#8 Gabriel Sara

İkinci golde Orta sahada Yunus topu bırak dedi
Yunus topu taşıdı al ver
Ortayı kesti içerde Sara
Muazzam bir oyun takıbı var

Fb maçı istatiktikleri var mı bu arkadaşın

Gol dışında ne katmış bakalım.İkili mücadele kilit pas vs vs

Keramettin reis koştu diye adam övmeyin diyordu .d.d Bu adam tepeden tırnağa topçu kardeşim.

Allah nazardan saklasın. Oyun aklı , iş disiplini ve sempatik hareketleri. Daha bunlar fragman...

Keramettin reis koştu diye adam övmeyin diyordu .d.d Bu adam tepeden tırnağa topçu kardeşim.
Bir pozisyonda geriye koştuğu video üzerinden övülmesinin saçma olduğunu söylememin nesinden gocundun anlatsana biraz?

Tepeden tırnağa topçuyu 1 milyon euroluk YB topçuları tokatlarken niye gelip konuşmuyordun ya da

Adam maçın oyuncusuydu, Fredi sırtında taşıyıp süper bir gol attı ve bu adam maçtan sonra tek bir gönderi bile paylaşmadı sosyal medyadan. 100 milyonluk Osimhen bile çılgınlar gibi sevinip, asistini 40 farklı açıdan paylaştı.

Transfer ilk açıklandığında ben de dahil herkes burun kıvırıyordu, 2.ligden 18 milyona geliyor diye. Twitterda bir Norwich taraftarının yorumunu görmüştüm. Türkler daha nasıl bir oyuncu aldıklarının farkında değil yazmıştı, adama şimdi hak verdim. Gösterişsiz, sade oyununa ve karakterine ben bayıldım. Çok zor işleri basit gibi gösteriyor. Bizim taraftar belli bir süre sonra bu nasıl Brezilyalı gol atıp samba yapmıyor diye bile eleştirebilir ama belli olmaz.

Bu arada sağ ayağı da biraz geliştirmeli. Antep maçında bir tane sağ ile iyi şut çıkarınca vay be demiştim ama daha müsait posyonda dibine girdi topun. Bu kadar çevresel farkındalığı olan herif çift ayaklı olsa kimse bundan top alamaz

2.10daki pası ters ayakla atmak zor iş ya pasın yüksekliği şiddeti falan muazzam

bu arada 1 2 ufak detay var

2 maç önce topu alınca ellerini hafif "ee hani boşa çıksanıza" gibi haeket eden sara - son 2 maçta buna ihtiyaç duymadı - takım onla beraber harkeet etmeye başladı göbekte.

bu bana göre çok önemli - yarın öbür gün eksik olur sakat olur - rolünü doldurmak zor şuanki oyunumuzda.

şu Markajda "içeri giren 8" diye değerlendirme var - ordaki bir yom anormal doğru ..

bir yerde pası torreiraya verince yorum şu "kim olursa olsun demirbay kaan berkan başkası - bu pası verince yerinde bekler" ...sara pasaı bırakıp yunus ve mertensin üstüne çektiği adamlardan oluşan boşluğa gidip o livakovicin bir şekilde çıkardığı pozisyona gidiyor.

şu işleri anormal önemsiyorum. haliyle müthiş sempatim var bu adama - beklentimde var ama genede sabırlı olmak lazım.

25 yaşına daha yeni girmiş. En prime dönemi olacak 5 yıl tapusu bizde. Vay babayın...

Hücuma yönelik oynarsa çok gol çok asist yapar.Duran topları Sara kullanmalı frikik de topun başında görmek isterim açıkçası.

Bir pozisyonda geriye koştuğu video üzerinden övülmesinin saçma olduğunu söylememin nesinden gocundun anlatsana biraz?

Tepeden tırnağa topçuyu 1 milyon euroluk YB topçuları tokatlarken niye gelip konuşmuyordun ya da
Sadece koşmadığını neden söylemiyorsun peki sen?
YB maçında da dedim topçuların suçu yok taktik çok kötüydü hocaya yazar diye. Bütün maç uzun top oynatıp 60 metre alanı torre saraya bıraktılar. Yunus 3 leyince ortasahayı düzeldi. Sara topçu oğlu topçudur.

Sadece koşmadığını neden söylemiyorsun peki sen?
YB maçında da dedim topçuların suçu yok taktik çok kötüydü hocaya yazar diye. Bütün maç uzun top oynatıp 60 metre alanı torre saraya bıraktılar. Yunus 3 leyince ortasahayı düzeldi. Sara topçu oğlu topçudur.

Ozan ne yazacağımı sana soracak değilim, koştuğu video üzerinden övülmesi de dangalaklık, bu yoruma da sadece koşmuyor demek zorunda da değilim.

20 milyon euroluk adamı koştu diye öven dangalaktır bir kez daha yazayım.

Hangi konuda iyi hangi konuda kötü olduğunu da defalarca yazdım, senin keyfine tekrar yazmak zorunda da değilim.

Sara yi değerlendirirken 8 numara da oynadığını unutmamak lazım.Her maç gol asist yapamaz ama bu özelliklere sahip olduğu için beklenti var.Ancak fb maçında o golü atmasaydi halen eleştirenler çıkacaktı.Cok övülen fb orta sahasından çok daha etkiliydi ancak bu tarz oyuncuların arkasında Onyedika gibi oyuncu olmasını isterdim.Kisaca oyuncu yu gol ya da asistle değerlendirme yapmayalım zaten Sara çift hanelere çok rahat çıkacağını gösteriyor.

Ozan ne yazacağımı sana soracak değilim, koştuğu video üzerinden övülmesi de dangalaklık, bu yoruma da sadece koşmuyor demek zorunda da değilim.

20 milyon euroluk adamı koştu diye öven dangalaktır bir kez daha yazayım.

Hangi konuda iyi hangi konuda kötü olduğunu da defalarca yazdım, senin keyfine tekrar yazmak zorunda da değilim.
Okey

Geri
Üst Alt