Çağlar Altın
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2011
- 2.263
- 1.784
- 1.413
SAğ bekte Sacha Boey olsaydı sağ içte oynayarak çok gol yapardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir pozisyonda geriye koştuğu video üzerinden övülmesinin saçma olduğunu söylememin nesinden gocundun anlatsana biraz?Keramettin reis koştu diye adam övmeyin diyordu .d.d Bu adam tepeden tırnağa topçu kardeşim.
Yok 5323m pahalı, ama şu ana kadar memnunum...
Bu arada sağ ayağı da biraz geliştirmeli. Antep maçında bir tane sağ ile iyi şut çıkarınca vay be demiştim ama daha müsait posyonda dibine girdi topun. Bu kadar çevresel farkındalığı olan herif çift ayaklı olsa kimse bundan top alamaz
Sadece koşmadığını neden söylemiyorsun peki sen?Bir pozisyonda geriye koştuğu video üzerinden övülmesinin saçma olduğunu söylememin nesinden gocundun anlatsana biraz?
Tepeden tırnağa topçuyu 1 milyon euroluk YB topçuları tokatlarken niye gelip konuşmuyordun ya da
Sadece koşmadığını neden söylemiyorsun peki sen?
YB maçında da dedim topçuların suçu yok taktik çok kötüydü hocaya yazar diye. Bütün maç uzun top oynatıp 60 metre alanı torre saraya bıraktılar. Yunus 3 leyince ortasahayı düzeldi. Sara topçu oğlu topçudur.
OkeyOzan ne yazacağımı sana soracak değilim, koştuğu video üzerinden övülmesi de dangalaklık, bu yoruma da sadece koşmuyor demek zorunda da değilim.
20 milyon euroluk adamı koştu diye öven dangalaktır bir kez daha yazayım.
Hangi konuda iyi hangi konuda kötü olduğunu da defalarca yazdım, senin keyfine tekrar yazmak zorunda da değilim.