#8 Gabriel Sara

Bundan var zaten neden 1 tane daha bundanımız olsun reis.d OKan ile devam edeceksek yüksek tempolu 10 no bir kanat bir yedek sol veya sağ bek alalım. Gerçi mertens muslera sözleşme sonu oluyor ıcardı son yıl osimhen kiralama bitiş derken çok transfer olur yine.
10 numara ile oynamak zorunda değiliz bence iki 8 ile daha efektif olabiliriz.

tete de brezilyalı sara da
1727345090523.webp

Bu herifin tipinin herkese benzemesi yönünde bir analiz yapılmış mıydı

En az 10 tane sadece topçu var benzediği

Çok kaliteli adam dinlendirmek lazım farki açınca takım .
Mertens yerine 10 numarada da oynar .
Değerini bilmemiz lazım.
Torrera Kerem demirbay Sara 3 lusu oynasa bir macta 90 dakika görsek

Yunusun oynaması da direkt etki etti performans vermesine

-Keremle asla pas alışverişi yapamazdı yunusla yapıyo
-Kerem her topu kaybediyodu yunus kaybetmiyo
-Kerem istasyon olmuyodu yunus oluyo
-Kerem atakların olgunlaşmasına izin vermiyodu yunus veriyo

Bunlara jakobsda eklenince orda güzel bi üçgen kuruldu

Yunus yerine kerem,jakobs yerine köhn oynasaydı iade etmek için fişini arıyoduk şu an saranın

keşke 18 milyon değilde 28 milyon verseymişsiz dediğim oyuncu. neden derseniz böyle yaparak serbest kalma maddesini daha yukarıya çekebilirdik.

Tr de diğer liglerden farklı olarak bonservis*0,45 işlemekte böyle bakarsak 26 cash getiren sarayı alıp götürebiliyor.

Gabriel Sara günden güne vites yükseltmeye devam ediyor. Alıştıkça daha da fark yaratmaya başladı. İlk geldiği günlerden çok daha özgüvenli ve çok daha iyi sergiliyor yeteneklerini. Hızı, Tekniği, Şutlarıyla fark yaratan Solak 8 numaraya sahip olmak çok önemli bizim için. Brezilyalı orta sahaların müptelasıyız.
20240926_002026.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eski mesajlara bakayim dedim de icim sisti. Bu ne arkadas? Tek mactan adami yerin dibine sokmus forumun cogu. Hep diyoruz, sabredin, biraz zaman verin diye. Bu hicbir seyi begenmeme, hemen kanaate varma vs. Bunlar harbi iyi seyler degil, sagliginiza da yazik. Daha cok mesaj var da ona zaman yetmez.

Maestro bunla top diye oynar.
18 verdigin adam sahaya cikar cikmaz farkini gosterecek sokmusum adaptasyonuna sistemine

Yine de bekleyelim ama wendel de bu da dogru profil degildi

Bu yönetimim yapacağı transfer böyle olur işte… bir işe yarar Bats aldık onuda ET bitirdi gitmeden

Bizim taraftarın bir türlü anlamadığı şey seviye farkı. Manunun vasat adamı norwich'in yıldızını beşe katlar kalite olarak her daim.

Demirbay kendisine göre bariz fark yarattı uyum sorunu olsa bile bu kadar silik olmamalı, 20 milyona orta sahayı domine edecek bir yıldız alırdık maalesef ağır sıçtık.

Bu haliyle 5 milyonluk topçu bile değil

37 yaşında ki mertens bile kaç kez geri koştu kovaladı press yaptı ve yer yer top kazandı

Diyelim ki oyunun teknik tarafında olmazsın yeni geldin takıma adapte olamadın ya da kapasiten bu kadardır çeşitli bahaneler bulunabilir ama mücadele etmiyorsan ve oynadığın mevki itibariyle rakibi kovalamıyorsan bu büyük bir sorun işte

10 numara oynasın diyenler var fakat bu mu mertens mi desen fersah fersah mertens oynasın derim 10 numara da

Adam 20 21 yaşında da değil ki beklersin gelişir dersin ama öyle birşey de olmadığına göre

Norwich ekibini kutlarım müthiş bir strateji yürütüp 5 milyonluk adamı 20 ye bize itelemişler

Sacha boeyden gelen paranın içine nasıl edilir adlı çalışma da ibretlik bir misal oldu

Adanademirspor’a verip Maestro’yu alalım.

