verebiliyor. Topu sakin bir şekilde yönlendirebiliyor. Şu an olması gereken seviye hala değil.

Defansif sorumlulukları kesinlikle azaltılmalı ve hücuma yönelik daha rahat sorumluluk alması ve üretken olması sağlanmalı. Mertens elbette büyük karakter, sahada da orta saha-forvet arasında çok önemli bir bağlantı ama bu arkadaş da o rolde üretken olabilir. Orta vadede pozisyon olarak Mertens'in yerinde oynatılıp, merkezde Berkan ya da Demirbay düşünülmeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyunun 2 tarafında da var. Çok iyi topçu. Takım onu o takımı tanıdıkça ezbere adam kaçırır, araya top atar..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu maçtan sonra isminin sonuna bir "Y" eklenmesini hak etti Gabriel Saray kardeşimiz.

çok endişeliydim ama çok rahat çok profesyonel, maşallah koçuma. 7 kocalı febenin yeni kocası

İfbli herifin 5 Sn içinde 2 kere göt darbesi denemesine taşak koyarak cevap verdi
Screenshot_20240922-113134_X.webp

Screenshot_20240922-113202_X.webp

Sara'yı 10 numaraya kaydırma konusunda emin değilim sebebi ise

Abartarak örnek vereceğim,

Xavi'ye veya KDB'ye abi sen çok iyi pas atıyorsun, iyi pozisyon yaratıyorsun seni 10 yapalım demek gibi bir şey.

Dün ekranda 90 dakikanın 85 dakikasında hep ama hep Sara'yı gördük. Hem hücumda hem savunmada bir şekilde hep pozisyonların içinde yer aldı.

Bu adam tam anlamıyla hücumcu bir 8 numara. Veya bazılarının dediği gibi 8,5 numara.

Devre arasına kadar mevcut formül ve kadroyla devam ederken devre arasında Sara misali bir oyuncu daha bulup takıma entegre edebilirsek işte o zaman tadından yenmez.

Demek istediğim;

------Torreira-----
---X--------Sara---

İlerleyen haftalar çok daha iyi olacak ama bir defansif orta saha daha şart devreye kadar kerem ve berkan idare eder

Geri
Üst Alt