Transfer donemi kapanmadan satılmalı

Kaan Ayhan 30 milyon filan olmalı o zaman ne diyim tamam süper kahraman olmanı beklemiyorum da hiç mi bir şey yok

cicaldau'dan fazlasını göremedim.

max ederi 6-7 milyon papel

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Hürriyet.

Eski mesajlara bakayim dedim de icim sisti. Bu ne arkadas? Tek mactan adami yerin dibine sokmus forumun cogu. Hep diyoruz, sabredin, biraz zaman verin diye. Bu hicbir seyi begenmeme, hemen kanaate varma vs. Bunlar harbi iyi seyler degil, sagliginiza da yazik. Daha cok mesaj var da ona zaman yetmez.
Ben postumda sorun goremiyorum bekleyelim demisim zaten

Oyuncu profili elestirisi yapmisim

Göktuğ renkdaş acilen deniz zorlu ile güçlerinizi birleştirmelisiniz

Ben postumda sorun goremiyorum bekleyelim demisim zaten

Oyuncu profili elestirisi yapmisim
şu an verim alıyor olsak bile, kendisi müthiş oynuyor olsa bile, o dönem için yine de yanlış transferdi.

hepimizin beklentisi, takımın en önemli eksiği, melo profilinde, fizik gücü yüksek, driplingçi, topla kat eden, atletik ve hava hakimiyeti olan sizelı bir orta saha idi.

e bir topçuya 18 m euro bonservis verebiliyorsak da, doğal olarak bu maddi güç hakkımızı o profilde daha net bir oyuncuya gitmeliydik diye düşündü çoğumuz.

netekim sara'ya rağmen son güne kadar yine o profilde bir orta saha peşinde koştuk, olmadı.

Göktuğ renkdaş acilen deniz zorlu ile güçlerinizi birleştirmelisiniz
Hatirliyorum Deniz Zorlu da acele etmeyin, sabredin diyordu. Adam hakli cikti.

Simdi Manu'nun vasat adaminin 5'e katladigi oyuncu hakkindaki gorusun nedir?

Benim de cok fena patladigim bir post vardi, 2014 civarlari sanirim. Ondan sonra yogurdu ufleyerek yiyorum.

Esas ihtiyacımız Sara gibi bir adam değildi, bunu diyen her kimse doğru demiş ki Sara geldiğinde plan Jelert ve Şuayip ile transferi kapamaktı.

Üstüne büyük güç Osimhen geldi, takımın iyiye gittiği senaryolar Osimhenle başladı kısacası, bir de Jacobs geldi yani o günkü denklem biraz değişti dolayısıyla şartlar aynı değil.

Top kaybında geriye koşma sorununu çözdüğün senaryoda Sara doğru 8 profili olabilir, bunu da 1-2 maç değil, zaman gösterir.

Jelert için de bu geçerli, bugün oynamıyor yarın oynar ve toparlarsa o da bir şeyleri değiştirir ama şu haliyle toplu oyunda bize katkısı zayıf olacak gibi gözüküyor, Jacobsla geçiş savunması iyiye gittiği için de Jelert tarafında denge beki kullanabiliyoruz.

Her denklem kendi dönemi içinde değerlendirilir, Osimhenle Jacobs fizik olarak son 3 maçta bize ciddi seviye atlattı, bunların yerine Köhn ve Icardi’yi koy o üç maçı tekrar oyna, üçünü de kazanacağımıza ihtimal vermem. Sara da muhtemelen bu performansı veremezdi ki Kerem yerine Yunus bile Sara’yı rahatlattı bunlar çok bariz gözüken şeyler.

Hatirliyorum Deniz Zorlu da acele etmeyin, sabredin diyordu. Adam hakli cikti.

Simdi Manu'nun vasat adaminin 5'e katladigi oyuncu hakkindaki gorusun nedir?

Benim de cok fena patladigim bir post vardi, 2014 civarlari sanirim. Ondan sonra yogurdu ufleyerek yiyorum.
Millet alıntılayıp yanılmışsın diyecek diye yorum yapmaktan korkacak değiliz herhalde. Dünyanın en yanlış transfer stratejisini uygulasan bile sahada tuttuktan sonra otomatik olarak doğru iş oluyor zaten. Sonuçta salladığımız ve tutmayan onlarca adam oldu onlarda da kimse alıntılayıp doğru demişsin demiyor. Velhasıl bu sen yanılmışsın ben doğru demişim işleri boş işler

Geri
Üst Alt